0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2011, 01:50:28 pmΠαράθεση από: loukritiα στις Αυγούστου 31, 2011, 01:46:01 pmphysikos13 σου κάνει κόπο να μας παραθέσεις το βίντεο και της δηλώσεις της υπουργού σχετικά με το 24μηνο και ασεπ; Ή μου φαίνεται πως αποφεύγεις...δεν κανω συλλογη με βιντεο απο τις δηλωσεις πολιτικων, καπου στο youtube θα το βρειςεγω κανω συλλογη απο κομικς Εγώ δεν υπονόησα ότι κάνεις συλλογή. Ρώτησα για το βίντεο το οποίο υποστηρίζεις ότι έχει δει και το οποίο πολύ ευγενικά όπως κάνουν τα περισσότερα μέλη παραθέτουν όταν τους ζητηθεί κάτι ανάλογο και δεν δεν πετούν αμήχανα σχόλια...Αν δεν το έχεις δεί ποτέ το βιντεο θα μπορούσες να το πεις από την αρχή, αλλά και τώρα δεν είναι αργά. Έτσι δεν είναι;
Παράθεση από: loukritiα στις Αυγούστου 31, 2011, 01:46:01 pmphysikos13 σου κάνει κόπο να μας παραθέσεις το βίντεο και της δηλώσεις της υπουργού σχετικά με το 24μηνο και ασεπ; Ή μου φαίνεται πως αποφεύγεις...δεν κανω συλλογη με βιντεο απο τις δηλωσεις πολιτικων, καπου στο youtube θα το βρειςεγω κανω συλλογη απο κομικς
physikos13 σου κάνει κόπο να μας παραθέσεις το βίντεο και της δηλώσεις της υπουργού σχετικά με το 24μηνο και ασεπ; Ή μου φαίνεται πως αποφεύγεις...
Παιδιά εγώ μιλάω σχεδόν κάθε μέρα για το θέμα των επιλαχόντων με το υπουργείο κ όλοι μου λένε ότι παίζει πολύ σοβαρά παράταση της μεταβατικής για όλους. Εμάς που έχουμε πολύ υψηλή βαθμολογία αλλά δεν είμαστε ούτε ψηλά στον διορισμών ούτε στο 24μηνου δε μας υπολογίζετε πουθενα στις λύσεις σας κ ας τρέχουμε 3 χρόνια ήδη σε όρη κ βουνά.
Παράθεση από: loukritiα στις Αυγούστου 31, 2011, 01:46:01 pmphysikos13 σου κάνει κόπο να μας παραθέσεις το βίντεο και της δηλώσεις της υπουργού σχετικά με το 24μηνο και ασεπ; Ή μου φαίνεται πως αποφεύγεις...Πάρε ένα λινκ, γιατί ξίνισες και άρχισες με τα δηλητήρια... http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/4cf615c1-ea9f-4b56-b8a2-2729d7c40c61Κράτα το στο αρχείοοοοοο!
Παράθεση από: loukritiα στις Αυγούστου 31, 2011, 02:02:30 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Αυγούστου 31, 2011, 01:50:28 pmΠαράθεση από: loukritiα στις Αυγούστου 31, 2011, 01:46:01 pmphysikos13 σου κάνει κόπο να μας παραθέσεις το βίντεο και της δηλώσεις της υπουργού σχετικά με το 24μηνο και ασεπ; Ή μου φαίνεται πως αποφεύγεις...δεν κανω συλλογη με βιντεο απο τις δηλωσεις πολιτικων, καπου στο youtube θα το βρειςεγω κανω συλλογη απο κομικς Εγώ δεν υπονόησα ότι κάνεις συλλογή. Ρώτησα για το βίντεο το οποίο υποστηρίζεις ότι έχει δει και το οποίο πολύ ευγενικά όπως κάνουν τα περισσότερα μέλη παραθέτουν όταν τους ζητηθεί κάτι ανάλογο και δεν δεν πετούν αμήχανα σχόλια...Αν δεν το έχεις δεί ποτέ το βιντεο θα μπορούσες να το πεις από την αρχή, αλλά και τώρα δεν είναι αργά. Έτσι δεν είναι;δεν κανω συλλογη ειπα, οτι δεν το ειδα δεν το ειπα, εσυ το λεςαλλωστε οπως ειπε και ο μαρκος, κατα το λεφτα υπαρχουν, μπορεις να λες οτι θες προεκλογικα
υπάρχουν δύο παρατάξεις αυτοί που θέλουν ασεπ και αυτοί που δεν θέλουν. όπως τόσο καιρό που μας έχει γραμμένους το υπουργείο θα κάνει ότι θέλει όσες διαμαρτυρίες και αν γίνουν. απλά όσοι γνωρίζουν τους <<αγαπητούς>> γενικούς γραμματείς του υπουργείου αυτοί θα πάρουν την απόφαση για το τι θα κάνουν. όσα βίντεο και να τους δείξεται σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους και ενδιαφερθούν για ανθρώπους, αυτοί μόνο νούμερα βλέπουν και τα λεφτά που θα πάρουν όπως έκαναν με τα βιβλία ποιος θα πάρει τα περισσότερα