0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη ,αλλά τα ζυγίζεις κατά το δοκούν (σου). Τι σημαίνει ότι δεν θα έχουμε τη συναίνεση της εκπαιδευτικής κοινότητας ; Που ήταν αυτή όταν μπήκαν μπροστά από όλους μας οι ΟΑΕΔίτες ; Δεν έβγαλε κανένας άχνα .Τώρα ζητάμε το αυτονόητο .Παράταση της μεταβατικής - αναγνώριση της προυπηρεσίας .Την δουλέψαμε αγαπητέ μου την προυπηρεσία δεν μας τη χάρισε κανένας !!! Και πολλοί από εμάς όχι μόνο τη δουλέψαμε αλλά την πληρώσαμε και από πάνω με πολλά χιλιόμετρα ...Και μη βγει κανένας και πει ότι τα θέλαμε και τα πάθαμε ,γιατί απλά θα είναι εκτός πραγματικότητος
........... Και μόνο που συνάδελφοι ΑΠΑΙΤΟΥΝ τη ΣΙΩΠΗ (!) συναδέλφων διότι εκφράζουν την άποψή τους (!) καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει... ..........
Δεν αναφέρομαι στους διαχειριστές. Αυτοί κάνουν τη δουλεία τους. αναφέρομαι σε αυτούς που λένε "μη γράφετε εδώ όσοι έχετε αντίθετη άποψη αλλά κάντε άλλο topic και πείτε τα εκεί.." Αν διάλογος είναι να μιλάνε μεταξύ τους μόνο όσοι συμφωνούν μεταξύ τους τότε , χίλια συγνώμη, έχω αντίθετη άποψη...
Παράθεση από: aspinoulas στις Μαΐου 18, 2011, 09:52:32 pmΔεν αναφέρομαι στους διαχειριστές. Αυτοί κάνουν τη δουλεία τους. αναφέρομαι σε αυτούς που λένε "μη γράφετε εδώ όσοι έχετε αντίθετη άποψη αλλά κάντε άλλο topic και πείτε τα εκεί.." Αν διάλογος είναι να μιλάνε μεταξύ τους μόνο όσοι συμφωνούν μεταξύ τους τότε , χίλια συγνώμη, έχω αντίθετη άποψη...προφανως αναφερεσαι σε δικη μου τοποθετηση. το εγραψα χωρις διαθεση να παρεξηγηθω και επιμενω. θα ηθελα σε αυτο το θεμα να γραψουν μονο οσοι συμφωνουν. δεν νομιζω οτι ζητω κατι τοσο παραλογο. μην διεμβολιζετε καθε κινηση που δεν σας αρεσει ρε παιδια. φτανει πια.
Δεν πρόκειται για διεμβολισμό είμαστε ελεύθεροι πολίτες (έτσι τουλάχιστον θέλουμε να πιστεύουμε) και έχουμε κάθε δικαίωμα να λέμε τη γνώμη μας όπως και έχουμε κάθε δικαίωμα να διεκδικούμε καλύτερο μέλλον. Να είσαι σίγουρος ότι όσοι θέλουν να συμπράξουν σε αυτή την προσπάθεια θα το κάνουν ανεξάρτητα από τις αντίθετες φωνές. Δε γίνεται όμως να μην ακούγονται και αυτές. Αν είναι έτσι να ταμπουρωθεί ο καθένας στο "κλουβί" του και να μιλά μόνο με αυτούς που συμφωνούν μαζί του. Αλλά αυτό δεν είναι δημοκρατία. Δεν έχω διάθεση να συνεχίσω επί αυτού του θέματος για να μην εκτροχιαστεί περεταίρω η συζήτηση και τότε θα έχουν πραγματικό λόγο να με "εγκαλούν" οι διαχειριστές....
Παράθεση από: aspinoulas στις Μαΐου 18, 2011, 10:35:33 pmΔεν πρόκειται για διεμβολισμό είμαστε ελεύθεροι πολίτες (έτσι τουλάχιστον θέλουμε να πιστεύουμε) και έχουμε κάθε δικαίωμα να λέμε τη γνώμη μας όπως και έχουμε κάθε δικαίωμα να διεκδικούμε καλύτερο μέλλον. Να είσαι σίγουρος ότι όσοι θέλουν να συμπράξουν σε αυτή την προσπάθεια θα το κάνουν ανεξάρτητα από τις αντίθετες φωνές. Δε γίνεται όμως να μην ακούγονται και αυτές. Αν είναι έτσι να ταμπουρωθεί ο καθένας στο "κλουβί" του και να μιλά μόνο με αυτούς που συμφωνούν μαζί του. Αλλά αυτό δεν είναι δημοκρατία. Δεν έχω διάθεση να συνεχίσω επί αυτού του θέματος για να μην εκτροχιαστεί περεταίρω η συζήτηση και τότε θα έχουν πραγματικό λόγο να με "εγκαλούν" οι διαχειριστές.... αυτο δυστυχως εχει ηδη αυντελεστει. το εκπαιδευτικο συνδικαλιστικο κινημα ειναι χωρισμενο σε δεκαδες φατριες. ακομα και εδω μεσα βλεπεις τι γινεται. σεβαστη καθε αποψη (αυτο εξ ορισμου...) αλλα τουλαχιστον στο συγκεκριμενο θεμα δεν ειναι αυτη η ουσια. αυτο θελω να πω. η ουσια ειναι οι κινησεις που σκοπευουμε να κανουμε αυτοι που συμφωνουμε.
Πολύ κακό για το τίποτα...Δηλαδή συγνώμη,εσείς καταλάβατε ότι ο συνάδελφος spapioan σας είπε να μην εκφράζετε αντίθετες απόψεις;Απλώς είπε ότι το τόπικ είναι για συγκεκριμένο πράγμα....Αφού μπορείτε να εκφράζετε τις απόψεις σας και στο τόπικ αν θα γίνει ασεπ το 12......δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνετε τόσο μεγάλο θέμα.....Σε ποιό ακριβώς σημείο τίθεται θέμα δημοκρατίας;Εντάξει διαφωνείτε,πάμε παρακάτω......Η άποψή μου σε γενικές γραμμές είναι γνωστή εδώ....Πραγματική μεταβατική σημαίνει διορισμοί με ξεκάθαρους όρους και τουλάχιστον σε όσους κατοχυρώνουν δικαίωμα.Με ενδιαφέρει να γίνονται διορισμοί από τους υπάρχοντες πίνακες είτε πριν, είτε μετά τον ασεπ.Αν μπορεί να γίνει κάτι,εγώ είμαι μαζί σας....Να δούμε τι θα βγει,έστω και τώρα.....