0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για ευνόητους λόγους, για να σε παγιδεύουν να πας τώρα που κατήργησαν τα άλλα κίνητρα (40% κλπ) και που έκαναν αχταρμά τους διορισμούς ΑΜΩ και ΑΚΩ (ως γνωστόν σε παγιδεύουν σε θέση ΑΜΩ και μετά προχωρούν σε διορισμούς ΑΚΩ άλλων που βρίσκονται πιο χαμηλά στους πίνακες κι εσύ δε μπορείς να παραιτηθείς προκειμένου να μη χάσεις τη σειρά σου από ΑΚΩ). Το αντίδοτο είναι να μη δηλώνει κανείς μέρη που δε θα ήθελε να πάει, κυρίως για ΑΜΩ, δεν υπάρχει πια λόγος να ξενιτεύεσαι και να πληρώνεις περισσότερα απ'όσα βγάζεις για εισιτήρια, βενζίνες, τηλέφωνα κλπ. Γιατί να δηλώσεις μια προτίμηση που δε σε βολεύει και μετά να πρέπει να παραιτηθείς; Καλύτερα να δηλώνεις τα μέρη που θες και ας διοριστείς και σε δεύτερη φάση. Κατά τη γνώμη μου φτάσαμε εδώ που φτάσαμε χάρη στην προθυμία μας να επιχορηγήσουμε από την τσέπη των δικών μας (γονιών κλπ) τις πολιτικές των κυβερνήσεων να σπάνε τα κενά και να στέλνουν ωρομίσθιους ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα μέρη. Αφού βρίσκουν κορόϊδα γιατί να μην το κάνουν; Πατάνε στη νοοτροπία ότι επειδή είμαι χαμηλά στους πίνακες, δηλώνω τα πάντα και πάω παντού και συμφέρω για να βγω μπροστά από τον άλλον. Εδώ μέχρι και καταναλωτικά δάνεια πήραν κάποιοι για να πάνε να δουλέψουν ωρομίσθιοι στην επαρχία.
Όταν είσαι ΑΜΩ η σύμβασή σου είναι για 14 ώρες και κόβουν το κεφάλι τους να σου τις βρουν (συνήθως τις αφαιρούν από μόνιμους ημέτερους των διευθύνσεων). Εξάλλου αυτό είναι το πόιντ απασχόλησης ελαστικά εργαζομένων να φανεί σιγά σιγά ότι δεν περισσεύουν ώρες για του μόνιμους, είναι υπεράριθμοι, δε χρειάζονται άλλοι διορισμοί κλπ κλπ... Γνωρίζετε κάποιον που να δουλεύει ΑΜΩ για 5 ώρες; Σε ποια φάση προσλήφθηκε;
μπορει καποιος να μου πει που θα βρω ολες τις φετινες φασεις αναπληρωτων; ευχαριστω!
Προσωπικά το έχω ήδη κάνει πράξη αυτό και βγήκα πολύ κερδισμένη γιατί δουλεύω ΑΜΩ δίπλα στο σπίτι μου και είμαι μια χαρά με 710ε/μήνα. Ούτε για ΑΚΩ δε θα δηλώσω επαρχία φέτος γιατί δε συμφέρει να παίρνω 400 ευρώ παραπάνω και να τα δίνω για ενοίκια. Ταυτόχρονα έχω και τη συνείδησή μου ήσυχη γιατί δεν διευκολύνω τις πολιτικές της Αννούλας. Ελπίζω οι συνάδελφοι να συνεχίζουν να δηλώνουν τα πάντα ώστε να βγαίνουν από μπροστά μου στον πίνακα και να μένουν οι θεσούλες τις γειτονιάς μου για μένα έστω και σε μεταγενέστερη φάση διορισμών. Για μένα πλέον το μόνο που ενδιαφέρει είναι να μένουν ευρώ στην τσέπη μου σα να δούλευα στο οποιοδήποτε φροντιστήριο στη γειτονιά μου, σιγά μην ξεσπιτωθώ για το τίποτα. Ούτε σε άλλη διεύθυνση δε θα δηλώσω φέτος.