*

Αποστολέας Θέμα: Ενστάσεις  (Αναγνώστηκε 27506 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος antigoni

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
« Απάντηση #70 στις: Ιουλίου 20, 2007, 08:52:48 pm »
Καλησπέρα. Εγώ σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι ακόμα και με fax μπορώ να στείλω την αίτηση για να δω το γραπτό, αρκεί να έχω το τηλέφωνο και τα στοιχεία μου για να μπορέσουν να με καλέσουν.
Τι φταις εσύ που σε λένε Ισμήνη;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:59 »

Αποσυνδεδεμένος araxni

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #71 στις: Ιουλίου 23, 2007, 11:13:57 am »
Καλημέρα.
Μήπως ξέρει κανείς σας αν την αίτηση για να δούμε το γραπτό μας θα τη στείλουμε με τον ειδικό φάκελο του ΑΣΕΠ, που είχαμε στείλει και τα δικαιολογητικά για το διαγωνισμό, ή με οποιοδήποτε φάκελο; Ρωτάω γιατί αυτοί κολλάνε με κάτι τυπικά...παίρνω τηλέφωνο στον ασεπ από το πρωί και βουίζει..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 23, 2007, 11:50:21 am από SUPER »

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #72 στις: Ιουλίου 23, 2007, 01:21:19 pm »
Εγώ μόλις πριν λίγο την έστειλα με απλό φάκελο και συστημένο. Δεν έχει νομίζω σημασία. Μία φίλη μου μάλιστα και την αίτησή της για το διαγωνισμό την έστειλε με απλό φάκελο και δεν υπήρξε πρβλμ. Αρκεί να είναι συστημένο.

Αποσυνδεδεμένος araxni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Ιουλίου 23, 2007, 01:30:03 pm »
Ok. Ευχαριστώ!

Τελικά πριν λίγο έβγαλα γραμμή και μου είπαν πως δεν έχει σημασία ο φάκελος, απλά να είναι συστημένο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:35:59 »

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Ιουλίου 23, 2007, 03:29:23 pm »
Γεια σας, παιδιά! Συμπάσχω κι εγώ μαζί σας μια και μετά το 57 στη διδακτική Αρχαίων έχασα το εισητήριο του διορισμού... Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα με τίποτα (πέρυσι είχα γράψει μια από τα ίδια και πήρα 85...). Συμβουλεύτηκα δικηγόρο και θεωρώ πως ο δρόμος μας είναι μακρύς όμως όχι αδιέξοδος. Προτείνω να ζητήσουμε εκτός από το να δούμε το γραπτό μας και τους βαθμούς μας αναλυτικά να μας κοινοποιήσουν τις οδηγίες με βάση τις οποίες διορθώθηκε η ειδική διδακτική. Έτσι, για να είμαστε σίγουροι ότι η βαθμολόγηση ήταν αντικειμενική (σιγά μην ήταν...). Εγώ τουλάχιστον αυτό θα κάνω. Και θα τους στείλω και ένα παράβολο 10
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος araxni

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #75 στις: Ιουλίου 23, 2007, 04:05:01 pm »
Έχουμε το δικαίωμα να πάρουμε αντίγραφα των γραπτών μας;

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #76 στις: Ιουλίου 23, 2007, 04:08:08 pm »
Ναι

erietta

• Επισκέπτης
« Απάντηση #77 στις: Ιουλίου 23, 2007, 09:38:05 pm »
Mary02, κι εγώ αύριο θα καταθέσω αίτηση για βαθμούς και γραπτά. Πες μας όμως, τι ακριβώς προτείνει ο δικηγόρος σου, γιατί δεν έχω βρει δικηγόρο που να γνωρίζει το θέμα. Είναι σαφές ότι στα αρχαία και στην διδακτική αρχαίων υπήρξε "σφαγή". Όσο για τ παράβολο, το έχει καταθέσει κανείς άλλος; 

Αποσυνδεδεμένος gemini30

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Ιουλίου 23, 2007, 11:01:29 pm »
Aπ'ότι κατάλαβα συντάσσουμε εμείς μία αίτηση όπου αναφέρουμε τα μαθήματα που θέλουμε να δούμε το γραπτό μας και τη βαθμολογία μας σ'αυτά και αν θέλουμε και αντίγραφο του γραπτού πληρώνουμε το παράβολο των 10 ευρώ; Υπάρχει κάπου μία φόρμα - υπόδειγμα της αίτησης; Μπορεί να σταλεί και με fax, κάπου είδα; :-[

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Ιουλίου 23, 2007, 11:59:20 pm »
mary02 δε νομίζεις πως ο δρόμος μας είναι αδιέξοδος τη στιγμή που δεν υφίσταται θέμα αναβαθμολόγησης του γραπτού μας?

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #80 στις: Ιουλίου 24, 2007, 12:49:30 am »
Τα μεγαλύτερα άλματα γίνονται μπροστά σε αδιέξοδα  ;)

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Ιουλίου 24, 2007, 01:03:57 am »
Είναι αδικο αυτό που γίνεται rica! Ακόμα και τώρα μπροστα απο μια οθόνη υπολογιστή. Νομίζω οτι προστατευόμαστε καλύτερα με το να μην ελπίζουμε σε "θαύματα"!  :-\  Δεν υπάρχει τίποτε δεδομένο στην ειδική διδακτική, που απασχολεί πολλούς. Επομένως βαθμολογούν όπως θέλουν και άντε μετά να αποδείξεις τα αναπόδεικτα!

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #82 στις: Ιουλίου 24, 2007, 01:06:44 am »
Ξεκινάμε σε πρώτη φάση με αιτήσεις να δούμε τα γραπτά μας και μετά βλέπουμε. Δεν τους χρωστάμε τίποτα για να τους το χαρίσουμε. Ψυχραιμία, αισιοδόξία και πείσμα! Και... εδώ είμαστε!

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Ιουλίου 24, 2007, 08:50:31 am »
Καλημέρα σε όλους! Συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω, όμως δεν είχα δει τα μηνύματά σας. Λοιπόν, για να τα πάρουμε από την αρχή: θεωρώ ότι ο αγώνας μας δε θα είναι αδιέξοδος γιατί η απαγόρευση της αναβαθμολόγησης είναι κάτι που καταχρηστικά αναφέρεται στην προκήρυξη. Το γεγονός αυτό σημαίνει πως μπορεί (θεωρητικά και με μια σειρά νομικών διαδικασιών) να ανατραπεί. Το θέμα, βέβαια, είναι πως πρόκειται για μια διαδικασία χρονοβόρα. Έχω όμως θυμώσει τόσο πολύ που έχω αποφασίσει να φτάσω τα πράγματα στα άκρα. Και, επιπλέον, πιστεύω ότι όσο περισσότεροι αντιδράσουμε, τόσο σημαντικότερα πράγματα θα επιτύχουμε. Όσον αφορά στην αίτηση που θα κάνουμε, το ζήτημα είναι, σύμφωνα με το δικηγόρο μου, να είναι πλήρης και τεκμηριωμένη ώστε να μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε έγγραφη απάντηση σε όλα τα αιτήματά μας για να αξιοποιήσουμε στη συνέχεια. Προσπάθησα χθες να "ανεβάσω" την αίτηση που θα στείλω, για να τη χρησιμοποιήσει όποιος θέλει ως υπόδειγμα, όμως δε στάθηκε δυνατό. Θα προσπαθήσω ξανά το μεσημεράκι, αφού συμπληρώσω κάποια στοιχεία. Αν θέλετε να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι τότε.
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182663
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)