0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα, είμαι καινούρια στην παρέα σας ,αλλά θέλω να συμμετάσχω στον αγώνα σας για την παράταση της μεταβατικής , έστω και ταυτόχρονα με το καινούριο σύστημα. Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε μαρτυρες αλλαγών και μάλιστα αιφνίδιων όσων αφορά το σύστημα προσλήψεων , και μάλιστα χωρίς να ευθυνόμαστε εμείς γι αυτό. Αιφνίδια καταργήθηκε η επιτηρίδα, αιφνίδια μπήκε ο Ασέπ, με ποσόστοση, αιφνίδια μπήκε η πδς και αιφνίδια ''βγήκε'', αιφνίδια κλείδωσαν οι πίνακες και άλλαξε το σύστημα με ένα μεταβατικό διετίας, που όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε, οι υπόλοιποι κόψτε το λαιμό σας. Και αν προσέξει κανείς την πτώση των βάσεων στις καθηγητικές σχολές θα καταλάβει την μέγιστη βαθμολογία που έπρεπε να συγκεντρώσουμε εμείς πριν κάποια χρόνια , σε σχέση με την μικρότερη δυνατή που χρειάζονται σήμερα. Και γιατί εγώ(ενδεικτικά το εγώ και όλοι όσοι σαν κι εμένα) με 18,75 μέσο όρο εισαγωγής στον ΠΕΟ2 και υπηρετώντας την δημόσια εκπαίδευση για 18 μέχρι τώρα μήνες να κινδυνέυω να καθίσω σπίτι μου για μια ζωή αν δεν περάσω στον επόμενο Ασέπ για να προσμετρηθεί η προυπηρεσία μου? Και πώς είναι δυνατόν η Δ που η ίδια με κάλεσε αναπληρώτρια να με θεωρεί ικανή να διδάξω στη δημόσια εκπίδευση κατά τη διάρκεια του μεταβατικού αλλά ανίκανη μετ ά από αυτό αν δεν περάσω στον ασέπ? Τί παραλογισμός είναι αυτός?Και αν εμείς οι παλαιότεροι που έχουμε κάνει οικογένειες και είμαστε όμηροι όλων των αλλαγών χωρίς την δική μας ευθύνη και που υπηρετήσαμε σε δημόσια σχολεία (και μάλιστα στην άλλη άκρη της Ελλάδας) ,δεν κατορθώσουμε να περάσουμε στον ΑΣΕΠ γιατί δεν έχουμε πού να αφήσουμε τα παιδιά μας για να διαβάσουμε , δεν είμαστε ικανοί δια βίου να υπηρετήσουμε την εκπαίδευση , αυτή που πριν λίγο καιρό υπηρετούσαμε.ασύλληπτο...Ας αγωνιστούμε , λοιπόν, για τη διατήρηση του μεταβατικού , με ξεκλείδωμα των πινάκων κατά τη διάρκεια του μεταβατικού, για εμάς τους παλαιότερους που δεν γνωρίζαμε τί μας περιμένει, ταυτόχρονα με το νέο σύστημα για όλους αυτούς που το γνωρίζουν και εν γνώσει τους εισέρχοναι σε αυτό με κλειδωμένους πίνακες.Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά με πνίγει η αγανάκτηση .
ναι ρε παιδιά αλλά δεν πρέπει να βγούνε κάποιες θέσεις της κίνησης πρώτα??? εδώ όλοι κάτι άλλο θέλουνε, πως θα δώσουμε την υπογραφή μας αν δεν ξέρουμε τι πρεσβεύουμε?
Ολοι ναί στην παράταση της μεταβατικής περιόδου , μέχρι να διοριστούνε όλοι όσοι βρίσκονται στους πίνακες!!!