0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, τις συνεντευξεις τις κωδικοποιησα στο word. γιαυτο ρωταω, αυτο που σκεφτομαι ειναι να ειναι 1 αρχειο word η εργασια και αλλο ενα αρχειο word οι συνεντευξεις δηλαδη να τις συμπτυξω μαζι με το υπομνημα. τι λετε?
Γεια σας!!!Μπήκα να δηλώσω τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου την επόμενη της ανακοίνωσης και δεν υπάρχει κανένα μάθημα διαθέσιμο. Έχουν κλείσει όλα. Είμαι στα δύο τελευταία μαθήματα και επειδή έχω κάνει όλα τα υποχρεωτικά έχω λίγες επιλογές από τα μαθήματα επιλογής μόνο. Ήθελα να δηλώσω το 623 (Ψυχοπαθολογία του Παιδιού) και το 626 (Συναισθηματικά και Συμπεριφορικά Προβλήματα). Μπορώ να τα δηλώσω μαζί αν ανοίξουν ξερει κανείς να μου πει? Έχω πάει πολύ πίσω με τις αλλαγές και τους περιορισμούς. Υπολόγιζα να τελειώσω το αργότερο τώρα τον Αύγουστο (6 εξάμηνα) και τώρα έχω πάει κι άλλο ένα πίσω διότι το καλοκαίρι δεν μπορούσα να πάρω μαθήματα. Πρέπει οπωσδήποτε να μου ανοίξουν τα μαθήματα αυτά και κάποια αλλά από τα επιλογής. Δεν μπορεί τη μια μέρα να βγαίνει η ανακοίνωση και την άλλη να μην υπάρχει τμήμα. Πείτε μου τη γνώμη σας. Πάντως έχω αγχωθεί πολύ.Σας ευχαριστώ πολύ
Προτεινω δυο μαθηματα σε κάθε τετραμηνο! Το ιδιο επελεξα κι εγω , καθως δεν με νοιαζει ποτε θα το τελειωσω. Εργαζομαι κι εγω σε σχολειο και με παραπανω μαθηματα θα τα εβρισκα πολύ σκουρα. ΕΙναι και στον ανθρωπο ομως και στο ποσο αντεχει ο καθενας. Καλή αρχη.
Σου ζήτησαν μετάφραση από τη δδε;
σε εμένα στην Αθήνα όχι αλλά από την περιφέρεια σε κάποιους ζήτησαν, οπότε λέω δεν την κάνω μπας και είναι ΜΠΑΖΟ ο υπάλληλος και μετά ποιος βρίσκει το δίκιο του, χώρια που με φαγούριζαν κάποια πολλά ευρώπουλα στην τσέπη....
όπου πέσεις δηλαδή...πάντως ''το ζουμί'' της αναλυτικής που είναι η πλευρά με τα μαθήματα είναι στα ελληνικά!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση !Ώστε είναι χωρισμένα σε τετράμηνα και όχι εξάμηνα ε; Ποιους μήνες λοιπόν είναι οι εξετάσεις ; Κάθε μάθημα να φανταστώ έχει και την εργασία του ή υπάρχουν και μαθήματα στα οποία μόνο παρακολουθείς , διαβάζεις και δίνεις εξετάσεις ;
Παιδιά για όσους έχετε το σεμινάριο2.Το δεύτερο αρχείο με τις συνεντευξεις σε word (το έκανα με printscreen στις σαρωμένες συνεντεύξεις) μου έγινε πάρα πολύ μεγέλο σε μέγεθος και στο moodle λέει μέχρι 10Μ
Οταν με το καλο τελειωσω την εργασια τις "χρωματισμενες" συνεντευξεις θα τις βαλω στο ιδιο αρχειο word απλά αντιγραφη επικολληση στο τελος της εργασιας. Αφου ολα ειναι σε word.ΕΚτος αν εχεις σημειωσει με στυλο τις γραμμες. Τοτε καλα εκανες και τα σκαναρες.