0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα συναδελφοι!Αλλη μια μερα βασανιστικη ξημερωσε!Δεν ξερω πια τι να πω. Αν συνεδριασει το ΚΥΣΔΕ την Τεταρτη την βαψαμε. Δεν ξερω πως νιωθετε εσεις,εγω δεν θυμαμαι να ειχα τοσα νευρα,δεν αναγνωριζω ουτε τον εαυτο μου.Θελω να ουρλιαξω!!!
Τεταρτη απογευμα??? Τεταρτη μεσανυχτα ξημερωνοντας Πεμπτη!!! Μην ξεχνατε οτι πρεπει να μπει και η υπογραφη της ΥΠΟΥΡΓΟΥ μας.Θα μαθουμε τα αποτελεσματα μια και καλη στο σχολειο της οργανικης μας!!!!!!
Παράθεση από: Fofaki στις Αυγούστου 27, 2011, 10:25:45 amΤεταρτη απογευμα??? Τεταρτη μεσανυχτα ξημερωνοντας Πεμπτη!!! Μην ξεχνατε οτι πρεπει να μπει και η υπογραφη της ΥΠΟΥΡΓΟΥ μας.Θα μαθουμε τα αποτελεσματα μια και καλη στο σχολειο της οργανικης μας!!!!!!λοιπόν παιδιά καλημέρα και απο μένα!μην αγχώνεστε άλλο φτάνει!αρκετά χαλάσαμε τους εαυτούς μας...άμα θέλει η διαμάντω να τις βγάλει τετάρτη ας το κάνει και πάρτε ένα τηλέφωνο στα σχολειά τη τετάρτη όπως το έχουν κάνει πάρα πολλοί συνάδερφοι πρώτη σεπτεμβρίου....και αν σας πουν και τιποτα πες τε τους να σας περιμενουν, μέχρι τις 1 το βραδυ θα έχετε φτάσει.....κάντε πράξη ανάληψης με μερικές ώρες καθυστέρησης....ευτυχώς εγώ δεν περιμένω νησί.....αλλιώς τα ίδια με σας θα έκανα.....
Καλημερα και απο εμενα. Λοιπον Maria 1978 πολυ ωραια αυτα που λες αλλα θα επρεπε να ειχες εναν διευθυντη σαν το δικο μου . Την πρωτη χρονια που ειμουν μονη μου με το παιδι μου ,7 ετων ,στο νησι και ειχε αρωστησει με τριανταεννιαρια και σαρανταρια πυρετο , με αφηνε οταν ειχα κενο ή σε καποιο διαλειμμα που ηταν μεγαλο να τρεξω να δω τι κανει (ευτυχως ηταν μονο 700 μετρα η αποσταση).
Την χρονια εκεινη ειμουν νεοδιοριστη. Και εγω και το παιδι μου εκεινη την χρονια αρωστησαμε τρεις φορες, λογω αλλαγης κλιματος. Μονο την πρωτη φορα εμεινα σπιτι δυο μερες ( για να πω και την αληθεια χωρις να φαινεται πουθενα οτι λειπω.) . Τις επομενες φορες πηγαινα με πυρετο και αντιβιωση στο σχολειο και ευτυχως ειχα αυτοκινητο για να πηγαινω γρηγορα να βλεπω το παιδι μου. Ειμαι μονο 4 χρονια διορισμενη. Οσον αφορα για τις αδειες που λες , την πρωτη μερα που εμφανιστηκα στο σχολειο και εγινε λογος για αδειες μου ειπε καποιος συναδελφος : ¨εδω αδειες δεν παιρνουμε, γιατι να επιβαρυνουμε τον συναδελφο¨και εγω απαντησα οτι¨ οταν υπαρχει αναγκη να γινεται . Τη μια φορα θα επιβαρυνθεις εσυ την αλλη εγω¨. Δεν μιλαμε οτι στα περισσοτερα σχολεια δεν γινεται καν αναπληρωση απο αλλους καθηγητες οταν εσυ λειπεις.