0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@silkcutεχω διαβασει χειροτερα posts απο βασιλικους μαθηματικους που μαλλον περπατανε με την μυτη στο ταβανι στους διαδρομους του σχολειου. by the way, επειδη εκανες bold το κομματι που αφορ τον λογο της αναθεσης των μαθηματικων (δηλαδη την ελλειψη χρηματων), που ειναι το προβλημα? αυτη δεν ειναι η αληθεια?
Για μια ακομη φορα η μιζερια μας ξεδιπλωνεται σε υατο το forum, οπως πολλες φορες συμβαινει και αλλου... Οι "συναδερφοι" σκοτωνονται για μια ωριτσα μαθημα, επιμενοντας βεβαια οτι αποτελουν εκπαιδευτικους και θεωρωντας εαυτους ικανους να εμπνευσουν νεους ανθρωπους. Μονο απογοητευση μπορει να προκαλεσει η αντιμετωπιση του θεματος και απο τους μεν και απο τους δε. Στην ουσια του θεματος τωρα, θεωρω οτι προφανεστατα το μετρο ειναι στην λαθος κατευθυνση. Ειναι ενα μετρο "αναγκης" για το υπουργειο, οπως και το ιδιο παραδεχεται. Δυστυχως η απολυτως οπορτουνιστικη συμπεριφορα πολλων μελων του κλαδου στον οποιο ανηκω, συνεχιζεται... Δωστε ωρες και ο,τι θελει ας ειναι για πολλους απο εμας τους πληροφορικους. Φυσικα και εχουμε δικαιολογιες για τη σταση αυτη. Σιγουρα ειμαστε απο τους πιο ριγμενους σε σχεση με τις γνωστες ειδικοτητες. Παρολα αυτα, δεν μας τιμα, για μια ακομη φορα, η σταση μας. Κριμα για το χαλι μας συναδερφοι (θεωρω συναδερφυς μου ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικους). Μαλλον τα πολυ χειροτερα που σιγουρα ερχονται, μας αξιζουν...
Ιωάννα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.Αυτοί οι χαβαλέδες της Πληροφορικής καλό είναι να αποτελέσουν μια και καλή παρελθόν από το χώρο της εκπαίδευσης.Διαθεσιμότητες τώρα για την πάρτη τους, που μου θέλουν και β αναθέσεις.Τεκμηριώσαμε - σκουπίσαμε. Τέλος.
Αγαπημενοι μου αυτομαστιγωνομενοι καθηγητες Πληροφορικης.Μηπως εχετε σκεφτει τι θα ελεγαν οι καλοι σας συναδελφοι εαν, ΕΑΝ λεω, συντεταγμενα ως κλαδος, αλλα και μαζικα μεμονωμενα,αρνουμασταν αυτη τη β αναθεση?"Τι μιλανε μωρε οι Πληροφορικαριοι που ΦΟ
Η μόνη σχολή που αξίζει είναι το ΤΕΙ Αυτοματισμού.Έχει 3 ολόκληρα μαθήματα Μαθηματικών στο πρόγραμμα σπουδών, http://auto.teipir.gr/και βγαίνοντας από κει ως τώρα έκανες τον καθηγητή Πληροφορικής.Τώρα κάνεις ΚΑΙ τον Μαθηματικό!!! Άντε βρε και εις ανώτερα! σύντομα να κάνετε τους Μαθηματικούς και στα Λύκεια!
και για να συνοψισω, εγω αν και εχω κανει τουλαχιστον 9 υποχρεωτικα μαθηματα μαθηματικων (και ακομα περισσοτερα φυσικης) στη σχολη των Ηλεκτρολογων Μηχανικων, δεν θα πω οτι διδασκω μαθηματικα ή ξερω το γνωστικο αντικειμενο καλυτερα απο τον ειδικο που ειναι ο μαθηματικος. και αυτο πρεπει να ισχυει για καθε ειδικοτητα. ο καθενας στο βασικο πτυχιο του και χωρις