0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, διορίστηκα το 2010, έχω 4,5 χρόνια προυπηρεσία μέχρι σήμερα (2 από μεταπτυχιακό και 2,5 πραγματική) και θέλω να ρωτήσω το εξής: στα μόρια της μετάθεσης θα καταχωριστούν μόνο τα μόρια που απέκτησα από το 2010 και μετά (δηλ. τα μόρια 1,5 σχεδόν χρόνου αφότου πήρα μόνιμο διορισμό), ή θα προσμετρηθούν και τα μόρια που αντιστοιχούν στο μεταπτυχιακό ως προυπηρεσία (δηλ. τα μόρια 2 χρόνων), καθώς και τα μόρια από 1 χρόνο αναγνωρισμένη πραγματική προυπηρεσία σε δημόσιο σχολείο του εξωτερικού; Είναι κάπως ιδιάζουσα η περίπτωσή μου, η γνώμη, όμως, κάποιου που τυχαίνει να γνωρίζει κάπως καλύτερα τα της επικείμενης τροπολογίας, νομίζω ότι θα βοηθούσε.
καλησπερα σας. 8α κανω πρωτη φορα αιτηση για μεταθεση κ δεν εχω καταλαβει καθολου τι ισχυει για το θεμα της συνηπηρετησης. ισχυει κ για τους ιδιωτικους υπαλληλους? κ αν ναι αυτα τα 4 μορια που σου δινει μερανε μονο για ενα νομο(στον οποιο δουλευει η/ο συζηγος)? για παραδειγμα αν εγω θελω Α Πειραια κ ο συζηγος δουλευει
Παράθεση από: faeinos στις Ιανουαρίου 15, 2012, 05:24:29 pmΚαλησπέρα, διορίστηκα το 2010, έχω 4,5 χρόνια προυπηρεσία μέχρι σήμερα (2 από μεταπτυχιακό και 2,5 πραγματική) και θέλω να ρωτήσω το εξής: στα μόρια της μετάθεσης θα καταχωριστούν μόνο τα μόρια που απέκτησα από το 2010 και μετά (δηλ. τα μόρια 1,5 σχεδόν χρόνου αφότου πήρα μόνιμο διορισμό), ή θα προσμετρηθούν και τα μόρια που αντιστοιχούν στο μεταπτυχιακό ως προυπηρεσία (δηλ. τα μόρια 2 χρόνων), καθώς και τα μόρια από 1 χρόνο αναγνωρισμένη πραγματική προυπηρεσία σε δημόσιο σχολείο του εξωτερικού; Είναι κάπως ιδιάζουσα η περίπτωσή μου, η γνώμη, όμως, κάποιου που τυχαίνει να γνωρίζει κάπως καλύτερα τα της επικείμενης τροπολογίας, νομίζω ότι θα βοηθούσε. Θα προσμετρηθουν τα μορια που απεκτησες μετα το διορισμο σου καθως και αυτα της προϋπηρεσιας του εξωτερικου. Τα χρονια του μεταπτυχιακου δεν λαμβανονται υποψιν ως χρονος συνολικης υπηρεσιας προκειμενου για τις μεταθεσεις, οπως συνεβη για παραδειγμα κατα την ενταξη των ηδη υπηρετουντων στο νεο βαθμολογιο.
Παράθεση από: zouki στις Ιανουαρίου 15, 2012, 08:43:23 pmκαλησπερα σας. 8α κανω πρωτη φορα αιτηση για μεταθεση κ δεν εχω καταλαβει καθολου τι ισχυει για το θεμα της συνηπηρετησης. ισχυει κ για τους ιδιωτικους υπαλληλους? κ αν ναι αυτα τα 4 μορια που σου δινει μερανε μονο για ενα νομο(στον οποιο δουλευει η/ο συζηγος)? για παραδειγμα αν εγω θελω Α Πειραια κ ο συζηγος δουλευει
Παράθεση από: bitch στις Ιανουαρίου 15, 2012, 08:47:33 pmΠαράθεση από: zouki στις Ιανουαρίου 15, 2012, 08:43:23 pmκαλησπερα σας. 8α κανω πρωτη φορα αιτηση για μεταθεση κ δεν εχω καταλαβει καθολου τι ισχυει για το θεμα της συνηπηρετησης. ισχυει κ για τους ιδιωτικους υπαλληλους? κ αν ναι αυτα τα 4 μορια που σου δινει μερανε μονο για ενα νομο(στον οποιο δουλευει η/ο συζηγος)? για παραδειγμα αν εγω θελω Α Πειραια κ ο συζηγος δουλευει