0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: peltes29 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:53:39 pmΣυμβουλή προς νέους συναδέλφους: η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα 'ρθεις! Lila_76, τι ακριβώς προσπαθείς να τους εξηγήσεις και απολογείσαι κιόλας, ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή;Κι όμως.. η Γη γυρίζει (που έλεγε και ο Γαλιλαίος). Ο Ήλιος δεν βγαίνει από πουθένα, απλά η Γη περιστρέφεται (και) γύρω από τον εαυτό της, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι "βγαίνει" ο Ήλιος από κάπου...
Συμβουλή προς νέους συναδέλφους: η γιαγιά μου η συγχωρεμένη έλεγε εκεί που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα 'ρθεις! Lila_76, τι ακριβώς προσπαθείς να τους εξηγήσεις και απολογείσαι κιόλας, ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή;
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!!!!!η εγκυκλιος βγηκε και οι πιθανοτητες μονισμου διορισμου ελαχιστες...σε καποιες ειδικοτητες ανυπαρκτες....θα αφησουμε το νομο της διαμαντοπουλου να καταστρεψει τις ζωες μας;;;;;;;;;;θα διεκδικησουμε τους κοπους τοσων χρονων δυναμικα....αυτοι πρεπει να μας φοβουνται...πρεπει να εχουμε μαζικη συμμετοχη γιατι του χρονου θα ειμαστε ολοι ανεργοι...εχουν ενημερωθει και δημοσιογραφοι.ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ..................
Νόμος Διαμαντοπούλου και μεταβατική είναι ενιαίο σύνολο.Η μεταβατική υπάρχει γιατι υπάρχει ο νόμος διαμαντοπούλου!Το να ζητούν οι συνάδελφοι κατάργηση του νόμου διαμαντοπούλου σημαίνει πως θα γίνει ασεπ,όπως λέει ο 3812/2010 και όχι παράταση μεταβατικής.Παράταση μεταβατικής που ζητάτε,σημαίνει ενεργοποίηση της πραγράφου 1,άρθρου 9 του νόμου 3848/2010(νόμος διαμαντοπούλου).Νόμοι αλ καρτ δεν υπάρχουν,να ισχύσει απο τον ίδιο νόμο το άρθρο που μας συμφέρει και ταυτόχρονα απο τον ίδιο νόμο να μην ισχύσει κάποιο άλλο άρθρο γιατί δεν μας συμφέρει.Πείτε μας ξεκάθαρα τι θέλετε:τον νόμο διαμαντοπούλου ως έχει με την μεταβατική ή ασεπ;