0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nickitol στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 06:42:41 pmΥποθετικη ερωτηση:Αν ακομη υπηρχε το προηγουμενο συστημα( 60-40) και δεν ειχε αλλαξει κανενας νομος, οπως και το οτι στις βασικες ειδικοτητες ειχε τελειωσει φετος με τους διοριστεους, απο που θα διοριζε εκπαιδευτικους βασικων ειδικοτητων το 2012?Απαντησετε, αφου θεωρηθει (υποθετικα παντα) οτι ΑΣΕΠ τ0 2012 δεν γινεται λογω χ λογου.Ό,τι έκαναν και το 2004. Το οποίο προσωπικά πολύ θα με συνέφερε, αλλά επειδή υπάρχουν και πολλοί άλλοι σαν κι εμένα, και στον τελευταίο και σε προηγούμενους διαγωνισμούς, και επειδή δεν πιστεύω σε παραμύθια, θεωρώ ότι το δικαιότερο θα είναι να προχωρήσει σε νέο ΑΣΕΠ, όπου όλοι μας θα ενταχθούμε σε πίνακες, είτε με παλιές είτε με νέα επιτυχία. Κατά τη άποψη μου μόνο αυτό αποκλείει φατριασμούς.Και φυσικά με ικανό αριθμό θέσεων, αυτό δεν είναι αίτημα μόνο όσων διεκδικούν παράταση του παλιού συστήματοςΗ λύση πάντως να διορίσει το '12 όσους έμεινανα σε πίνακες από το '10 σε όσες ειδικότητες το 60-40 τελείωσε -και με το καλό αφού διοριστούν αυτοί να κάνει νέο ΑΣΕΠ- μου φαίνεται άδικη και εξοργιστική.
Υποθετικη ερωτηση:Αν ακομη υπηρχε το προηγουμενο συστημα( 60-40) και δεν ειχε αλλαξει κανενας νομος, οπως και το οτι στις βασικες ειδικοτητες ειχε τελειωσει φετος με τους διοριστεους, απο που θα διοριζε εκπαιδευτικους βασικων ειδικοτητων το 2012?Απαντησετε, αφου θεωρηθει (υποθετικα παντα) οτι ΑΣΕΠ τ0 2012 δεν γινεται λογω χ λογου.
Το κείμενο το διάβασα, δε συμφωνώ με την παράταση της τωρινής κατάστασης και τις προτάσεις τις θεωρώ ανεδαφικές.Και επίσης θεωρώ ότι αν το υπουργείο παρατείνει τη "μεταβατική" θα το κάνει με τον τρόπο που περιέγραψα.Εγώ προτείνω ΑΣΕΠ χωρίς παράθυρα. Και αν όχι 100%, ένα ικανότερο από το 60% ποσοστό και προϋπόθεση ΑΣΕΠ για όσους διοριστούν από ενιαίο. Και σ' αυτό το σημείο φαντάζομαι τα σπάω με πολλούς...
Παράθεση από: irenead στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:08:55 pm
Παράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:08:19 pmΤο κείμενο το διάβασα, δε συμφωνώ με την παράταση της τωρινής κατάστασης και τις προτάσεις τις θεωρώ ανεδαφικές.Και επίσης θεωρώ ότι αν το υπουργείο παρατείνει τη "μεταβατική" θα το κάνει με τον τρόπο που περιέγραψα.Εγώ προτείνω ΑΣΕΠ χωρίς παράθυρα. Και αν όχι 100%, ένα ικανότερο από το 60% ποσοστό και προϋπόθεση ΑΣΕΠ για όσους διοριστούν από ενιαίο. Και σ' αυτό το σημείο φαντάζομαι τα σπάω με πολλούς...φυσικα και διαφωνω γιατι οχι μονο μιλας εκ του ασφαλους, αλλα επειδη ετσι περιμενεις να αποκλεισθει περισσοτερος κοσμος ωστε ν α προηγηθεις.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:12:07 pmΠαράθεση από: irenead στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:08:55 pm
Παράθεση από: irenead στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:14:47 pmΠαράθεση από: AntreaEirini στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:12:07 pmΠαράθεση από: irenead στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 07:08:55 pm