0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ στο ίδιο όνειρο στην πέτρα ανήκω παιδιά! Να δούμε πότε θα πέσει η πέτρα και θα μας πλακώσει!
Επίσης, θα ήθελα και μία άποψη για το εξής: Η οργανική μου είναι περίπου 400 χλμ από τον τόπο διαμονής μου (την Αθήνα). Θα βάλω για μετάθεση όλη την Αττική εννοείται, αλλά προβληματίζομαι: να βάλω και Κορινθία-
Συναδελφοι όποιος γνωρίζει ας μου παντήσει στο εξής :Είμαι σε άδεια ανατροφής απο 21 Φεβρουαρίου έως 20 Νοεμβρίου.Τον Ιούνιο τοποθετήθηκα σε σχολείο καθώς βρίσκομαι στη διάθεση πυσδε.Δεν έχω πράξη ανάληψης υπηρεσίας καθως δεν παρουσιάστηκα ουτε τον Ιούνιο ούτε τον Σεπτέμβριο.Έχω ζητήσει και μου έχει ηδη χορηγηθεί άδεια 1 μηνός ανευ αποδοχών από 20 Νοεμβρίου.Πήρα σημερα τηλεφωνο στη διευθυνση για να ρωτήσω τι γίνεται στις περιπτώσεις αυτές που δεν έχεις πράξη ανάληψης λόγω αδειας ανατροφής και η υπάλληλος μου απάντησε αφού μίλησε με την προϊσταμένη οτι κανονικά θα έπρεπε να παρουσιαστώ στις 21 Νοεμβρίου για να κάνω πράξη ανάληψης και να έχω ζητήσει την άδεια απο τις 22 ώστε να έχω το δικαίωμα να κάνω αίτηση μετάθεσης.Όταν της απάντησα πως είναι δυνατον να μην με καλύπτει η άδεια ανατροφής μιας και θα μπορούσα να κάνω την αίτηση σήμερα ή αύριο μου απάντησε οτι θα το ξανακοιτάξει και θα μου τηλεφωνήσει.Επειδή δεν γίνεται να μην κάνω αίτηση μετάθεσης αν ισχύει αυτό θα πρέπει να πάω να παρουσιαστώ την Δευτέρα.Ισχύει όμως ; Εμένα μου φαίνεται παράλογο απο την στιγμή που είμαι σε άδεια .Γιατί δεν με καλύπτει αυτό, δεν το καταλαβαίνω.
ο κανόνας φέτος λέει "δηλώνω περιοχές μετάθεσης όπου θέλω αν δεν έχω οργανική κάπου αλλού. Αν έχω οργανική, τότε δηλώνω περιοχές μόνο εκεί που θα μπορέσω σίγουρα να λάβω πάλι οργανική. Αλλιώς απλά παίζω ρώσικη ρουλέτα"