*

Αποστολέας Θέμα: Ενστάσεις  (Αναγνώστηκε 27519 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anthios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • πάμε γι' άλλα..
    • Προφίλ
Απ: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 20, 2007, 01:25:55 am »
γνωστικό αρχαίων πήρα 55αρι και διδακτική 78..για το δευτερο ικανοποιημένη είμαι, είπα όμως μια και πάω να τα δω να δω και τι κοβουν στη διδακτική..το 55αρι μου ηταν από τα άγραφα..νόμιζα ότι φέτος την πάτησα εξαιτίας της ιστορίας..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:11:47 »

Αποσυνδεδεμένος NASOS

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 20, 2007, 01:38:33 am »

ΕΓΩ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΩΝ 71,50 ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ 66. ΑΥΤΟ ΤΟ 66 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΑΚΟΜΗ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΤΕΛΙΚΑ? ΑΝΥWAY...

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 20, 2007, 01:48:05 am »
Παιδιά προσέξτε,τα γραπτά πάνω είναι καθαρά,οι βαθμολογητές δεν γράφουν διορθώσεις.
Απλά θα μάθετε τι σας έβαλε ο καθένας.Είδε ένας γνωστός μου το δικό του και ήταν ολοκάθαρο.
Επίσης θα μάθετε αν έγινε αναβαθμολόγηση.Το τι ακριβώς σας ζητούσαν,θα παραμείνει άγνωστο ειδικά για την διδακτική.

Αποσυνδεδεμένος anthios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πάμε γι' άλλα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 20, 2007, 01:55:37 am »
ααα..ωραία..άλλη μια τρύπα στο νερό..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:11:47 »

Αποσυνδεδεμένος marsa

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα Μαθηματικα
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 20, 2007, 10:13:06 am »
Με την ευκαιρία να πω και γω κάτι που μου είπαν συνάδελφοι στο σχολείο που δούλευα φέτος. (αυτό που είπε ο/η Pariel δεν το ήξερα). Μου είπαν λοιπόν ποτέ μα ποτέ να μην παραφουσκώνω τους βαθμούς μαθητών στα γραπτά του Ιουνίου, ακόμα κι αν πρόκειται να μείνουν γιατί έτσι κι ο μαθητής -από ασχετοσύνη του- ζητήσει αναβαθμολόγηση, μπορεί να με καλέσουν να αποδείξω ότι δεν χρηματίστηκα για να του βάλω τον αδικαιολόγητα μεγάλο βαθμό μου. Καλό; Ας τα έχουμε υπόψη αυτά όσοι διοριζόμαστε γιατί οι καιροί είναι πονηροί και οι περισσότεροι από μας αθώοι... Όποιος γνωρίζει τίποτε άλλο σχετικό, ας το καταθέσει.
Αι νεβερ ριντ σαμθινγκ ριτεν ιν γκρικλις

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 20, 2007, 10:24:43 am »
παιδια καλημερα.πηρα στο ασεπ και μου ειπαν οτι τις δεχονται και ταχυδρομικα τις αιτησεις

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 20, 2007, 01:03:23 pm »
Ναι, τις δέχονται ταχυδρομικά και δεν απαιτείται, λέει, κάποια συγκεκριμένη φόρμα απλά να γράψουμε μέσα τί θέλουμε. Για τη συνάδελφο roula* που έχει μπερδευτεί, αυτό δεν αποτελεί ένσταση. Ενστάσεις γίνονται επί των προσαυξήσεων και μόνο. Ωστόσο, επί λέξει μου είπαν ότι "μην ανησυχείτε, αν υπάρχει κάποιο λάθος από εμάς στο πέρασμα των βαθμών θα το διορθώσουμε"

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 20, 2007, 01:08:34 pm »
Μία μάλιστα από τις πρώτες συμβουλές που μου έδωσαν οι παλιοί συνάδελφοι (τους οποίους πραγματικά ευχαριστώ πολυ που με στήριξαν και με καλοδέχτηκαν. Δεν είχαν καθόλου αυτό του "τουπέ" του διορισμένου που μου έλεγαν ότι θα συναντήσω) στις τελικές εξετάσεις του Ιουνιου είναι να μη διορθώνω πάνω στο γραπτό τη σωστή απάντηση (μόνο να κοκκινίζω το λάθος) ούτε να βάζω πόσο παίρνει η κάθε ερώτηση, ώστε σε περίπτωση αναβαθμολόγησης ούτε το παιδί ούτε ο καθηγητής που θα το αναβαθμολογήσει να ξέρει γιατί του έβαλα τόσο. 'Ετσι "κατοχυρώνεσαι" μου είπαν.
Εντάξει, αλλά πως ο μαθητής καταλαβαίνει που έσφαλλε, ωστε την επόμενη φορά να διορθώσει το λάθος του; Στον ιδιωτικό τομέα όμως, αυτά δε γίνονται. Εξάλλου αφού λέει το ασεπ ότι δεν μπορεί να επέμβει στην επιστημονικότητα των επιστημόνων- διορθωτών, αυτοί οι τελευταίοι τι έχουν να φοβηθούν αν θέλουν να λέγονται επιστήμονες. Αν φοβούνται, φοβούνται τις ανεπάρκειές τους ή απλά το σύστημα τους προστατεύει για να συνεχίζει να υπάρχει σαν σύστημα, κάτι σαν το βουλευτικό άσυλο.

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #64 στις: Ιουλίου 20, 2007, 01:10:58 pm »
Ρε Syllas, δεν σε ψιλιάζει το γεγονός ότι ο τρίτος βαθμολογητής πάντα βάζει κοντά στον χαμηλότερο; Είναι αυτό που είπε η πονηρή η μανούλα μου: "σιγά μη πάει κόντρα στο σύστημα"!

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Ιουλίου 20, 2007, 02:45:35 pm »
Κάποιος από τους δύο βαθμολογητές μπορεί να κάνει το λάθος να σου βάλει κάτι παραπάνω, έρχεται ο τρίτος, ο βαθμολογητής του συστήματος και διορθώνει αυτόν από τους πρώτους δύο που παρεκτράπη. Αυτός που παρεκτράπη, κατεβάζει το κεφάλι και την άλλη φορά διορθώνει πιο αυστηρά, για να μην γίνει αυτός ο αφερέγγυος επιστήμονας- διορθωτής. Άσε που θέλουν να μας πούνε 'αν σας βαθμολογούσαμε επιεικώς αρχαία θα διαβάζετε μόνο νέα και ιστορία' και με τι θα ζήσουν τα φροντιστήρια των διορθωτών; Και για να είμαστε στο θέμα: μόνο 'η ομαδική δημόσια ένσταση' με επιδόρπιο γιαούρτι μπροστά στο άσυλο των διορθωτών και των θεματοθετών μας σώζει. Αν όχι, σκύβουμε το κεφάλι πάνω στα βιβλία μας και με σκυμμένο το κεφάλι δεχόμαστε το επόμενο τσεκούρι που είναι σαν τα πέναλτι, αν το διαισθανθείς από που σου 'ρχεται μπορεί και να το σώσεις, μπορεί και όχι. Ή μπορεί, όπως σε μένα, να το σώσεις και πετάγοντας τη μπάλα στο δοκάρι να σου τη φέρει αυτό μέσα στα δίχτυα για 0,30 μόρια. Όμως εσύ σαν φιλόλογος είσαι σαν το Μπάτζιο και δεν το βάζεις κάτω, δυο χρόνια just walk walk walk και την άλλη φορά στο επόμενο μουντιαλ το βάζεις μέσα σαν γνήσιος Johnny.

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • των εκλεκτών επιδίωξις η αρετή
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Ιουλίου 20, 2007, 04:32:39 pm »
Σε ποιά ταχυδρομική διεύθυνση στέλνουμε την αίτησή μας;

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #67 στις: Ιουλίου 20, 2007, 04:36:05 pm »
λογικά Πουλίου 6, αλλά θέλω να πάρω να ρωτήσω αν πρέπει να γράψουμε και κάποιο συγκεκριμένο τμήμα, κλπ.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Ιουλίου 20, 2007, 04:48:11 pm »
να ρωτησω κι εγω κατι?γιατι ο 3ος να ξερει τους βαθμους των αλλων 2?δε μου φαινεται λογικό.

Αποσυνδεδεμένος Animus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • είμαστε ακόμα ζωντανοί!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Ιουλίου 20, 2007, 08:25:31 pm »
λογικά Πουλίου 6, αλλά θέλω να πάρω να ρωτήσω αν πρέπει να γράψουμε και κάποιο συγκεκριμένο τμήμα, κλπ.
Στην προκήρυξη δεν λέει πού αποστέλλονται οι ενστάσεις. Μήπως θα έπρεπε να τις στείλουμε στην ίδια διεύθυνση που στείλαμε τις αιτήσεις συμμετοχής;(παίρνω να ρωτήσω και όλο....βουϊζει).

Και μια διευκρίνιση, την ένσταση τη γράφουμε μόνοι μας ή υπάρχει ειδικό έντυπο;
Ευχαριστώ.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182674
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671