0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να κάνω μια ερώτηση κ εγώ?Εμένα πάλι δεν μου δωσαν καν κάρτα ανεργίας κ όταν τη ζήτησα μου πε πως είναι περασμένη απ' τη στιγμή που έκανα την αίτηση για το επίδομα αλλά όσο θα το παίρνω δεν τη χρειάζομαι,αφου δεν την ανανεώνω για να το πάρω..μου είπε οτι αν την χρειαστώ ή αν δεν μου εγκριθει το επίδομα μπορώ να την εκτυπώσω αλλά όσο το παίρνω ουσιαστικά δεν την κανω κάτι..συνήθως μου λέει εσας σας ξανα προσλαμβάνουν οπότε δεν την χρειάζεστε καθόλου..Ισχύουν αυτά έτσι?Πρώτη φορά έκανα αίτηση για ταμείο ανεργίας κ αγχώθηκα με τις ανανεώσεις
Καλησπέρα!Να σας κάνω και'γω μια ερώτηση;Πήγα στον ΟΑΕΔ και μου είπαν για την απόφαση να περάσω στις 4/8.Εγώ όμως δεν θα βρίσκομαι Αθήνα.Κάπου διάβασα στο forum ότι έχω περιθώριο 1 μήνα για να εμφανιστώ.Γνωρίζετε αν ισχύει σίγουρα;
Συνάδελφοι γεια σαςαπολύθηκα 22/06 (εργαστηκα στην πρωτοβάθμια) και ο εργοδότης μου έστειλε τα χαρτια μου τη Δευτέρα , τα οποία και παρέλαβα σήμερα (αυτό συνέβη για εξυπηρέτηση, καθώς δούλεψα σε μακρινό νομό από το σπίτι μου κ επιπλέον διανύω και εγκυμοσύνη). Σήμερα όμως και αύριο ο ΟΑΕΔ έχει απεργία και η προθεσμία κατάθεσης των χαρτιών μου είναι μέχρι και αύριο , καθώς τελευταία μέρα εργασίας ήταν η 21/06 συν 7 ημέρες...τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση, γνωρίζει κάποιος? Θα πάω την Πέμπτη, δηλαδή μια μέρα μετά, κ ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα, αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.
Παράθεση από: kimolia στις Ιουνίου 28, 2011, 04:21:04 pmΣυνάδελφοι γεια σαςαπολύθηκα 22/06 (εργαστηκα στην πρωτοβάθμια) και ο εργοδότης μου έστειλε τα χαρτια μου τη Δευτέρα , τα οποία και παρέλαβα σήμερα (αυτό συνέβη για εξυπηρέτηση, καθώς δούλεψα σε μακρινό νομό από το σπίτι μου κ επιπλέον διανύω και εγκυμοσύνη). Σήμερα όμως και αύριο ο ΟΑΕΔ έχει απεργία και η προθεσμία κατάθεσης των χαρτιών μου είναι μέχρι και αύριο , καθώς τελευταία μέρα εργασίας ήταν η 21/06 συν 7 ημέρες...τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση, γνωρίζει κάποιος? Θα πάω την Πέμπτη, δηλαδή μια μέρα μετά, κ ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα, αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.Δε χάνεις το δικαίωμα αίτησης για ταμείο ανεργίας. Το μόνο ζήτημα είναι ότι μετά την 8η μέρα από την απόλυση αρχίζεις να χάνεις μέρες επιδότησης όσο το καθυστερείς. Εφόσον θα πας στον ΟΑΕΔ την 8η μέρα νομίζω ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Άρα μην αγχώνεσαι...είσαι και έγκυος!