0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σήμερα, στη ΝΕΤ, αναφέρθηκαν στο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών και είπαν, μεταξύ άλλων, πως η ύλη θα ανακοινωθεί μέχρι την άνοιξη. Παρακολούθησε κανείς, για να μεταφέρει πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες;
δεν μπορω να πω πολλα αν δεν τα διασταυρωσω με τις πηγες μου, αλλα ο,τι εχω πει βγαινει και το ξερετε.(οι παλιοι κυριως)Το νεο προσχεδιο νομου για τις επικειμενες αλλαγες στον ΑΣΕΠ εκπ/κων, τροπος διεξαγωγης του και αλλαγη υλης θα ανακοινωθουν το αργοτερο αρχες Ιουνιου 2011 (Μαιος-Ιουνιος 2011).Landau συγγνωμη !!! δικη σου η ατακα!
Παράθεση από: delan στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 07:35:31 pmΣήμερα, στη ΝΕΤ, αναφέρθηκαν στο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών και είπαν, μεταξύ άλλων, πως η ύλη θα ανακοινωθεί μέχρι την άνοιξη. Παρακολούθησε κανείς, για να μεταφέρει πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες;στις 25 Σεπτ. σας ειχα ηδη ενημερωσει (με βαση τις πηγες μου που ειναι αλανθαστες- μεχρι τωρα τουλαχιστον).Η ΝΕΤ ερχεται 2η !!σας κανω παραθεση το μηνυμα μου στο τοπικ "Νεος Ασεπ"Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 01:11:51 amδεν μπορω να πω πολλα αν δεν τα διασταυρωσω με τις πηγες μου, αλλα ο,τι εχω πει βγαινει και το ξερετε.(οι παλιοι κυριως)Το νεο προσχεδιο νομου για τις επικειμενες αλλαγες στον ΑΣΕΠ εκπ/κων, τροπος διεξαγωγης του και αλλαγη υλης θα ανακοινωθουν το αργοτερο αρχες Ιουνιου 2011 (Μαιος-Ιουνιος 2011).Landau συγγνωμη !!! δικη σου η ατακα! Επισης, σας εχω ενημερωσει για το τι αλλαγες σκεπτονται να κανουν. Λαβετε τις υποψη σας για να οργανωσετε το διαβασμα σας. Παρακολουθω το θεμα και μολις με ενημερωσουν παλι για κατι αμεσως θα σας το ανακοινωσω.
δεν ειχα σκοπο μου να το κανω, αλλα επειδη εχετε αγχωθει (και νομιζετε πως θα σας φυγει τωρα με αυτα που θα σας πω το αγχος?) εστω,αφου το ζητησατε...λοιπον, συζητουν σοβαρα καποιες αλλαγες που αφορουν τον διαγωνισμο εκπ/κων. προς στιγμη σκεπτονται τα παρακατω, αλλα δεν εχουν καταληξει πουθενα ακομα και .....θα παρει καιρο μεχρι να αποφασισουν αν και ποιες θα κανουν.1. καταργηση του γνωστικου αντικειμενου2. στις ερωτησεις παιδαγωγικων, εκτος απο τις πολλαπλης επιλογης θα τεθουν και 1 ή 2 ερωτησεις αναπτυξης.3. λιγοτερη βαρυτητα στο γνωστικο και τεστ δεξιοτητων.4. ειδικη διδακτικη τωρα: κλαδος φιλολογων, εξεταση σε 2 ειδικες διδακτικες κατ επιλογην (αρχ - νεα - ιστ)αντι μιάς που ισχυε μεχρι τωρα. (ισως να βαλουν υποχρεωτικα μία διδακτικη και η αλλη να ειναι δικη μας επιλογη)αυτες ειναι γενικα και αοριστα οι ριζικες αλλαγες.αυτονοητο ειναι πως θα αλλαξουν οι συντελεστες βαρυτητας.αυτα σκεπτονται. τιποτα δεν ειναι σιγουρο.(με ρωτησατε τι ξερω, σας ειπα. Τελος)πηγη μου : μου το σφυριξε ενα πουλακι...
Αρχές 14 εννοούσα.....Μετά από 3 χρόνια;;; Ποιος ο λόγος να γίνει τόοοοοσο αργά;;
Σόρυ, απλώς όλοι θέλουμε να γίνει γρήγορα, για να διαβάσουμε λιγότερο. Όποιος κι ας είναι ο λόγος, να είναι για καλό...Αν πάλι είναι δύσκολη κατάσταση, να είναι περαστική!
Άλλο να έχεις στο μυαλό σου πως θα γίνει σε 3 χρόνια κι άλλο σε 1..Θα πιεζόμαστε και θα διαβάζουμε τόσο καιρό; Αν γνωρίζουμε πως θα γίνει αρχές του 2012, θα οργανωθούμε και θα διαβάσουμε..Είναι κάπως λογικό το διάστημα, αν σκεφτεί κανείς την τεράστια ύλη, που έχουμε εμείς οι φιλόλογοι. Αν όμως μετατεθεί για αργότερα, δεν μπορώ να αφήσω τη ζωή μου για 3χρόνια!!! Έλεος..λυπηθείτε μας! :-(