0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και για την ιστορία έχω 4 ασεπ και 4 χρόνια αναπλήρωσης....
Εχεις δικιο την στιγμη που πετιουνται ΔΥ με χρονια πρυηρεσιας εμεις στην κοσμαρα μας μιλαμε εναντιον της οποιας προοπτικης διορισμου μεσω του διαγωνισμου.
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 09:06:00 pmΚαι για την ιστορία έχω 4 ασεπ και 4 χρόνια αναπλήρωσης....Παράθεση από: atem στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 09:13:27 pmΕχεις δικιο την στιγμη που πετιουνται ΔΥ με χρονια πρυηρεσιας εμεις στην κοσμαρα μας μιλαμε εναντιον της οποιας προοπτικης διορισμου μεσω του διαγωνισμου.Από πού φάνηκε ότι είναι κατά της προοπτικης διορισμου μεσω του διαγωνισμου;
Παράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 08:58:58 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 08:55:34 pmΠαράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 08:48:07 pmΥπάρχει καθόλου συναίσθηση της πραγματικότητας; Εδώ θα πάμε σε λίγο σε άρση της μονιμότητας και σε απολύσεις μονίμων, και θα πούμε στην Διαμαντοπούλου να μπούμε μαζικά στο δημόσιο και χωρίς ΑΣΕΠ;Ποιός είπε κάτι τέτοιο;Παράταση ζητάμε.Την παράταση ενός συστήματος που προβλέπει και διορισμούς εκτός ΑΣΕΠ, όταν σε όλο το υπόλοιπο δημόσιο είναι όλα πια μέσω ΑΣΕΠ. Και εν τέλει αν παγώσει τελειώς τους διορισμούς, τι νόημα θα έχει και η παράταση;Εντάξει δεν μπορώ να μπω σε τέτοια συζήτηση,γιατί δεν έχει νόημα.Νομίζεις ότι στον ασεπ χωρίς προκηρυγμένες θέσεις που θα δίνουν τόσες χιλιάδες άνθρωποι για εκατό θέσεις,θα υπάρχει πιθανότητα διορισμού;Τα πιστεύεις αυτά που λες;Και γιατί οι εκπαιδευτικοί να δίνουν ισοβίως εξετάσεις;Δεν καταλαβαίνω.....Και για την ιστορία έχω 4 ασεπ και 4 χρόνια αναπλήρωσης.....Δεν το συνεχίζω,ο καθένας έχει την άποψή του και μπορεί να υποστηρίζει το όποιο σύστημα της Αννούλας.....Να πετιούνται άνθρωποι.
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 08:55:34 pmΠαράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 08:48:07 pmΥπάρχει καθόλου συναίσθηση της πραγματικότητας; Εδώ θα πάμε σε λίγο σε άρση της μονιμότητας και σε απολύσεις μονίμων, και θα πούμε στην Διαμαντοπούλου να μπούμε μαζικά στο δημόσιο και χωρίς ΑΣΕΠ;Ποιός είπε κάτι τέτοιο;Παράταση ζητάμε.Την παράταση ενός συστήματος που προβλέπει και διορισμούς εκτός ΑΣΕΠ, όταν σε όλο το υπόλοιπο δημόσιο είναι όλα πια μέσω ΑΣΕΠ. Και εν τέλει αν παγώσει τελειώς τους διορισμούς, τι νόημα θα έχει και η παράταση;
Παράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 08:48:07 pmΥπάρχει καθόλου συναίσθηση της πραγματικότητας; Εδώ θα πάμε σε λίγο σε άρση της μονιμότητας και σε απολύσεις μονίμων, και θα πούμε στην Διαμαντοπούλου να μπούμε μαζικά στο δημόσιο και χωρίς ΑΣΕΠ;Ποιός είπε κάτι τέτοιο;Παράταση ζητάμε.
Υπάρχει καθόλου συναίσθηση της πραγματικότητας; Εδώ θα πάμε σε λίγο σε άρση της μονιμότητας και σε απολύσεις μονίμων, και θα πούμε στην Διαμαντοπούλου να μπούμε μαζικά στο δημόσιο και χωρίς ΑΣΕΠ;
Λοιπον ας δουμε την πραγματικη διασταση ολης αυτης της καταστασης .Οι εκπαιδευτικοι που ανηκουν στο λεγομενο 24μηνο ειναι ανθρωποι που σιγουρα εχουν δεχτει να δοκιμαστουν σε εξετασεις ,πολλλοι δε εξ αυτων εχασαν τον διορισμο για λιγες θεσεις και κυριως αναγκαζονται να κανουν περιπλανησεις ανα την Ελλαδα με βαση ενα συστημα που ετσι τους υποσχεθηκε το διορισμο .Προσωπικα καταθετοντας την εμπειρια μου εχω δωσεις τρεις φορες Ασεπ και ημουν πολυ κοντα στο διορισμο.Τα τελευταια 7 χρονια εχω οργωσει κυριολεκτικα την Ελλαδα.Δεν μετανιωνω ακομη κι αν δεν ηρθε ο διορισμος μου μεσω αυτου του συστηματος .Αυτο που με γεμιζει ικανοποιηση ειναι πως οι μαθητες των ακριτικων και δυσπροσιτων περιοχων που εργαστηκα παντα μου εδιναν να καταλαβω πως κανεις δεν πρεπει να "λυπαται " κανεναν .Αντιθετα να αγωνιζεται παρα τις οποιες αντιξοοτητες .Ας κρατησουμε ολοι οσοι θελουμε να ειμαστε εκπαιδευτικοι αυτο και ας σκεφτουμε πως ολοι αγωνιζομαστε .Το θεμα ειναι να σεβομαστε ολοι τον αγωνα του αλλου απ οποια πλευρα κι αν ειμαστε .Κι οπως μου ελεγαν και οι μαθητες στην Ολυμπο της Καρπαθου " ακομη και χωρις καθηγητες εμεις θα συνεχισουμε να αγωνιζομαστε για να μαθουμε γραμματα γιατι το θελουμε !"
Παράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 08:58:58 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 08:55:34 pmΠαράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 08:48:07 pmΥπάρχει καθόλου συναίσθηση της πραγματικότητας; Εδώ θα πάμε σε λίγο σε άρση της μονιμότητας και σε απολύσεις μονίμων, και θα πούμε στην Διαμαντοπούλου να μπούμε μαζικά στο δημόσιο και χωρίς ΑΣΕΠ;Ποιός είπε κάτι τέτοιο;Παράταση ζητάμε.Την παράταση ενός συστήματος που προβλέπει και διορισμούς εκτός ΑΣΕΠ, όταν σε όλο το υπόλοιπο δημόσιο είναι όλα πια μέσω ΑΣΕΠ. Και εν τέλει αν παγώσει τελειώς τους διορισμούς, τι νόημα θα έχει και η παράταση;Εννοει την παραταση μεχρι να διοριστει αυτη και αλλοι δηλαδη μερικα χρονια. Ειναι ''συν''-''αδελφοι'' βλεπεις και ετσι το βλεπουν.
Δυστυχώς όταν λες στους νέους συναδέλφους ότι ο Ασεπ δεν θα έχει αριθμό θέσεων κάνουν ότι δεν ακούν(δε μας λένε γιατί θα είναι καλύτερο αυτό).
Συμβουλή προς νέους συναδέλφους: η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα 'ρθεις! Lila_76, τι ακριβώς προσπαθείς να τους εξηγήσεις και απολογείσαι κιόλας, ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή;