0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kι εγώ πάντως πιστεύω πως κάτι το αγαπάς όσο το γνωρίζεις και το ασκείς....ακόμη κι η ίδια η μάνα μαθαίνει σιγά-σιγά να αγαπάει περισσότερο μέρα με τη μέρα το νεογέννητο μωρό της! Δεν αγαπάς κάτι εκ προιοιμίου και πριν το γνωρίσεις! Γι αυτό κι εγώ πιστεύω πως όποια "αναγκή" κι αν ώθησε τον καθένα στην εκπαίδευση κι ακόμη και στην ειδική αγωγή...από αλλού θα κριθεί η καταλληλότητά του...!Τα μάστερ με πρακτική σαφώς και βοηθάνε περισσότερο στην ειδική αγωγή,αλλά όποιος έχει φιλότιμο και αίσθημα υπευθυνότητας θα βρει τρόπο πριν τον καλέσει το Υπουργείο αναπληρωτή να έχει εξοικείωση με περιστατικά...ΥΠΑΡΧΕΙ κι ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ όπως προείπα!!Και παρεπιμπτόντως...για όσους μπορούν ένα απ'τα καλύτερα Ιδρύματα για πρακτική είναι η Παμμακάριστος στη Νέα Μάκρη, τηλ: 22940-96013Ίδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! Άντε,γιατί πολύ το κουράσαμε το θέμα με την καταλληλότητα ατόμων και μάστερ αντίστοιχα!! Όσο για την
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτωβρίου 06, 2011, 01:52:24 pmKι εγώ πάντως πιστεύω πως κάτι το αγαπάς όσο το γνωρίζεις και το ασκείς....ακόμη κι η ίδια η μάνα μαθαίνει σιγά-σιγά να αγαπάει περισσότερο μέρα με τη μέρα το νεογέννητο μωρό της! Δεν αγαπάς κάτι εκ προιοιμίου και πριν το γνωρίσεις! Γι αυτό κι εγώ πιστεύω πως όποια "αναγκή" κι αν ώθησε τον καθένα στην εκπαίδευση κι ακόμη και στην ειδική αγωγή...από αλλού θα κριθεί η καταλληλότητά του...!Τα μάστερ με πρακτική σαφώς και βοηθάνε περισσότερο στην ειδική αγωγή,αλλά όποιος έχει φιλότιμο και αίσθημα υπευθυνότητας θα βρει τρόπο πριν τον καλέσει το Υπουργείο αναπληρωτή να έχει εξοικείωση με περιστατικά...ΥΠΑΡΧΕΙ κι ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ όπως προείπα!!Και παρεπιμπτόντως...για όσους μπορούν ένα απ'τα καλύτερα Ιδρύματα για πρακτική είναι η Παμμακάριστος στη Νέα Μάκρη, τηλ: 22940-96013Ίδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! Άντε,γιατί πολύ το κουράσαμε το θέμα με την καταλληλότητα ατόμων και μάστερ αντίστοιχα!! Όσο για την
Παράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:10:03 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτωβρίου 06, 2011, 01:52:24 pmKι εγώ πάντως πιστεύω πως κάτι το αγαπάς όσο το γνωρίζεις και το ασκείς....ακόμη κι η ίδια η μάνα μαθαίνει σιγά-σιγά να αγαπάει περισσότερο μέρα με τη μέρα το νεογέννητο μωρό της! Δεν αγαπάς κάτι εκ προιοιμίου και πριν το γνωρίσεις! Γι αυτό κι εγώ πιστεύω πως όποια "αναγκή" κι αν ώθησε τον καθένα στην εκπαίδευση κι ακόμη και στην ειδική αγωγή...από αλλού θα κριθεί η καταλληλότητά του...!Τα μάστερ με πρακτική σαφώς και βοηθάνε περισσότερο στην ειδική αγωγή,αλλά όποιος έχει φιλότιμο και αίσθημα υπευθυνότητας θα βρει τρόπο πριν τον καλέσει το Υπουργείο αναπληρωτή να έχει εξοικείωση με περιστατικά...ΥΠΑΡΧΕΙ κι ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ όπως προείπα!!Και παρεπιμπτόντως...για όσους μπορούν ένα απ'τα καλύτερα Ιδρύματα για πρακτική είναι η Παμμακάριστος στη Νέα Μάκρη, τηλ: 22940-96013Ίδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! Άντε,γιατί πολύ το κουράσαμε το θέμα με την καταλληλότητα ατόμων και μάστερ αντίστοιχα!! Όσο για την
Παράθεση από: emmaki στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:17:08 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Οκτωβρίου 06, 2011, 02:10:03 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Οκτωβρίου 06, 2011, 01:52:24 pmKι εγώ πάντως πιστεύω πως κάτι το αγαπάς όσο το γνωρίζεις και το ασκείς....ακόμη κι η ίδια η μάνα μαθαίνει σιγά-σιγά να αγαπάει περισσότερο μέρα με τη μέρα το νεογέννητο μωρό της! Δεν αγαπάς κάτι εκ προιοιμίου και πριν το γνωρίσεις! Γι αυτό κι εγώ πιστεύω πως όποια "αναγκή" κι αν ώθησε τον καθένα στην εκπαίδευση κι ακόμη και στην ειδική αγωγή...από αλλού θα κριθεί η καταλληλότητά του...!Τα μάστερ με πρακτική σαφώς και βοηθάνε περισσότερο στην ειδική αγωγή,αλλά όποιος έχει φιλότιμο και αίσθημα υπευθυνότητας θα βρει τρόπο πριν τον καλέσει το Υπουργείο αναπληρωτή να έχει εξοικείωση με περιστατικά...ΥΠΑΡΧΕΙ κι ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ όπως προείπα!!Και παρεπιμπτόντως...για όσους μπορούν ένα απ'τα καλύτερα Ιδρύματα για πρακτική είναι η Παμμακάριστος στη Νέα Μάκρη, τηλ: 22940-96013Ίδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα! Άντε,γιατί πολύ το κουράσαμε το θέμα με την καταλληλότητα ατόμων και μάστερ αντίστοιχα!! Όσο για την
Όποιος θέλει να του πω ελληνικά μάστερ χωρίς απουσίες μόνο με προτζεκτάκια και κάποια προαιρετικά ΣΚ που κάνεις παρουσιάσεις εργασιών..τα περισσότερα είναι ευέλικτα γτ πλέον οι περισσότεροι που τα κάνουν εργάζονται και δεν περιμένουν το κομπόδεμα από την μαμά και τον μπαμπά...και μια χαρά τα σκάνε...απλά το όλο σούσουρο γίνεται γτ το συγκεκριμένο δίνει ειδίκευση στην ειδική αγωγή που έχει μεγάλη ζήτηση..αν ήταν στην διοίκηση επιχειρήσεων κανείς δε θα νοιαζόταν! Αυτή είναι η πραγματικότητα
...άρση της ισοτιμίας...