0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
16,80 μονάδες προσαύξηση. Εγώ δεν θα την έλεγα πενιχρή.
To ταβάνι είναι αυτό, και ναι, σε σχέση με το βαθμό του γραπτού είναι μικρή προσαύξηση. Εντάξει, το πενιχρή ήταν υπερβολή. Αλλά είναι μη-καθοριστική.
Το Pde είναι χώρος συζήτησης.Καθαρά ενημερωτική σελίδα δεν είναι.Απευθύνσου αποκλειστικά στο Alfavita και σε άλλες σελίδες.Όπου θα σου προσφέρουν άμεση,έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.Αγενές,ασεβές και προσβλητικό το σχόλιό σου περί μη σεβασμού μου,εσωψύχων κ.λπ.[/quotΤο πρώτο μου μήνυμα δεν αναφερόταν μόνο σε σένα αλλά έσπευσες να απαντήσεις γιατί όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Ξέρω πολύ καλά τι γράφω. Μερικοί δε σέβεστε το χώρο που σας φιλοξενεί παρά κάνετε κατάχρηση για να πείτε τον πόνο σας με την ελπίδα ότι κάποιος θα ασχοληθεί με τα "δίκαια" αιτήματά σας. Αυτό συμβαίνει απλά και ξεκάθαρα. Είστε απλά κουραστικοί και δεν προσφέρετε τίποτα στη συζήτηση. Το ποια σάιτ επισκέπτομαι είναι δικός μου λογαριασμός. Εσύ όταν εκτίθεσαι κάθε μέρα στα σάιτ να μάθεις να δέχεσαι και κριτική γι' αυτά που γράφεις.
Στους προηγούμενους γραπτούς ΑΣΕΠ, η προϋπηρεσία έδινε μάξιμουμ 5 μονάδες. Όποιος έχει χάσει διορισμό για 0,5, σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρήσει το 16,80 μη καθοριστικό
<<Είχε το ήθος να μην εποφθαλμιά θέση συναδέλφου>>Για αυτό υπάρχει 10 χρόνια αδιοριστία ε;Για αυτό σε όλες τις προσλήψεις αναλαμβάνει το Σ.τ.Ε. και δεν σας διορίζει με ΚΑΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ;Για να καταλάβεις πως όσα λες ΕΣΕΝΑ εκθέτουν.
True. Αλλά και πάλι, νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Με τον 3848 είχες πάντα ευκαιρία, λόγω του γραπτού. Ήταν η φιλοσοφία του τέτοια. Αντίθετα, η φιλοσοφία του νόμου Γαβρόγλου είναι άλλη...
Οι νεοι ποτε δεν θα μπουν στο παιχνιδι.Ουτε για διορισμο ουτε για αναπληρωση.Ειχαν την ευκαιρια τους με πινακες ειδικη παει αυτο τωρα.
Θα επιμείνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο στους σκληρούς κλάδους της δευτεροβάθμιας. Συνάδελφος αναπληρωτής μαθηματικός, με περίπου 20 μόρια προϋπηρεσία -γιατί στους μαθηματικούς τα 20 μόρια φτάνουν και περισσεύουν- διαμαρτυρόταν ότι κάποιος με μεταπτυχιακό και 2 γλώσσες με το νόμο Γαβρόγλου τον περνάει. Το χω ξαναπεί και θα το ξαναλέω, υπάρχουν εντελώς διαφορετικά δεδομένα ανά κλάδο, αλλά ο καθένας μας βλέπει μόνο τη δική του πλευρά.
Έχουν υπάρξει κλάδοι της δευτεροβάθμιας που κατά καιρούς έπαιρναν μαζικά αναπληρωτές από τους μηδενικής και έχει διοριστεί πολύς κόσμος χωρίς να δώσει ΑΣΕΠ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι της πληροφορικής που τέλη 90-αρχές 2000 απορροφήθηκαν τρελά μέχρι που μπλόκαραν. Και για χρόνια ήταν σχετικά εύκολο και για τους ξενόγλωσσους, ειδικά όταν πρωτομπήκαν γαλλικά και γερμανικά ως δεύτερες γλώσσες στα δημοτικά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κλάδοι όπως οι καλλιτεχνικών και οι θεατρολόγοι, οι οποίοι επίσης προσλαμβάνονται από τους μηδενικής. Υπάρχουν πολύ μεγάλες διαφοροποιήσεις από κλάδο σε κλάδο σε διάρκεια χρόνου.Αυτό που δεν καταλαβαίνει κανένας είναι το σύστημα θα είναι ενιαίο για όλους. Δεν υπάρχουν όμως για όλους τους κλάδους τα ίδια δεδομένα. Το πρόβλημα είναι ότι ο καθένας μας βλέπει τα πράγματα μόνο από τη σκοπιά του δικού του κλάδου.
Με το νόμο Γαβρόγλου δεν θα μπούνε ποτέ ούτε οι νέοι ούτε γενικά οι άνθρωποι του ιδιωτικού τομέα. Αλλά ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω γιατί ΕΑΝ βγει η ΝΔ να κάνει ΤΕΤΟΙΑ πατάτα. Για ποιό λόγο θα κρατσει αυτό νόμο-έκτρωμα που διορίζει ΜΟΝΟ συμβασιούχους του δημοσίου !!! κ μόνο από Αθμια/
Για τους τιουτορς δε μας είπες τίποτα!Εμείς να δεις πως