0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η προετοιμασια γρηγορου φαγητου τι περιλαμβανει; ποσο γρηγορου; Θα ειναι πριν η μετα την μελετη; Ποσο διαρκει;Ειναι μεσα στις 2.50 ωρες;
Σε λίγα χρόνια που θα παίρνουν πτυχία τα παιδιά Αλβανών κλπ, οι τιμές σε φροντιστήρια και ιδαίτερα θα διαμορφωθούν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Δέχτηκα ένα τηλέφωνο σήμερα,θεωρητικά για μάθημα. Η κυρία ήθελε να πηγαίνω κάθε μέρα 2 ώρες,να διαβάζω,λέει,παιδί δημοτικού και να το προετοιμάζω για τα Αγγλικα...του φροντιστηρίου;;;Καινούριο φρούτο αυτό,φροντιστήριο και ιδιαίτερα Αγγλικα; Κατα τα αλλά,οι γονείς,δεν έχουν λεφτά;;;Έδινε 3
Ήδη έχουν αποφοιτήσει τέτοια (άξια) παιδιά και πιθανότατα κάποια διαβάζουν και το φορουμ. Καλά είναι πριν γράψουμε μία κοτσάνα να σκεφτόμαστε πρώτα.Είμαστε και εκπαιδευτικοί υποτίθεται.
Πού βρίσκετε αυτές τις αγγελίες; Θα μου πέσουν μαλλιά. Καλά νομίζω ότι με την κρίση όλοι ξέφυγαν, αλλά τόσο δεν το περίμενα Που να συνεχιστεί η κρίση...
Δέχτηκα ένα τηλέφωνο σήμερα,θεωρητικά για μάθημα. Η κυρία ήθελε να πηγαίνω κάθε μέρα 2 ώρες,να διαβάζω,λέει,παιδί δημοτικού και να το προετοιμάζω για τα Αγγλικα...του φροντιστηρίου;;;
Αυτό που λέει η isla είναι άκρως ρεαλιστικό και για να γελάσετε λίγο θα σας πω περιστατικό που μου είπαν πέρσι στο φροντιστήριο.Ρωτά η διευθύντρια μια μαμά αν θα φέρει το παιδί φέτος και αυτή απαντά:"