0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατί οι εκπαιδευτικοί που πιστεύουν ότι θα κάνει η ΝΔ διορισμούς τι είναι; Δεν είναι αθώοι;
Ο γραπτός ΑΣΕΠ τι σχέσει έχει με τον εκπαιδευτικό; Αυτή την πρόταση μπορώ να την καταλάβω από κάποιον νέο που δεν αντιλαμβάνεται το επάγγελμα του εκπαιδευτικού.
Oταν εχεις 150.000 πτυχιουχους και πρεπει να επιλεξεις 10.000 πως θα το κανεις?
Μόνος σου απάντησες. Ας κάνουμε μια υπόθεση που ισχύει γιατί ξέρω ότι ο άνθρωπος είναι στον πίνακα χωρίς προϋπηρεσία των πολιτικών μηχανικών με παιδαγωγική κατάρτιση.κάποιος έχει κάνει διδακτορικό στο Πολυτεχνείο στον τομέα των Δομοστατικών.Φαντάζομαι ότι δέχεσαι πως ήταν καλός στις σπουδές του.Έχει διδάξει το αντικείμενο του σε πολλά ΤΕΙ. Είμαι σίγουρος ότι θα το δεχτεί και ο ίδιος ότι αν του βάλεις μια άσκηση στα γεωτεχνικά θα δυσκολευτεί να τη λύσει.Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να διδάξει σε επίπεδο ΕΠΑΛ και μπορεί να διδάσκει στην ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) και το ΠΑΔΑ και ΤΕΙ (στα οποία πάνε οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ);Στο γνωστικό αντικείμενο PASAS123 έχουμε εξεταστεί χιλιάδες φορές αλλά επειδή όπως είπες είναι βαρβάτο σε κάποιες σχολές είναι παράλογο να ζητάς από κάποιον να γνωρίζει όλα τα αντικείμενα στον τέλειο βαθμό.Το βασικό είναι να σε καταλαβαίνουν οι μαθητές, δηλαδή η απόδοση των διδακτικών σου τεχνικών και όχι αν θα γράψεις καλά σε μια εξέταση όλης της ύλης του Πολυτεχνείου.
με βάση τα ακαδημαϊκά προσόντα και την προϋπηρεσία μπορείς να ξεδιαλύνεις την κατάσταση.Επιμένω ότι όσοι θέλουν γραπτό ΑΣΕΠ απλώς δεν έχουν καταλάβει το επάγγελμα. Ας αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό.
PASAS123 κάνε ένα κόπο να διαβάζεις τι λέω και μετά απάντα.....Ο άνθρωπος μπορεί να θέλει να πάμε στην δευτεροβάθμια. Γιατί να μείνει στην τριτοβάθμια;
Τυχαίνει να μιλάς σε μένα που δεν αναγνώρισα καμμιά προϋπηρεσία από ιδιωτικό. Και δεν είχα κανένα μπάρμπα.Παραιτήθηκα από τα ιδιωτικά και άρα μηδέν προϋπηρεσία από τα ιδιωτικά.Έτυχες στην περίπτωση λοιπόνPASAS123 πάλι δεν κατάλαβες.Στο παράδειγμα μου εσύ που υποστηρίζεις γραπτό ΑΣΕΠ λες το παράδοξο κατά τη γνώμη μου σε έναν με διδακτορικό με διδακτική εμπειρία στην τριτοβάθμια ότι πρέπει να εξεταστεί στο γνωστικό αντικείμενο. Δεν είπα ότι θα έπρεπε να μετράει η εμπειρία στην τριτοβάθμια. Που το έγραψα εγώ αυτό;
Ούτε τα ακαδημαϊκά προσόντα εξασφαλίζουν ότι ο εκπαιδευτικός είναι κατάλληλος για να διδάξει. Επιπροσθέτως μην αγνοούμε το γεγονός ότι πλέον τα μεταπτυχιακά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκτηθούν. Δημιουργήθηκε "βιομηχανία" πώλησης ακαδημαϊκών προσόντων.