0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλά εγώ θα συμφωνήσω με Μάρκο περί λούφας πρόκειται ...οι αντιφρονούντες γιατί δε βγαίνουν να μιλήσουν;;;
Μια απορία.. η εκφώνηση του λόγου, που συζητάμε τόσες μέρες, που ακριβώς γίνεται; Στο χώρο της παρέλασης; Στην πλατεία της γειτονιάς ή του χωριού; Κάπου αλλού;Για να καταλάβω περί τίνος ακριβώς πρόκεται..
...και επιμενω οτι η "αρνηση" δεν ειναι κατακριτεα,ποσο μαλλον καταδικαστεα οταν συντρεχουν τοσοι λογοι ( αγοραφοβια, ρητορικη ενδεια, αποστροφη του "ξυλινου" διδακτισμου και των χιλιοειπωμενων τσιτατων, βαρεμαρα )
Παράθεση από: kozzi1 στις Μαρτίου 17, 2011, 03:31:50 pm...και επιμενω οτι η "αρνηση" δεν ειναι κατακριτεα,ποσο μαλλον καταδικαστεα οταν συντρεχουν τοσοι λογοι ( αγοραφοβια, ρητορικη ενδεια, αποστροφη του "ξυλινου" διδακτισμου και των χιλιοειπωμενων τσιτατων, βαρεμαρα )Συμφωνώ! η άρνηση δεν είναι οπωσδήποτε κατακριτέα....Αλλά όταν επικαλείσαι αγοραφοβία, ρητορική ένδεια, αποστροφή του "Ξύλινου" διδακτικισμού και των χιλιοειπωμένων τσιτάτων ή απλά βαρεμάρα .... και επειδή αυτά είναι ΜΟΝΙΜΑ χαρακτηριστικά και όχι περιστασιακά ούτε εκδηλώνονται επιλεκτικά κατά τας επίσημας αργίας...τότε ας μου επιτραπει να πω ότι με όλα αυτά ....μάλλον εισαι ( όχι εσύ προσωπικά - γενικά μιλάω) και ακατάλληλος για την τάξη....
Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 17, 2011, 03:39:38 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Μαρτίου 17, 2011, 03:31:50 pm...και επιμενω οτι η "αρνηση" δεν ειναι κατακριτεα,ποσο μαλλον καταδικαστεα οταν συντρεχουν τοσοι λογοι ( αγοραφοβια, ρητορικη ενδεια, αποστροφη του "ξυλινου" διδακτισμου και των χιλιοειπωμενων τσιτατων, βαρεμαρα )Συμφωνώ! η άρνηση δεν είναι οπωσδήποτε κατακριτέα....Αλλά όταν επικαλείσαι αγοραφοβία, ρητορική ένδεια, αποστροφή του "Ξύλινου" διδακτικισμού και των χιλιοειπωμένων τσιτάτων ή απλά βαρεμάρα .... και επειδή αυτά είναι ΜΟΝΙΜΑ χαρακτηριστικά και όχι περιστασιακά ούτε εκδηλώνονται επιλεκτικά κατά τας επίσημας αργίας...τότε ας μου επιτραπει να πω ότι με όλα αυτά ....μάλλον εισαι ( όχι εσύ προσωπικά - γενικά μιλάω) και ακατάλληλος για την τάξη.... Θα διαφωνήσω μαζί σου αγαπητή bitch!!!Γνωρίζω άνθρωπο εκπληκτικό καθηγητή/εκπαιδευτικό που μέσα στην τάξη απογειώνει το μάθημα και είναι αγαπητός από όλα τα παιδιά, που έχει διοργανώσει φανταστικές γιορτες , θεατρικά έργα, με πολύ μεράκι, αλλά δεν μπορεί να εκφωνήσει λόγο μπροστά σε κοινό.Νιώθει ότι θα πέσει κάτω.Μάλιστα συχνά γράφει ο ίδιος τους λόγους, γιατί είναι και σ' αυτό ταλαντούχος αλλά πάντα θέλει να δουλεύει πίσω...από τις ''κάμερες'' και ποτέ μπροστά.Θα πέσουμε να τον φάμε γι' αυτό ή θα τον πούμε τεμπέλη;;;
Αν εξαιρέσουμε τον χώρο της εκκλησίας, που δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνδέεται με τη συγκεκριμένη επέτειο (μιας και ιστορικά η τότε επίσημης Εκκλησία αντιδρούσε στην όποια ιδέα για επανάσταση.. όπως και τώρα δηλαδή), για όποιον αντέχει, αποτελεί μια καλή ευκαιρία να τα πει έξω από τα δόντια μπροστά σε τόσο κόσμο. Να ενοχληθούν μερικοί μερικοί και να ξυπνήσουν άλλοι. Τουλάχιστον για τα παιδιά που θα ακούνε, δεν θα είναι κάτι βαρετό, αλλά μάλλον χρήσιμο. Αλλιώς, αν είναι απλά να βγει ένας ακόμα ξύλινος και τυποποιημένος λόγος, υπάρχουν αρκετοί που μπορούν επιτελέσουν το άχρηστο αυτό έργο και οι υπόλοιποι 3ημερο για ράφτινγκ!
Παράθεση από: soul στις Μαρτίου 17, 2011, 04:03:15 pmΠαράθεση από: bitch στις Μαρτίου 17, 2011, 03:39:38 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Μαρτίου 17, 2011, 03:31:50 pm...και επιμενω οτι η "αρνηση" δεν ειναι κατακριτεα,ποσο μαλλον καταδικαστεα οταν συντρεχουν τοσοι λογοι ( αγοραφοβια, ρητορικη ενδεια, αποστροφη του "ξυλινου" διδακτισμου και των χιλιοειπωμενων τσιτατων, βαρεμαρα )Συμφωνώ! η άρνηση δεν είναι οπωσδήποτε κατακριτέα....Αλλά όταν επικαλείσαι αγοραφοβία, ρητορική ένδεια, αποστροφή του "Ξύλινου" διδακτικισμού και των χιλιοειπωμένων τσιτάτων ή απλά βαρεμάρα .... και επειδή αυτά είναι ΜΟΝΙΜΑ χαρακτηριστικά και όχι περιστασιακά ούτε εκδηλώνονται επιλεκτικά κατά τας επίσημας αργίας...τότε ας μου επιτραπει να πω ότι με όλα αυτά ....μάλλον εισαι ( όχι εσύ προσωπικά - γενικά μιλάω) και ακατάλληλος για την τάξη.... Θα διαφωνήσω μαζί σου αγαπητή bitch!!!Γνωρίζω άνθρωπο εκπληκτικό καθηγητή/εκπαιδευτικό που μέσα στην τάξη απογειώνει το μάθημα και είναι αγαπητός από όλα τα παιδιά, που έχει διοργανώσει φανταστικές γιορτες , θεατρικά έργα, με πολύ μεράκι, αλλά δεν μπορεί να εκφωνήσει λόγο μπροστά σε κοινό.Νιώθει ότι θα πέσει κάτω.Μάλιστα συχνά γράφει ο ίδιος τους λόγους, γιατί είναι και σ' αυτό ταλαντούχος αλλά πάντα θέλει να δουλεύει πίσω...από τις ''κάμερες'' και ποτέ μπροστά.Θα πέσουμε να τον φάμε γι' αυτό ή θα τον πούμε τεμπέλη;;;ως προς το παράδειγμα που αναφέρεις, θα συμφωνήσω κι εγώ γλυκειά μου soul. Μόνο που αυτό που περιγράφεις δεν είναι αγοραφοβία.. Το λεγόμενο camera-shy syndrom ειναι εντελώς άλλο πράγμα. ένας τέτοιος άνθρωπος λοιπόν που έχει αποδειξει εμπράκτως την διάθεσή του για προσφορά, δε νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα τον χαρακτηρίσει τεμπέλη.
[..ευτυχως βρηκα τι εχω ! ...ευχαριστω σας, bitch και soul , που με απαλλαξατε απο επισκεψη σε ψυχολογο! να τι ειμαι,behind the camera man ....
Παράθεση από: kozzi1 στις Μαρτίου 17, 2011, 04:35:31 pm[..ευτυχως βρηκα τι εχω ! ...ευχαριστω σας, bitch και soul , που με απαλλαξατε απο επισκεψη σε ψυχολογο! να τι ειμαι,behind the camera man .... .....άμα είναι να το λες. πες στο σωστά καμάρι μου....camera-shy!! Αλλιώς αυτό που έγραψες σημαινει ή ότι είσαι φωτογράφος (behind the camera) ή ότι είσαι καμεραμαν.... άντε και ολίγον απο σκηνοθέτης... (μου βγήκε η ΠΕ 06 απο μεσα μου τώρα...)