0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 10:32:35 amΠαράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 26, 2011, 10:31:23 amΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 10:26:21 amΠαράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 26, 2011, 10:21:21 amgreen και πριν τροποποιήσεις ζητούσαμε και η Διαμαντοπούλου τα άλλαξε όλα προς το χειρότερο.Ότι κακό σκέφτεσαι τώρα μπορούσε απλώς να αλλάξει και πριν, χωρίς νέο νόμο. Με το να φτιάξει νέο νόμο χωρίς να διορθώσει τα κακά που λες, εμένα μου λέει ότι κάτι άλλο τρέχει, και δεν λέω τι σκέφτομαι μη φάω καμιά μύνηση.Έλα βρε συνάδελφε, ποιοί ζητούσαν διορθώσεις; Στο μόνο που πίεζε ανέκαθεν η ΟΛΜΕ ήταν για να μπούνε παραθυράκια στο ΑΣΕΠ, πρώτα το 40% και μετά το 30μηνο.
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 26, 2011, 10:31:23 amΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 10:26:21 amΠαράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 26, 2011, 10:21:21 amgreen και πριν τροποποιήσεις ζητούσαμε και η Διαμαντοπούλου τα άλλαξε όλα προς το χειρότερο.Ότι κακό σκέφτεσαι τώρα μπορούσε απλώς να αλλάξει και πριν, χωρίς νέο νόμο. Με το να φτιάξει νέο νόμο χωρίς να διορθώσει τα κακά που λες, εμένα μου λέει ότι κάτι άλλο τρέχει, και δεν λέω τι σκέφτομαι μη φάω καμιά μύνηση.Έλα βρε συνάδελφε, ποιοί ζητούσαν διορθώσεις; Στο μόνο που πίεζε ανέκαθεν η ΟΛΜΕ ήταν για να μπούνε παραθυράκια στο ΑΣΕΠ, πρώτα το 40% και μετά το 30μηνο.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 10:26:21 amΠαράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 26, 2011, 10:21:21 amgreen και πριν τροποποιήσεις ζητούσαμε και η Διαμαντοπούλου τα άλλαξε όλα προς το χειρότερο.Ότι κακό σκέφτεσαι τώρα μπορούσε απλώς να αλλάξει και πριν, χωρίς νέο νόμο. Με το να φτιάξει νέο νόμο χωρίς να διορθώσει τα κακά που λες, εμένα μου λέει ότι κάτι άλλο τρέχει, και δεν λέω τι σκέφτομαι μη φάω καμιά μύνηση.Έλα βρε συνάδελφε, ποιοί ζητούσαν διορθώσεις; Στο μόνο που πίεζε ανέκαθεν η ΟΛΜΕ ήταν για να μπούνε παραθυράκια στο ΑΣΕΠ, πρώτα το 40% και μετά το 30μηνο.
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 26, 2011, 10:21:21 amgreen και πριν τροποποιήσεις ζητούσαμε και η Διαμαντοπούλου τα άλλαξε όλα προς το χειρότερο.Ότι κακό σκέφτεσαι τώρα μπορούσε απλώς να αλλάξει και πριν, χωρίς νέο νόμο. Με το να φτιάξει νέο νόμο χωρίς να διορθώσει τα κακά που λες, εμένα μου λέει ότι κάτι άλλο τρέχει, και δεν λέω τι σκέφτομαι μη φάω καμιά μύνηση.Έλα βρε συνάδελφε, ποιοί ζητούσαν διορθώσεις; Στο μόνο που πίεζε ανέκαθεν η ΟΛΜΕ ήταν για να μπούνε παραθυράκια στο ΑΣΕΠ, πρώτα το 40% και μετά το 30μηνο.
green και πριν τροποποιήσεις ζητούσαμε και η Διαμαντοπούλου τα άλλαξε όλα προς το χειρότερο.Ότι κακό σκέφτεσαι τώρα μπορούσε απλώς να αλλάξει και πριν, χωρίς νέο νόμο. Με το να φτιάξει νέο νόμο χωρίς να διορθώσει τα κακά που λες, εμένα μου λέει ότι κάτι άλλο τρέχει, και δεν λέω τι σκέφτομαι μη φάω καμιά μύνηση.
ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ.Γιατί οι πτυχιούχοι ΑΕΙ (κυρίως) και ΤΕΙ υποψήφιοι εκπαιδευτικοί να εξετάζονται γραπτώς κάθε 2 χρόνια με διαγραφή των βαθμών τους μετά από μια εξαετία;Που είναι η αξιοκρατία σε αυτό;Γιατί οι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ (κυρίως) Νοσηλευτές δεν δίνουν εξετάσεις για τον διορισμό τους στο Δημόσιο;Η απάντηση είναι απλή: είναι πολλοί οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί που είναι εγγεγραμμένοι σε πίνακες και "περιμένουν". Οπότε τι κάνουμε για να μειωθεί ο αριθμός; Εφαρμόζουμε την "αξιοκρατία" του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ....
Παράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 26, 2011, 10:40:42 amΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ.Γιατί οι πτυχιούχοι ΑΕΙ (κυρίως) και ΤΕΙ υποψήφιοι εκπαιδευτικοί να εξετάζονται γραπτώς κάθε 2 χρόνια με διαγραφή των βαθμών τους μετά από μια εξαετία;Που είναι η αξιοκρατία σε αυτό;Γιατί οι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ (κυρίως) Νοσηλευτές δεν δίνουν εξετάσεις για τον διορισμό τους στο Δημόσιο;Η απάντηση είναι απλή: είναι πολλοί οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί που είναι εγγεγραμμένοι σε πίνακες και "περιμένουν". Οπότε τι κάνουμε για να μειωθεί ο αριθμός; Εφαρμόζουμε την "αξιοκρατία" του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ....Δεν μας λες τίποτα καινούριο Στέλιο, εδώ και χρόνια οι θέσεις είναι πολύ λιγότερες από τους ενδιαφερόμενους. Ε, ακριβώς γι'αυτό ας τις καταλαμβάνουν αυτοί που κόπιασαν περισσότερο. Εκτός αν πιστεύεις ότι μπορούν να διοριστούν 90.000 άνθρωποι που είναι στον πίνακα αναπληρωτών.
Θα έκανες όμως μια ομαλή μετάβαση, σωστά?Δεν θα τους μάλωνες αλαζονικά λες και εσύ είσαι διαφορετικός ή καλύτερος. Σαν τη Διαμαντοπούλου το κομματόσκυλο, η βυσματίας που τώρα το παίζει υπεράνω.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 10:45:58 amΠαράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 26, 2011, 10:40:42 amΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ.Γιατί οι πτυχιούχοι ΑΕΙ (κυρίως) και ΤΕΙ υποψήφιοι εκπαιδευτικοί να εξετάζονται γραπτώς κάθε 2 χρόνια με διαγραφή των βαθμών τους μετά από μια εξαετία;Που είναι η αξιοκρατία σε αυτό;Γιατί οι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ (κυρίως) Νοσηλευτές δεν δίνουν εξετάσεις για τον διορισμό τους στο Δημόσιο;Η απάντηση είναι απλή: είναι πολλοί οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί που είναι εγγεγραμμένοι σε πίνακες και "περιμένουν". Οπότε τι κάνουμε για να μειωθεί ο αριθμός; Εφαρμόζουμε την "αξιοκρατία" του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ....Δεν μας λες τίποτα καινούριο Στέλιο, εδώ και χρόνια οι θέσεις είναι πολύ λιγότερες από τους ενδιαφερόμενους. Ε, ακριβώς γι'αυτό ας τις καταλαμβάνουν αυτοί που κόπιασαν περισσότερο. Εκτός αν πιστεύεις ότι μπορούν να διοριστούν 90.000 άνθρωποι που είναι στον πίνακα αναπληρωτών.Ακριβώς εδώ μπαίνει η υποκειμενικότητα του καθενός. Και η δικιά μου και η δικιά σου.
Παράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 26, 2011, 10:48:53 amΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 10:45:58 amΠαράθεση από: Stelios στις Αυγούστου 26, 2011, 10:40:42 amΑΣΕΠ ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ.Γιατί οι πτυχιούχοι ΑΕΙ (κυρίως) και ΤΕΙ υποψήφιοι εκπαιδευτικοί να εξετάζονται γραπτώς κάθε 2 χρόνια με διαγραφή των βαθμών τους μετά από μια εξαετία;Που είναι η αξιοκρατία σε αυτό;Γιατί οι πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ (κυρίως) Νοσηλευτές δεν δίνουν εξετάσεις για τον διορισμό τους στο Δημόσιο;Η απάντηση είναι απλή: είναι πολλοί οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί που είναι εγγεγραμμένοι σε πίνακες και "περιμένουν". Οπότε τι κάνουμε για να μειωθεί ο αριθμός; Εφαρμόζουμε την "αξιοκρατία" του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ....Δεν μας λες τίποτα καινούριο Στέλιο, εδώ και χρόνια οι θέσεις είναι πολύ λιγότερες από τους ενδιαφερόμενους. Ε, ακριβώς γι'αυτό ας τις καταλαμβάνουν αυτοί που κόπιασαν περισσότερο. Εκτός αν πιστεύεις ότι μπορούν να διοριστούν 90.000 άνθρωποι που είναι στον πίνακα αναπληρωτών.Ακριβώς εδώ μπαίνει η υποκειμενικότητα του καθενός. Και η δικιά μου και η δικιά σου.Νομίζω ότι η υποκειμενικότητα εξαντλείται μπροστά σε σκανδαλώδεις προυπηρεσίες από παραθυράκια, για όποιον τουλάχιστον έχει μία στοιχειωδώς λογική αντίληψη του αισθήματος περί δικαίου.
Το 40% δεν ήταν λαμογιά.Άσχετα αν μερικούς τους βόλεψε χωρίς να έχουν πατήσει ποτέ σε διαγωνισμό.Και πρέπει να σβήσουμε δηλαδή από το χάρτη τόσο κόσμο που προσπάθησε,έδωσε ασεπ,ξανάδωσε και τώρα δεν διορίζεται;Θα μπορούσε πολύ απλά να κρατήσει και τώρα ένα ποσοστό από τον ενιαίο.Κανένας άλλος κλάδος του δημοσίου δεν εξαναγκάζεται ξανά και ξανά σε εξετάσεις και δεν έχει δεχτεί τόσα πυρά.....
Παράθεση από: gvasilis στις Αυγούστου 26, 2011, 10:48:15 amΘα έκανες όμως μια ομαλή μετάβαση, σωστά?Δεν θα τους μάλωνες αλαζονικά λες και εσύ είσαι διαφορετικός ή καλύτερος. Σαν τη Διαμαντοπούλου το κομματόσκυλο, η βυσματίας που τώρα το παίζει υπεράνω.
Και καμμία καταγγελία δεν έχει γίνει;Ισχύει και για τους ήδη διορισμένους ή μόνο γι' αυτούς που μετά από 1,5 χρόνο ζητάνε την ίδια αντιμετώπιση;