0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι! Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος αν τα μαθήματα 523(Ψυχομετρία) και 623(Ψυχοπαθολογία) μπορώ να τα πάρω μαζί τον χειμώνα, από άποψη απαιτήσεων και δυσκολίας;Μπορείτε να μου γράψετε εδώ ή σε προσωπικό μήνυμα τί εργασίες περιλαμβάνουν;
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα λίγη βοήθεια για τα μαθήματα του Α' κύκλου. Ποιο προτείνετε ανάμεσα στο 510 και το 610; Στο προηγούμενο τετράμηνο είχα το 511 και μου φάνηκε κάπως απαιτητικό. Το 510 είναι στο ίδιο μοτίβο; Για τα θέματα του 610, από ό,τι διαβάζω, οι απόψεις διίστανται. Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος που τα είχε σε πρόσφατο εξάμηνο;
Καλημέρα! Είχα το 523 στο προηγούμενο εξάμηνο και μπορώ να πω ότι ήταν το λιγότερο απαιτητικό μάθημα που έχω πάρει, ιδίως από άποψη ενασχόλησης και εργασιών μέσα στη χρονιά. Έχει κάτι εβδομαδιαία κουίζ, τα οποία όμως δε βαθμολογούνται και μία εργασία (5-8 σελίδες) που είναι κριτική αξιολόγηση ενός άρθρου που δίνεται στην πλατφόρμα. Θυμίζει κάπως την τρίτη εργασία του σεμιναρίου Ι (αν το έχεις πάρει). Για μένα ήταν εύκολο μάθημα. Στις εξετάσεις θέλει λίγο παραπάνω διάβασμα, αλλά μόνο από τις διαφάνειες, οι οποίες είναι βέβαια λίγο κακογραμμένες (το βιβλίο δεν χρειάζεται). Τα θέματα είναι 50 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, οι οποίες καλύπτουν όλη την ύλη αλλά ήταν όλες μέσα από τις διαφάνειες, και μια εύκολη ερώτηση ανάπτυξης (3-4 σελίδες ζητούσαν) για την αξιοποίηση των τεστ στην εκπαίδευση. Με καλό διάβασμα δεν είναι δύσκολο να πάρεις βαθμό. Το 623 δεν το είχα αλλά μου έχουν πει καλά λόγια. Νομίζω ότι άνετα τα παίρνεις μαζί. Ελπίζω να βοήθησα!
Καλησπέρα, κι εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 μαθήματα. Μπορεί κάποιος να μας βοηθήσει στην επιλογή;
Καλησπέρα παιδιά!Γνωρίζει κανείς πληροφορίες για το 512 ή το 610; Τελειώνω και πρέπει οπωσδήποτε να περάσω ένα Από την Α ομάδα καθώς με βαθμό τουλάχιστον c+.Για το 610 διαβάζω ή πολύ θετικά ή αρνητικά σχόλια και δεν μπορώ να αποφασίσω.Για το 512 δεν γνωρίζω τίποτα.Ευχαριστώ.
Για το 623 το βιβλίο πρέπει να το αγοράσει κανείς;
Απο οσους ειναι στο Σεμιναριο 2 με την Χαραλαμπους κατεληξε καποιος σε θεματικες;