0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με τις αποσπάσεις, τι είδους χαρτιά θα χρειαστούν για λόγους υγείας; Μόνο από δημόσιο νοσοκομείο ή αρκεί και η βεβαίωση από ιδιώτη γιατρό; Υποβλήθηκα φέτος σε χειρουργική επέμβαση σε ιδιωτική κλινική. Θα χρειαστώ βεβαίωση από την κλινική ή από τον ιδιώτη γιατρό ότι χειρουργήθηκα; Επίσης σχετικά με ασθένειες γονέων ή λοιπών συγγενών τι είδους βεβαιώσεις θα χρειαστούν; (Για το τυπικό του πράγματος, για το ουσιαστικό ξέρουμε τι χρειάζεται).
Παράθεση από: gumus στις Μαΐου 14, 2011, 03:27:46 pmΝα ρωτήσω κι εγώ κάποιον που να έχει κάνει ξανά αίτηση απόσπασης;Στην αίτηση δηλώνουμε μόνο μία περιοχή ή μπορούμε και περισσότερες;επίσης, υπάρχει περίπτωση να ζητήσει κάποιος και να πάρει απόσπαση σε περιοχή που παραδοσιακά έχει πολλά λειτουργικά κενά(π.χ. κυκλάδες), ακόμη και αν δεν ανήκει σε καμία από τις κατηγορίες που μοριοδοτούνται για απόσπαση;και κάτι τελευταίο.θέλω πολύ να φύγω από την περιοχή στην οποία ανήκω οργανικά.Συμφέρει να δηλώσω αναπηρία γονέα διεκδικόντας τη Λάρισα που δεν έχει κενά,αλλά για την οποία θα έχω κάποια μόρια ή να ζητήσω Κυκλάδες που έχουν κενά,αλλά χωρίς μόρια;και αν γίνει δεκτή καμία από τις παραπάνω δύο αιτήσεις μπορώ να ζητήσω εκ των υστέρων εσωτερική απόσπαση;βομβαρδισμός ερωτήσεων......!!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστώ πολύ DAMIEN!Κατά την προσωπική σου απόψη,έχω καμία ελπίδα να με πάνε με απόσπαση από τη Δ Δωδεκανήσου στις Κυκλάδες(οπουδήποτε,ακόμη και σε δυσπρόσιτο) χωρίς κανένα δικαιολογητικό με μόνο λόγο το ότι δεν αντέχω τρίτο χρόνο στο ίδιο νησί;Μπορεις να αιτηθεις αποσπαση σε πεντε ΠΥΣΔΕ και ενα φορεα. Μπορεις να δηλωσεις στην αιτηση αποσπασης πρωτα τη Λαρισα και κατοπιν τις Κυκλαδες, (που ειναι και πιο ευκολος προορισμος απο τη Λαρισα). Τωρα για τις εσωτερικες αποσπασεις, καλυτερα να απευθυνθεις στον γραμματεα του ΠΥΣΔΕ και να ρωτησεις για προθεσμιες κτλ, διοτι η διαδικασια των εσωτερικων αποσπασεων διαφοροποιειται απο Υ.Σ. σε Υ.Σ..
Να ρωτήσω κι εγώ κάποιον που να έχει κάνει ξανά αίτηση απόσπασης;Στην αίτηση δηλώνουμε μόνο μία περιοχή ή μπορούμε και περισσότερες;επίσης, υπάρχει περίπτωση να ζητήσει κάποιος και να πάρει απόσπαση σε περιοχή που παραδοσιακά έχει πολλά λειτουργικά κενά(π.χ. κυκλάδες), ακόμη και αν δεν ανήκει σε καμία από τις κατηγορίες που μοριοδοτούνται για απόσπαση;και κάτι τελευταίο.θέλω πολύ να φύγω από την περιοχή στην οποία ανήκω οργανικά.Συμφέρει να δηλώσω αναπηρία γονέα διεκδικόντας τη Λάρισα που δεν έχει κενά,αλλά για την οποία θα έχω κάποια μόρια ή να ζητήσω Κυκλάδες που έχουν κενά,αλλά χωρίς μόρια;και αν γίνει δεκτή καμία από τις παραπάνω δύο αιτήσεις μπορώ να ζητήσω εκ των υστέρων εσωτερική απόσπαση;βομβαρδισμός ερωτήσεων......!!!!!!!!!!!!!!!!
Αποσπασεις θα γινουν με το νεο νομο.Εκει μετρουν τα κοινωνικα κριτηρια.Γαμος-παιδια-(συνυπηρετηση απο μονη της 10 μορια). Ο αγαμος και ο χωρις συνυπηρετηση την αποσπασηνα την ξεχασει (σχεδον).Αν λοιπον οι αποσπασεις γινουν ετσι τοτε και οιτοποθετησεις σε λειτουργικα κενα ΠΡΕΠΕΙ ναγινουν με τα ιδια κοινωνικα κριτηρια.Ετσι κοβουν τα ποδια στα ρουσφετια και στις ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ των ΠΥΣΔΕ.
λογικά με το νέο νόμο θα γίνουν, ο οποίος λέει σε ένα σημείο:Τα αρμόδια υπηρεσιακά συμβούλια είναι δυνατό, με ομόφωνηκαι πλήρως αιτιολογημένη απόφασή τους, να αποσπούνεκπαιδευτικούς που αντιμετωπίζουν έκτακτα και ειδικάπροβλήματα, ανεξάρτητα από τις μονάδες απόσπασης πουσυγκεντρώνουν.έτσι πιάνει και τα βύσματα που παίρνουν αποσπάσεις τόσα χρόνια
Λάθος έκανα στο προηγούμενο μην!Ευχαριστώ πολύ DAMIEN!Κατά την προσωπική σου απόψη,έχω καμία ελπίδα να με πάνε με απόσπαση από τη Δ Δωδεκανήσου στις Κυκλάδες(οπουδήποτε,ακόμη και σε δυσπρόσιτο) χωρίς κανένα δικαιολογητικό με μόνο λόγο το ότι δεν αντέχω τρίτο χρόνο στο ίδιο νησί;