*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις 2011  (Αναγνώστηκε 570762 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος INDI

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις 2011
« Απάντηση #868 στις: Αυγούστου 27, 2011, 01:00:38 am »
κ συν το αγχος των αποσπασεων γιατι αν δεν την παρω η οργανικη μου ειναι στου δ...... πηγα σημερα να πληρωθω κ ειδα μειον 40 ευρω,80 δηλ το δεκαπενθημερο.....ελεος ρε παιδια που θα τη βγαζουμε αν δεν παρουμε αποσπαση???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:34:23 »

Αποσυνδεδεμένος effie kat

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #869 στις: Αυγούστου 27, 2011, 06:23:42 am »
 Μα έλεος!!! Το νωρίτερο την Τρίτη, ίσως και Τετάρτη πρόκειται να συνεδριάσει το ΚΥΣΔΕ!!!
Και εγώ αναχωρώ με φύλλο πορείας από τη Θεσσαλονίκη για την Κρήτη, μπαίνοντας στο δέκατο χρόνο δουλείας, εεε,..Υπηρεσίας ήθελα να πω.
 Μάλλον εκεί θα αφήσω τα κοκκαλάκια μου (μόνο αυτά θα απομείνουν μετά την υποχρεωτική δίαιτα της σκληρής λιτότητας ).
 Συγγνώμη κα Υπουργέ για το μακάβριό μου αστειάκι.

Αποσυνδεδεμένος antgiov

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν ξεχνώ
    • Προφίλ
« Απάντηση #870 στις: Αυγούστου 27, 2011, 06:45:37 am »
Πρωί πρωί εδώ;;;;
καλημέρα
δεν με φάγαν τα λιοντάρια!!!....
θα με φάνε τα σκουλίκια;;;;

Αποσυνδεδεμένος antgiov

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν ξεχνώ
    • Προφίλ
« Απάντηση #871 στις: Αυγούστου 27, 2011, 06:50:27 am »
Το ενδεχόμενο της άδειας παίζει;; καμιά επαπειλούμενη; Καμιά αναρρωτική;
Γιατί εισιτήρια από Θες/νικη για Ηράκλειο 220 ευρώ και αν τα βρούμε.
δεν με φάγαν τα λιοντάρια!!!....
θα με φάνε τα σκουλίκια;;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:34:23 »

Αποσυνδεδεμένος effie kat

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #872 στις: Αυγούστου 27, 2011, 07:35:16 am »
Καλημέρα και σε έσένα antgiov.
 Καθώς πηγαίνω με τον Σταυρό στο χέρι από πείσμα και κόντρα στο ρεύμα των καταστάσεων, άδεια δεν θα πάρω.

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #873 στις: Αυγούστου 27, 2011, 09:13:13 am »
Καλημερα συναδελφοι!Αλλη μια μερα βασανιστικη ξημερωσε!Δεν ξερω πια τι να πω. Αν συνεδριασει το ΚΥΣΔΕ την Τεταρτη την βαψαμε. Δεν ξερω πως νιωθετε εσεις,εγω δεν θυμαμαι να ειχα τοσα νευρα,δεν αναγνωριζω ουτε τον εαυτο μου.Θελω να ουρλιαξω!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος polysot

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #874 στις: Αυγούστου 27, 2011, 10:08:59 am »
Καλημερα συναδελφοι!Αλλη μια μερα βασανιστικη ξημερωσε!Δεν ξερω πια τι να πω. Αν συνεδριασει το ΚΥΣΔΕ την Τεταρτη την βαψαμε. Δεν ξερω πως νιωθετε εσεις,εγω δεν θυμαμαι να ειχα τοσα νευρα,δεν αναγνωριζω ουτε τον εαυτο μου.Θελω να ουρλιαξω!!!

Φαντάζεστε να βγουν οι αποσπάσεις Τετάρτη απόγευμα και να είμαστε ήδη στο πλοίο για το νησί μας και να έχουμε πάρει απόσπαση;;; Θα μας βγάλουν και αδικαιολογήτως απόντες !!!! Καλό;;;

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #875 στις: Αυγούστου 27, 2011, 10:25:45 am »
Τεταρτη απογευμα??? Τεταρτη μεσανυχτα ξημερωνοντας Πεμπτη!!! Μην ξεχνατε οτι πρεπει να μπει και η υπογραφη της ΥΠΟΥΡΓΟΥ μας.Θα μαθουμε τα αποτελεσματα μια και καλη στο σχολειο της οργανικης μας!!!!!!
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος maria1978

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 15
    • Προφίλ
« Απάντηση #876 στις: Αυγούστου 27, 2011, 10:36:14 am »
Τεταρτη απογευμα??? Τεταρτη μεσανυχτα ξημερωνοντας Πεμπτη!!! Μην ξεχνατε οτι πρεπει να μπει και η υπογραφη της ΥΠΟΥΡΓΟΥ μας.Θα μαθουμε τα αποτελεσματα μια και καλη στο σχολειο της οργανικης μας!!!!!!
λοιπόν παιδιά καλημέρα και απο μένα!
μην αγχώνεστε άλλο φτάνει!αρκετά χαλάσαμε τους εαυτούς μας...άμα θέλει η διαμάντω να τις βγάλει τετάρτη ας το κάνει και πάρτε ένα τηλέφωνο στα σχολειά τη τετάρτη όπως το έχουν κάνει πάρα πολλοί συνάδερφοι πρώτη σεπτεμβρίου....και αν σας πουν και τιποτα πες τε τους να σας περιμενουν, μέχρι τις 1 το βραδυ θα έχετε φτάσει.....κάντε πράξη ανάληψης με μερικές ώρες καθυστέρησης....
ευτυχώς εγώ δεν περιμένω νησί.....αλλιώς τα ίδια με σας θα έκανα.....
Δύο πράγματα ειναι απέραντα: η βλακεία των ανθρώπων και το σύμπαν...

Αποσυνδεδεμένος polysot

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #877 στις: Αυγούστου 27, 2011, 10:48:36 am »
λοιπόν παιδιά καλημέρα και απο μένα!
μην αγχώνεστε άλλο φτάνει!αρκετά χαλάσαμε τους εαυτούς μας...άμα θέλει η διαμάντω να τις βγάλει τετάρτη ας το κάνει και πάρτε ένα τηλέφωνο στα σχολειά τη τετάρτη όπως το έχουν κάνει πάρα πολλοί συνάδερφοι πρώτη σεπτεμβρίου....και αν σας πουν και τιποτα πες τε τους να σας περιμενουν, μέχρι τις 1 το βραδυ θα έχετε φτάσει.....κάντε πράξη ανάληψης με μερικές ώρες καθυστέρησης....
ευτυχώς εγώ δεν περιμένω νησί.....αλλιώς τα ίδια με σας θα έκανα.....

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω οργανική σε σχολείο για να συνεννοηθώ που θα ήταν εύκολο. Είμαι στη διάθεση πυσδε και είτε πάρω είτε όχι απόσπαση σε διεύθυνση θα πρέπει να υπογράψω !!!

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #878 στις: Αυγούστου 27, 2011, 10:55:38 am »
  Καλημερα και απο εμενα. Λοιπον Maria 1978 πολυ ωραια αυτα που λες αλλα θα επρεπε να ειχες εναν διευθυντη σαν το δικο μου . Την πρωτη χρονια που ειμουν μονη μου με το παιδι μου ,7 ετων ,στο νησι και ειχε αρωστησει με τριανταεννιαρια και σαρανταρια πυρετο , με αφηνε οταν ειχα κενο ή σε καποιο διαλειμμα που ηταν μεγαλο να τρεξω να δω τι κανει (ευτυχως ηταν μονο 700 μετρα η αποσταση).

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 15
    • Προφίλ
« Απάντηση #879 στις: Αυγούστου 27, 2011, 11:03:13 am »
  Καλημερα και απο εμενα. Λοιπον Maria 1978 πολυ ωραια αυτα που λες αλλα θα επρεπε να ειχες εναν διευθυντη σαν το δικο μου . Την πρωτη χρονια που ειμουν μονη μου με το παιδι μου ,7 ετων ,στο νησι και ειχε αρωστησει με τριανταεννιαρια και σαρανταρια πυρετο , με αφηνε οταν ειχα κενο ή σε καποιο διαλειμμα που ηταν μεγαλο να τρεξω να δω τι κανει (ευτυχως ηταν μονο 700 μετρα η αποσταση).
δυστυχώς Μαρτίνα είναι θέμα ανθρωπιάς αλλά και διευθυντή σχολείου...για τον ίδιο λόγο φέτος διευθυντής έκανε περικοπή μισθού σε συνάδερφο...γιατι αρρώστησε το παιδί της...και επειδή τυγχάνει να έχω και γω παιδί καταλαβαίνω την αγωνία μιας μάνας....
πρέπει μου φαίνεται να ψάξουμε τι γονικές δικαιούμαστε...και τι ακριβώς άδειες γιατι δεν τα ξέρω και πάρα πολύ καλά...
στο θέμα το δικό σου τώρα...δηλαδή τόσοι άλλοι στα κενά τους πάνε έξω για καφέδες και δεν ρωτάνε και κανέναν...γιατί τόση ανελγισία???ποσα χρόνια προυπηρεσίας έχεις μαρτίνα?

Αποσυνδεδεμένος martina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #880 στις: Αυγούστου 27, 2011, 11:19:45 am »
 Την χρονια εκεινη ειμουν νεοδιοριστη. Και εγω και το παιδι μου εκεινη την χρονια αρωστησαμε τρεις φορες, λογω αλλαγης κλιματος. Μονο την πρωτη φορα εμεινα σπιτι δυο μερες ( για να πω και την αληθεια χωρις να φαινεται πουθενα οτι λειπω.) . Τις επομενες φορες πηγαινα με πυρετο και αντιβιωση στο σχολειο και ευτυχως ειχα αυτοκινητο για να πηγαινω γρηγορα να βλεπω το παιδι μου. Ειμαι μονο 4 χρονια διορισμενη. Οσον αφορα για τις αδειες που λες , την πρωτη μερα που εμφανιστηκα στο σχολειο και εγινε λογος για αδειες μου ειπε καποιος συναδελφος : ¨εδω αδειες δεν παιρνουμε, γιατι να επιβαρυνουμε τον συναδελφο¨και εγω απαντησα οτι¨ οταν υπαρχει αναγκη να γινεται . Τη μια φορα θα επιβαρυνθεις εσυ την αλλη εγω¨. Δεν μιλαμε οτι στα περισσοτερα σχολεια δεν γινεται καν αναπληρωση απο αλλους καθηγητες οταν εσυ λειπεις.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 15
    • Προφίλ
« Απάντηση #881 στις: Αυγούστου 27, 2011, 11:25:24 am »
Την χρονια εκεινη ειμουν νεοδιοριστη. Και εγω και το παιδι μου εκεινη την χρονια αρωστησαμε τρεις φορες, λογω αλλαγης κλιματος. Μονο την πρωτη φορα εμεινα σπιτι δυο μερες ( για να πω και την αληθεια χωρις να φαινεται πουθενα οτι λειπω.) . Τις επομενες φορες πηγαινα με πυρετο και αντιβιωση στο σχολειο και ευτυχως ειχα αυτοκινητο για να πηγαινω γρηγορα να βλεπω το παιδι μου. Ειμαι μονο 4 χρονια διορισμενη. Οσον αφορα για τις αδειες που λες , την πρωτη μερα που εμφανιστηκα στο σχολειο και εγινε λογος για αδειες μου ειπε καποιος συναδελφος : ¨εδω αδειες δεν παιρνουμε, γιατι να επιβαρυνουμε τον συναδελφο¨και εγω απαντησα οτι¨ οταν υπαρχει αναγκη να γινεται . Τη μια φορα θα επιβαρυνθεις εσυ την αλλη εγω¨. Δεν μιλαμε οτι στα περισσοτερα σχολεια δεν γινεται καν αναπληρωση απο αλλους καθηγητες οταν εσυ λειπεις.
Έχω ανάλογες προσωπικές εμπειρίες να σου διηγηθώ...έχω εννιά χρόνια τώρα έχω καταλάβει πως τελικά όταν καταλαβαίνουν ακόμα και οι συνάδερφοι οτι είμαστε ελαστικοί και πρόθυμοι μας πατάνε για να μη πω μας ρουφάνε το αίμα....μα τι αντισυναδερφικότητα είναι αυτή....πλέον έχω αποφασίσει να μην ανοίγομαι και να μην είμαι μές τη τρελλή χαρά γιατί στο τέλος σε περνάνε και για @@κα!εντωμεταξύ όταν είσαι απο απόσπαση ή νεοδιόριστος σε αντιμετωπίζουν ως αριανό!δε ξέρω αν είμαι εγώ υπερβολική ή αν το βίωσα έτσι στα συγκεκριμένα σχολεία....τα δικαιώματα μας πρέπει να τα διεκδηκούμε όπως και ναχει...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182813
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)