0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητε Siobaras,δωσε τοπο στην οργη ,δεν εχεις καταλαβει οτι πολλοι εχουν στεναχωρεθει και ριχνουν καρφια για τον διαγωνισμο?Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια, εχω μια απορια ομως , γιατι συνεχιζουν να δινουν αφου πιστευουν οτι ο διαγωνισμος ειναι διαβλητος ,εγω αν το πιστευα δεν θα εδινα ουτε για την εμπειρια.Τωρα για την ΠΔΣ συμφωνω απολυτα με τον bill ξερουμε ολοι πως γινονται οι προσληψεις εκει και δεν το θεωρω κακο οι μονιμοι να συμπληρωνουν με αυτο τον τροπο τον μισθο τους,αλλωστε η ΠΔΣ δεν εγινε για να παρουν μορια οι αδιοριστοι, αλλα για να βοηθηθουν καποιοι αδυνατοι μαθητες η καποιοι μαθητες που δεν ειχαν την δυνατοτητα να πανε φροντιστηριο.
Παιδιά η προυπηρεσία ΠΔΣ παίζει ρόλο για την τοποθέτηση νεοδιόριστου σε σχολείο ?
Siobaras, για όσους έχουν όρεξη για πολλή δουλειά με πολλές ώρες και πολλά λεφτά μη ξεχνάς ότι υπάρχει και ο ιδιωτικός τομέας. Δεν χρειάζεται να μπούμε όλοι στο δημόσιο.
Παράθεση από: JN στις Αύγουστος 28, 2007, 12:35:05 μμΠαιδιά η προυπηρεσία ΠΔΣ παίζει ρόλο για την τοποθέτηση νεοδιόριστου σε σχολείο ?Νομίζω ότι παίζει (όπως και κάθε προϋπηρεσία), αφού βέβαια έχει βγει η περιοχή τοποθέτησης.Μεταξύ δύο εκπαιδευτικών με ίδια κοινωνικά κριτήρια (ή ισοβαθμία τελοσπάντων) κάποιος που έχει έστω και τις "αθώες" 2 ώρες ΠΔΣ προηγείται σε επιλογή σχολείου έναντι κάποιου χωρίς προϋπηρεσία.Rica σαν πολλά να μαζεύονται τα μηνύματά σου που παρερμηνεύονται τώρα τελευταία και δεν έχει παντού μύγες...Και είσαι και φιλόλογος...Αν θες να μη θεωρώ ότι απευθύνεσαι προσωπικά σε μένα, τότε παρακαλώ μην ξεκινάς τα μηνύματα σου με "Προς Siobaras" γιατί μπερδεύομαι.Επίσης εκ παραδρομής απάντησα στην παρακάτω φράση σου:Παράθεση από: rica στις Αύγουστος 27, 2007, 12:48:04 μμSiobaras, για όσους έχουν όρεξη για πολλή δουλειά με πολλές ώρες και πολλά λεφτά μη ξεχνάς ότι υπάρχει και ο ιδιωτικός τομέας. Δεν χρειάζεται να μπούμε όλοι στο δημόσιο.Ζητώ συγνώμη. Τώρα που το ξανακοιτάω είναι προφανές ότι απευθύνεσαι σε κάποιον άλλον...
Και σίγουρα η ΠΔΣ δεν έγινε για να συμπληρώνουν το μισθό τους οι μόνιμοι, αλλά για να βοηθηθούν κάποιοι αδύνατοι μαθητές...
Παιδιά προς θεού! Αφήστε την ΠΔΣ για τους αδιόριστους!!!!