0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κορίτσια το μόνο σίγουρο είναι ότι ΚΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Το θέμα είναι αν το υπουργείο προτίθεται να τα καλύψει...... Κάπου διάβασα στο facebook ότι ο επόμενος αριθμός φάσης για τις Νηπιαγωγούς θα είναι 2ψήφιος επομένως δώρο-άδωρον.. πρέπει να πάρουνπολύ κόσμο ακόμη για να δουλέψουμε όσες δουλέυαμε τα προηγούμενα χρόνια.. Εσείς που λέτε ότι θα πάρουν οι πηγές σας είναι αξιόπιστες;;;; Σήμερα πάντως που τηλεφωνούσα στους αιρετούς για να ενημερωθώ ήταν συνεχώς "απασχολημένες" οι γραμμές τους... τι να πω... θέλω να είμαι αισιόδοξη αλλά δε με αφήνουν τα γεγονότα..
καλημέρα!!!έστειλαν σε όλες τις πρωτοβάθμιες λίστες με το πως θα λειτουργήσουν φέτος τα σχολεία! πώς προέκυψαν οι υπεραριθμίες? π.χ: στην Κέρκυρα έκλεισαν όλα τα ολοήμερα!!! τι άλλο περιμένουμε?
μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά και να δείτε τα σχολεία http://blogs.sch.gr/nrammos/2013/09/10/%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B9-%CF%83%CE%AC%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B1
Παράθεση από: Φινιώ στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 10:02:42 pmΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 08:45:21 pmΠαράθεση από: mxatzimarkou στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 08:41:00 pmΚοριτσια μην αγχωνεστε , πιστευω οτι θα γινει αμεσα β φαση. στα δωδεκανησα που ειμαι πηραν μονο 5 ενω περσι πηραν καπου 45. Σε πιο νησι να τους πρωτοστειλουν? θα παρουν κι αλλες πιστωσεις, απλα ηθελαν καποιους για να προλαβουν τον αγιασμο.Συμφωνώ κ το πιστεύω κι εγω παιδια!Για να δούμε....είπαμε κενα υπάρχουν, το θεμα ειναι να στείλουν κ αναπληρωτες!Σίγουρα θα πάρουν κι άλλο κόσμο αλλα δεν ξέρουμε πότε. Στα Δωδεκάνησα πήραν 5 άτομα πριν το μεγάλο λάθος αλλά μετά τα έκαναν 35, πέρσι είχαν πάρει γύρω στους 60 στην πρώτη φάσηΦινιω δεν ειδα οτι ειχε τοσο μεγαλη διαφορα στην διορθωση των προσληψεων. τα καινουρια ονοματα υπαρχουν μονο σε word κοριτσια ή και σε εξελ?
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 08:45:21 pmΠαράθεση από: mxatzimarkou στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 08:41:00 pmΚοριτσια μην αγχωνεστε , πιστευω οτι θα γινει αμεσα β φαση. στα δωδεκανησα που ειμαι πηραν μονο 5 ενω περσι πηραν καπου 45. Σε πιο νησι να τους πρωτοστειλουν? θα παρουν κι αλλες πιστωσεις, απλα ηθελαν καποιους για να προλαβουν τον αγιασμο.Συμφωνώ κ το πιστεύω κι εγω παιδια!Για να δούμε....είπαμε κενα υπάρχουν, το θεμα ειναι να στείλουν κ αναπληρωτες!Σίγουρα θα πάρουν κι άλλο κόσμο αλλα δεν ξέρουμε πότε. Στα Δωδεκάνησα πήραν 5 άτομα πριν το μεγάλο λάθος αλλά μετά τα έκαναν 35, πέρσι είχαν πάρει γύρω στους 60 στην πρώτη φάση
Παράθεση από: mxatzimarkou στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 08:41:00 pmΚοριτσια μην αγχωνεστε , πιστευω οτι θα γινει αμεσα β φαση. στα δωδεκανησα που ειμαι πηραν μονο 5 ενω περσι πηραν καπου 45. Σε πιο νησι να τους πρωτοστειλουν? θα παρουν κι αλλες πιστωσεις, απλα ηθελαν καποιους για να προλαβουν τον αγιασμο.Συμφωνώ κ το πιστεύω κι εγω παιδια!Για να δούμε....είπαμε κενα υπάρχουν, το θεμα ειναι να στείλουν κ αναπληρωτες!
Κοριτσια μην αγχωνεστε , πιστευω οτι θα γινει αμεσα β φαση. στα δωδεκανησα που ειμαι πηραν μονο 5 ενω περσι πηραν καπου 45. Σε πιο νησι να τους πρωτοστειλουν? θα παρουν κι αλλες πιστωσεις, απλα ηθελαν καποιους για να προλαβουν τον αγιασμο.
Εδώ είναι forum που ανταλλάσσουμε ιδέες και ο,τι ακούσουμε σχετικά με το επάγγελμά μας.. Το ίδιο και κάποιοι τοίχοι αιρετών στο facebook. Άρα αποτελεί και αυτό μια είδους πηγή. Τουλάχιστον εγώ την αναφέρω.. Τα υπόλοιπα μέλη που γράφουν ότι θα γίνουν και άλλες φάσεις με 300 άτομα περίπου ή ότι μη μασάτε δεν γίνεται να είναι μόνο 2000 οι πιστώσεις (προπαγάνδα του υπουργείου-παλαιότερη ανάρτηση) από που αντλούσαν τα νέα αυτά ποιές οι πηγές τους demetroula;;;