0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν το είπα προσωπικά, κι εγώ με δέσμες μπήκα, ξέρω πολύ καλά τι εννοείς. Παραμένει όμως γεγονός ότι τα παιδιά αυτά είναι έξω στην αγορά εργασίας, στα φροντιστήρια και στα ιδιαίτερα, συνεχίζοντας να έχουν ελλείψεις, γιατί -όπως είπες- στο πανεπιστήμιο πλέον κανείς δεν τους ζητάει σύνταξη, γιατί καλά καλά δεν μπορούν να μάθουν μετάφραση. Τα παιδιά που είχαν απαξιώσει τη γνώση ως μαθητές, τι καθηγητές έχουν γίνει;
προσφοραρα λεμε!!!!!!!!!!τρεξτε!!!!!!!!!!!!
ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ζητείται για καθημερινή 2ωρη μελέτη μαθητή Γ' γυμνασίου, τιμή 6
ΖΗΤΕΊΤΑΙ κοπέλα/φοιτήτρια με υπομονή και όρεξη,να αναλάβει τη μελέτη μαθητή Γ'δημοτικού στην Ν. Κηφισιά. Καθημερινή εργασία,μια ώρα την ημέρα εκτός ΣΚ. Αμοιβή 50 κ bonus.
Υπερπροσφορά!!! Προσοχή στο... bonus
Το θέμα της τιμής είναι διαφορετικό για τον καθένα. Άλλος κάνει μαθήματα για να συμπληρώνει το εισόδημά του από άλλη εργασία, άλλος για να καλύψει τα βασικά του έξοδα, άλλος για χαρτζιλίκι. Θα μπορούσε να είναι 5 ευρώ, θα μπορούσε να είναι και 15 ευρώ, εσύ κρίνεις. Το θέμα είναι να αναρωτηθείς εσύ, με πόσα χρήματα θα ήμουν ικανοποιημένη, θα έκανα χαρούμενη και το μάθημα μου και την όποια προετοιμασία μου, χωρίς να βλασφημώ που ανέλαβα σε τέτοια τιμή...
ΦΟΙΤΉΤΡΙΑ καλής σχολής άμεσα, ως 23 ετών, άριστους ακαδημαϊκούς βαθμούς, καλό βιογραφικό, καθημερινή απογευματινή μελέτη 5 - 7. 30 μμ όλων των μαθημάτων 2 παιδιών γυμνασίου και προετοιμασία γρήγορου φαγητού, μεταδοτική, επικοινωνιακή, ήρεμη, δημιουργική, με αγάπη για τα παιδιά, όρεξη και διάθεση για σταθερή συνεργασία για όλο το σχολικό έτος, ήθους, απολύτου εμπιστοσύνης, ένσημα, Καλλιθέα, 3. 30 e/ώρα-165 /μήνα καθαρά, συζητήσιμη αμοιβή για αύξηση, πληρωμή έγκαιρη, άριστο οικογενειακό περιβάλλον, βιογραφικό-φωτό, μόνο σοβαρές προτάσεις.
Μεγάλη ρέντα σήμερα..Από που να ξεκινήσει κανείς; Νομίζω η αγγελία μιλάει από μόνη της (σαν τις αγγελίες του ΑΜΑΝ κάποτε!). 3,3 την ώρα με όλες τις παραπάνω απαιτήσεις από homo universalis.. δεν νομίζω ότι πρόκειται για ζήτημα οικονομικής κρίσης, αλλά για κρίση αξιών.