0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Δ.ΣΕΓΩ ΣΕΝ ΕΧΩ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΣΕΝ ΕΧΩ ΩΡΕΣΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Η Π.Δ.Σ
Ρε παιδιά τι τσακώνεστε? αφού δεν προλαβαίνετε να διοριστείτε. Τέρμα οι προσλήψεις. Οι τελευταίες θα είναι αυτές που θα γίνουν τώρα. Μετά τις έκλογες τέρμα. Τώρα που είναι εκλογές είναι η ευκαιρία όλων των απανταχού αδικημένων (βλέπε εκπαιδευτικούς ΤΕΕ ΟΑΕΔ) να χωθούν στο δημόσιο όχι από το παράθυρο (αυτό είναι η ΠΔΣ) αλλά από την καμινάδα μάζι με τον Άγιο
Παράθεση από: batman στις Ιανουαρίου 21, 2009, 04:41:48 pm Ρε παιδιά τι τσακώνεστε? αφού δεν προλαβαίνετε να διοριστείτε. Τέρμα οι προσλήψεις. Οι τελευταίες θα είναι αυτές που θα γίνουν τώρα. Μετά τις έκλογες τέρμα. Τώρα που είναι εκλογές είναι η ευκαιρία όλων των απανταχού αδικημένων (βλέπε εκπαιδευτικούς ΤΕΕ ΟΑΕΔ) να χωθούν στο δημόσιο όχι από το παράθυρο (αυτό είναι η ΠΔΣ) αλλά από την καμινάδα μάζι με τον Άγιο
Αναρωτιέμαι,οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αυτόβουλα ζητούν επίμονα να αναγνωρισθεί η προϋπηρεσία των οαεδιτών;;; Δηλαδή αν τον Μάιο γίνονταν εκλογές κ έβγαινε το πασόκ, θα ψηφιζόταν νομοσχέδιο για αναγνώριση ,στα θερινά τμήματα της
Παράθεση από: palelos στις Ιανουαρίου 21, 2009, 06:17:35 pmΠαράθεση από: batman στις Ιανουαρίου 21, 2009, 04:41:48 pm Ρε παιδιά τι τσακώνεστε? αφού δεν προλαβαίνετε να διοριστείτε. Τέρμα οι προσλήψεις. Οι τελευταίες θα είναι αυτές που θα γίνουν τώρα. Μετά τις έκλογες τέρμα. Τώρα που είναι εκλογές είναι η ευκαιρία όλων των απανταχού αδικημένων (βλέπε εκπαιδευτικούς ΤΕΕ ΟΑΕΔ) να χωθούν στο δημόσιο όχι από το παράθυρο (αυτό είναι η ΠΔΣ) αλλά από την καμινάδα μάζι με τον Άγιο