*

Αποστολέας Θέμα: Πόλεμος της Πρωτοβάθμιας στην Δευτεροβάθμια για τις κατανομές!  (Αναγνώστηκε 38747 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος theodora7

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 02, ΠΕ60 ,ΠΕ23,
    • Προφίλ
Τι άλλο να πει κάποιος σε εσένα, έχεις την συμπόνια μου ΠΕ60 είσαι το μυαλό μέχρι εκεί πάει
Φίλτατε, λησμονείς μου φαίνεται ότι οι νηπιαγωγοί έχουν και άλλες σχολές σπουδάσει και μεταπτυχιακά. Και υπ' όψιν. Εγώ στο Νηπιαγωγών Α.Π.Θ. είχα συμφοιτήτριες από φιλολογία, όπως και γω, από διάφορα ξενόγλωσσα τμήματα, από Θεολογία και όλοι λέγαμε τι έχουν πάθει και βάζουν πολλές εργασίες και τεράστια ύλη και τρέχουμε σαν χαζοί. Αφού αγνοείς; Τί καταφέρεσαι για κάτι που δεν ξέρεις; Δες λίγο στον πίνακα των ΠΕ60 να δεις τα δεύτερα πτυχία. Έλεος. Και στο κάτω κάτω, πλέον οι φιλόλογοι με τα 13 και 12 που μπαίνουν είναι το ζενίθ της δευτεροβάθμιας; Αλήθεια, ζεις στη σύγχρονη εκπαιδευτική πραγματικότητα ή στο παρελθόν; Απορώ!!!  :o :o :o
Ο καιρός για παραμύθια έληξε!!!
https://www.youtube.com/watch?v=UmZulvbllPU
τὸ γὰρ φιλότιμον ἀγήρων μόνον, καὶ οὐκ ἐν τῷ ἀχρείῳ τῆς ἡλικίας τὸ κερδαίνειν, ὥσπερ τινές φασι, μᾶλλον τέρπει, ἀλλὰ τὸ τιμᾶσθαι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος pskouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Και ο καθηγητής πανεπιστημίου κάνει 10ωρες την εβδομάδα, να το βάλουμε και αυτον να κανει 24;

Τουλάχιστον 6ωρες την εβδομάδα!
Δεν υπάρχει ανώτατο όριο!!!!

Αποσυνδεδεμένος drakos13

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
Ντροπη συναδελφοι. Σταματηστε ή ας κλειδωσει το θεμα. Ειλικρινα ντρεπομαι για την καταντια ορισμενων.

Αποσυνδεδεμένος ΚΠ

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Για να μην υπάρχουν παρατράγουδα οφείλει το υπουργείου να κάνει τις κατανομές δίκαια 50 % Πρωτοβάθμια και 50 % δευτεροβάθμια και αν οι ανάγκες στην πρωτοβάθμια είναι περισσότερες να προσλαμβάνει κάθε χρόνο αναπληρωτές μέχρι τους επόμενους διορισμούς

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος taekmaria

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03..Το πιο τέλειο, είναι να μν είσαι τέλειος...
    • Προφίλ
  Καλημέρα σας  8)
Όλες οι σχολές σεβαστές... ;) Η επιλογή του καθενός διαφοροποιείται ανάλογα με τα γούστα του, σε άλλον αρέσουν τα Μαθηματικά (μεγάλη αγάπη  :) ) σε άλλον η Ιστορία κ.α. Σε καμία περίπτωση η επιλογή του καθενός δεν καθορίζει την αξία του και τη χρησιμότητά του εν όλω... Μακάρι να υπάρξει δίκαιη κατανομή, με βάση τις ανάγκες και όχι πολιτικές σκοπιμότητες κτλ.  :-[
Τα απίθανα είναι πιθανά, τα πιθανά είναι απίθανα... ;)

Αποσυνδεδεμένος yannismath

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ΠΕ03 μονο! :P

Αποσυνδεδεμένος theodora7

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 02, ΠΕ60 ,ΠΕ23,
    • Προφίλ
Συμφωνώ απόλυτα συνάδελφε. Κάθε σχολή έχει τις δυσκολίες της. Πάντοτε θα θυμάμαι ότι το ευτελές ;D κουκλοθέατρο ήθελε να φτιάξεις δυο κούκλες αφού μάθεις την τεχνική και μετά να παίξεις ως ηθοποιός και το θεατρικό με σενάριο δικό σου. Όχι αντιγραφές. Και να γράψεις ανατροφοδότηση και σκέψεις και να παίξεις σε ακροατήριο μπροστά....χαλαρά εεε;; για να έρθει ο Rapsodos με δικό του σενάριο και καλό μάλιστα, αν θες βαθμό!!! Κάθε επιστήμη είναι αξιόλογη. Αν δεν την γνωρίζεις...... :-X
Ο καιρός για παραμύθια έληξε!!!
https://www.youtube.com/watch?v=UmZulvbllPU
τὸ γὰρ φιλότιμον ἀγήρων μόνον, καὶ οὐκ ἐν τῷ ἀχρείῳ τῆς ἡλικίας τὸ κερδαίνειν, ὥσπερ τινές φασι, μᾶλλον τέρπει, ἀλλὰ τὸ τιμᾶσθαι.

kelif

• Επισκέπτης
Πω πω με προσβάλεις τωρα δεν μπορώ να κοιμηθώ!
Κάνω πολλά ορθογραφικά επειδή είχα δάσκαλο να μου την μάθει αν είχα φιλόλογο στο δημοτικό η ορθογραφία μου θα ήταν τελεια! Οπότε έξω οι δάσκαλοι από τα σχολεία κάνουν κακό!

Τέλος ποια είναι η προσβολή; Σας έδειξα τον εαυτό σας στον καθρέφτη, έχετε στοχοποίηση το νήμα και το ανεβάζετε σε κλειστά γκρουπακια και μου το παίζετε εδώ αγίες!

Καλά μην νομίζεις ούτε άλλοι χάνουν τον ύπνο τους απο αυτά που λες εσύ και την δική σου κακεντρέχεια..αντιθέτως πολύ πιθανόν να διασκεδάζουν κιόλας που εσύ ξεκατινιάζεσαι κι αυτοί τη δουλειά τους την κάνουν..Κι ο μόνος που έχει στοχοπιοιήσει κόσμο και ειδικότητες είσαι εσύ...δεν νομίζω για την κακή σου ορθογραφία πάντως να φταίνε οι δάσκαλοι κι η έλλειψη φιλολόγων απο τα δημοτικά καθώς όλοι δασκάλους είχαμε στη συγκεκριμένη ηλικία...αν μόνο σε εσένα δεν έπιασε κάτι άλλο φταίει...επιπλέον αν για την δική σου κακή ορθογραφία , την οποία ούτε οι αγαπημένοι σου φιλόλογοι κατόρθωσαν να διορθώσουν στην πορεία του μαθητικού σου βίου, φταίνε κατά τη γνώμη σου οι κακοί δάσκαλοι που είχες..για τα φροντιστήρια των μαθητών σου....τις πταίει αλήθεια;;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2020, 01:05:49 pm από kelif »

Αποσυνδεδεμένος MiVaLo

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την
    • Προφίλ
Έριξα μια ματιά  στα διδακτορικά συναδέλφων που είναι στην προσωρινή λίστα των αναπληρωτών στην ιστοσελίδα του εθνικού κέντρου τεκμηρίωσης https://www.didaktorika.gr/eadd/ με επικόλληση του ονόματός τους, και πραγματικά μου ήρθε να βάλω τα κλάματα.
Κρίμα που τόσες εκατοντάδες, πάνω από 500 διδάκτορες στους φιλολόγους, δεν έχουν επαγγελματική διέξοδο :'(
Πολλά διδακτορικά-αξίζει κανείς να περιηγηθεί σε αυτά έστω λίγο-είναι διαμάντια, αποστάγματα αγάπης για την επιστήμη και ευγενούς μόχθου ετών... 
Και σκέφτομαι τελικά πόσο λάθος είναι το σύστημα στην Ελλάδα;
Πόσο λάθος που φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο.
Γιατί να εισάγουν τόσους πολλούς στις σχολές; Γιατί να διασκορπίζουν το δημόσιο χρήμα με τόση επιπολαιότητα και κυρίως γιατί να αποπροσανατολίζουν τόσους ανθρώπους οδηγώντας τους σε αδιέξοδα;
Ο κατήφορος δεν έχει τέλος.

Αποσυνδεδεμένος nipiagogos1988

• Ιστορικό μέλος
  • μαζί με την οικονομική κρίση ήρθε και το πτυχίο,
    • Προφίλ
Το θέμα είναι για γέλια ;D
Διορίστε τον Rapsodo να ησυχάσουμε...
Δ' Δωδεκάνησα εύχομαι
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 24, 2020, 03:17:38 pm από nipiagogos1988 »
Η ζωή είναι μικρή για να'ναι θλιβερή μωρό μου!!  8/2011

https://www.youtube.com/watch?v=3J2eeyOaYlY

Αποσυνδεδεμένος IoannisDr

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Είναι δύσκολο το θέμα της κατανομής αλλά είμαι αισιόδοξος ότι μπορείτε να συνεχίσετε να ανταλλάσσετε απόψεις χωρίς να καταφεύγετε σε ξεκατίνιασμα μεταξύ σας.
Αν όμως συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο, τότε το νήμα θα κλειδωθεί.
Τόσα accounts, ακόμα να μάθετε;

Συνδεδεμένος leon.

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Εθνική Ηθική Διαπαιδαγώγηση
    • Προφίλ
Χαίρομαι που ήδη υπάρχουν σχολές που κάνουν τον διαχωρισμό.
Αυτό που 'γραψα γινόταν στα χρόνια μου. Τέλη δεκαετίας '90. Μετά σταμάτησε. Δεν υπάρχει εδώ και πάνω από δεκαετία (και βάλε) κατεύθυνση εκπαίδευσης στο φυσικό της Αθήνας. Μόνον οι εξειδικεύσεις της φυσικής ως προπτυχιακή κατεύθυνση.

Αποσυνδεδεμένος ΡΕΑ.Τ

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μπορείς να μας δώσεις κατανομή για πρωτοβαθμια;
Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι η ΠΕΑΔ;
Επειδή ρώτησες σχετικά με την ΠΕΑΔ, αυτή είναι:

Διχαστικές θέσεις και κοινωνικός αυτοματισμός για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ από την ΠΕΑΔ
Alfavita

Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Επιτυχόντων ΑΣΕΠ
Ανακοίνωση συντονιστικού

Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Επιτυχόντων ΑΣΕΠ τονίζει ρητώς προς όλες τις πλευρές, ότι διαχωρίζει πλήρως τις θέσεις της από το ακραίο ύφος και την υπερβολικά διχαστική λογική του δημοσιεύματος που ανέβηκε το Σάββατο 7/1/2017 και ώρα 14:53 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.alfavita.gr με τίτλο «Όχι στη διεξαγωγή γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ - Πρόταση για συνδυασμό κριτηρίων για διορισμό», υπογραφόμενο από τους κυρίους Διαμαντή Θεόδωρο και Σάββα

Αποσυνδεδεμένος taekmaria

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ03..Το πιο τέλειο, είναι να μν είσαι τέλειος...
    • Προφίλ
Το θέμα είναι για γέλια ;D
Διορίστε τον Rapsodo να ησυχάσουμε...
Δ' Δωδεκάνησα εύχομαι
  Καλημέρα  8)
Αυτό δεν ανήκει στα δυσπρόσιτα  :o Τελικά εδώ υπάρχει Αγάπη!!!
Αγάπη μόνο!!!
Τα απίθανα είναι πιθανά, τα πιθανά είναι απίθανα... ;)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182585
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)