0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή γνώριζω άτομα που κάνουν το μεταπτυχιακό έχω να πω ότι καταρχάς ζητάνε γνώση Αγγλικών, δεν σε δέχονται αλλιώς, τα μαθήματα είναι στα Αγγλικά κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή για να διευκολύνονται όσοι δουλεύουν κάτι το οποίο γίνεται και στην Ελλάδα, οπότε και προλαβαίνεις να πας, συγκεκριμένα από Θεσσαλονίκη τα Σόφια είναι μόλις 4 ώρες!Επιπλέον έχει παρουσίες και εργασίες κάθε μήνα καθώς και διπλωματική την οποία την παρουσιάζεις σε επιτροπή με την λήψη του Μεταπτυχιακού!Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν μας πειράζει που πάμε σε γιατρούς που τελείωσαν στην
Θέλει πολύ ψάξιμο και επικοινωνία απευθείας με το πανεπιστήμιο. Εγώ θα πρότεινα να βρει η κοπέλα κάποιον που να μιλάει βουλγάρικα, να ζητήσουν τον οδηγό σπουδών, τις απιτήσεις, κ.τ.λ.
Προσπάθησα εγώ να επικοινωνήσω. Έστειλα 3 mail στα Αγγλικά και 2 στα
Ερώτηση κρίσεως...Αν αναγνωριζόταν σαν εξ' αποστάσεως, θα γινόταν όλες αυτές οι "καταγγελίες";;;;;; ή θα το δεχόμασταν όλοι όμορφα κι ωραία;;;;;ή μάλλον θα τρέχαμε να το κάνουμε όλοι;;;;(όσοι θα είχαν χρήματα..)Άρα μην επιμένουμε στο περιεχόμενο μαθημάτων ούτε στο κύρος του πανεπιστημίου....
κοιτα madam το πως συνδεεις τα ωραια σου ευρουλακια με την δηθεν απουσια μας απο τα ελληνικα πανεπιστημια δεν το καταλαβαινω .Φαινεται οτι εσυ εχεις λεφτα γιατι εγω δεν εχω Και φαινεται επισης οτι τα μετρας τα ατιμα γιατι εγω δεν εχω να τα μετρησω .Ανταυτου καθησα και στραβωθηκα για να περασω παντου ,απουσιας χρηματων και να δουλευω και νυκτα για να καθομαι να βλεπω καποια ανωνυμη στα site να απαιτει η γνωση να μετριεται με το χρημα .Ε οχι δεν μετριεται ετσι το γουσταρεις δεν το γουσταρεις και ενας νομος εκτρωμα θα αλλαξει και αυτος να εισαι σιγουρη
Τι ανακρίβειες είναι αυτές που γράφετε εδώ μέσα....;;; Τα πρώτα μεταπτυχιακά που κατατέθηκαν από το αγγλόφωνο της Σόφιας, κατατέθηκαν τέλη Μαίου αρχές Ιουνίου...το ξέρω εκ των έσω!! Ήμαρτον....όχι και παραπληροφόρηση...αρκεί το κόμπλεξ!
και τι εγινε τελικα? το δοαταπ τα αναγνωρισε ?
ποσο δικιο εχεις ... αν ηξερες μονο,θα σου πεφταν τα αυτια!!!υπαρχουν οχι μονο ατομα που περνουν πτυχίο χωρις αν πατησουν σε αμφιθέατρο αλλα παιρνουν μεταπτυχιακο και διδακτορικο ... μαλιστα διδακτορικο . πηγενε μετα εσύ με το σταυρό στο χερι και χάλα τα ωραια σου ευρωλάκια για να κανεις το πτυχιο σου καδρο να το βλέπεις και να συνχυζεσαι!
Να πέσουν οι τόνοι και οι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Ξαναδιαβάστε τους όρους χρήσης και πρόσβασης που αποδεχθήκατε κατά την εγγραφή σας.