0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 17, 2011, 07:43:48 pmΠαράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 17, 2011, 07:29:16 pmΠαράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 17, 2011, 02:51:50 pmΑ...οσον αφορα στο μισθο...ο αμω παιρνει τα 15/24 του μισθου του ακω!Ο μισθος ακω 830ε αρα του αμω 830/24*15=518,75!Ξεφτιλα!Και αυτο στην καλυτερη περιπτωση που εχεις 15 ωρες....Γιατι αν ειναι λιγοτερες,που κανενας δε στο διασφαλιζει αυτο...εδω κλαιμεεεεεεεεεεε!Εμένα μου δώσαν 12 ώρες ΑΜΩ και θα πηγαίνω 4 μέρες γιατί είναι ολοήμερα!Πάντως ο προιστάμενος στο κιλκίς μας είπε πως αν προκύψουν κενά από εγκυμοσύνες κ άδειες θα γίνουν πλήρους οι ΑΜΩ με την σειρά που είναι στον πίνακα!Εγώ είμαι 4 στη σειρά οπότε δεν το βλέπω!!!Και κάτι άλλο!!!Κατάλαβα ότι δίνουν όσες ώρες θέλουν στα ολοήμερα στις ειδικότητες!!!Πηγαίνω σε ένα σχολείο όπου ο γυμναστής κάνει 10 ώρες στο ολοήμερο!!! Επειδή δεν συμπληρώνει αλλιώς ωράριο!!!Οτι να ναι δηλαδή!!!Συγγνωμη....για 12 ωρες 4 μερες?Για 15 δηλαδη 5?Για 517ε??ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλα στις βενζινες θα πηγαινουν!Ωρομισθιος,γυρναμε στους παλιους καλους καιρους!Είπα ότι είναι όλες σε ολοήμερα!!!Από 2η ώρα μπαίνουμε εμείς οπότε 4 μέρες από 3 ώρες!!!Ευτυχώς είναι σχετικά κοντα και δεν θα βάζω από την τσέπη μου!!!Γιατί για να βγαίνει κάτι δεν πρόκειται!!!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Νοεμβρίου 17, 2011, 07:29:16 pmΠαράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 17, 2011, 02:51:50 pmΑ...οσον αφορα στο μισθο...ο αμω παιρνει τα 15/24 του μισθου του ακω!Ο μισθος ακω 830ε αρα του αμω 830/24*15=518,75!Ξεφτιλα!Και αυτο στην καλυτερη περιπτωση που εχεις 15 ωρες....Γιατι αν ειναι λιγοτερες,που κανενας δε στο διασφαλιζει αυτο...εδω κλαιμεεεεεεεεεεε!Εμένα μου δώσαν 12 ώρες ΑΜΩ και θα πηγαίνω 4 μέρες γιατί είναι ολοήμερα!Πάντως ο προιστάμενος στο κιλκίς μας είπε πως αν προκύψουν κενά από εγκυμοσύνες κ άδειες θα γίνουν πλήρους οι ΑΜΩ με την σειρά που είναι στον πίνακα!Εγώ είμαι 4 στη σειρά οπότε δεν το βλέπω!!!Και κάτι άλλο!!!Κατάλαβα ότι δίνουν όσες ώρες θέλουν στα ολοήμερα στις ειδικότητες!!!Πηγαίνω σε ένα σχολείο όπου ο γυμναστής κάνει 10 ώρες στο ολοήμερο!!! Επειδή δεν συμπληρώνει αλλιώς ωράριο!!!Οτι να ναι δηλαδή!!!Συγγνωμη....για 12 ωρες 4 μερες?Για 15 δηλαδη 5?Για 517ε??ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλα στις βενζινες θα πηγαινουν!Ωρομισθιος,γυρναμε στους παλιους καλους καιρους!
Παράθεση από: marathes στις Νοεμβρίου 17, 2011, 02:51:50 pmΑ...οσον αφορα στο μισθο...ο αμω παιρνει τα 15/24 του μισθου του ακω!Ο μισθος ακω 830ε αρα του αμω 830/24*15=518,75!Ξεφτιλα!Και αυτο στην καλυτερη περιπτωση που εχεις 15 ωρες....Γιατι αν ειναι λιγοτερες,που κανενας δε στο διασφαλιζει αυτο...εδω κλαιμεεεεεεεεεεε!Εμένα μου δώσαν 12 ώρες ΑΜΩ και θα πηγαίνω 4 μέρες γιατί είναι ολοήμερα!Πάντως ο προιστάμενος στο κιλκίς μας είπε πως αν προκύψουν κενά από εγκυμοσύνες κ άδειες θα γίνουν πλήρους οι ΑΜΩ με την σειρά που είναι στον πίνακα!Εγώ είμαι 4 στη σειρά οπότε δεν το βλέπω!!!Και κάτι άλλο!!!Κατάλαβα ότι δίνουν όσες ώρες θέλουν στα ολοήμερα στις ειδικότητες!!!Πηγαίνω σε ένα σχολείο όπου ο γυμναστής κάνει 10 ώρες στο ολοήμερο!!! Επειδή δεν συμπληρώνει αλλιώς ωράριο!!!Οτι να ναι δηλαδή!!!
Α...οσον αφορα στο μισθο...ο αμω παιρνει τα 15/24 του μισθου του ακω!Ο μισθος ακω 830ε αρα του αμω 830/24*15=518,75!Ξεφτιλα!Και αυτο στην καλυτερη περιπτωση που εχεις 15 ωρες....Γιατι αν ειναι λιγοτερες,που κανενας δε στο διασφαλιζει αυτο...εδω κλαιμεεεεεεεεεεε!
καλημερα!πηρα στο υπουργειο κ μου ειπαν οτι δεν θα παρουν σημερα αγγλικης μειωμενου....μαλλον θα παρουν δασκαλους...γι αυτο ελεγε στο paideia-ergasia προσληψη αναπληρωτων α/θμιας...αντε...καλο σαββατοκυριακο...απο βδομαδα παλι...αν καποιος εχει αλλη ενημερωση, ασ μασ πληροφορησει...
Vaso,και στα σχολεία παρουσιαστήκατε ή στη διεύθυνση?
Παιδια, ξερει κανεις τι γινεται αν δεν αποδεχτει καποιος διορισμο αναπληρωτη; Διαγραφοματε απο τον πινακα για φετος μονο η και για του χρονου;Υπαρχει καποιος τροπος να το αποφυγουμε-ακυρωση της αιτησης αναπληρωτη η κατι τετοιο, τουλαχιστο να γλυτωσω για του χρονου;Με καλεσαν προχτες, αλλα χαρη στα 'κοινωνικοτατα' κριτηρια τους-ελευθερη γαρ,οποτε η προυπηρεσια,οι ικανοτητες, τα μορια, οι 3 ΑΣΕΠ κι ολα τα υπολοιπα δε μετρανε, προφανως-απο 4 επιλογες ειχαν ηδη αναθεσει τις 2,που ηταν και πιο βολικες για μενα, οποτε οι μονες μου επιλογες ηταν και 2 και αρκετα πιο μακρια απο οτι υπολογιζα και συντρεχουν οικογενειακοι λογοι που δεν μπορω να παω-για να μην αναφερω το οικονομικο, καθως απαιτειται, στην ουσια, να χαλαω το μισο και παραπανω,κουτσουρεμενο πλεον, μισθο σε βενζινη και διοδια,πραγμα που θα ηταν ασυμφορο κι απο μονο του!
SOS! Εχω ενα προβλημα και δε ξερω τι να κανω. Με καλεσαν στην Ευβοια την προηγουμενη εβδομαδα κ ανελαβα μια θεση την Τεταρτη που ειχε 4 σχολεια σε 4 χωρια εξω απο την Χαλκιδα.