0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τέλος να σημειώσω άλλη μία ανακρίβεια που ειπώθηκε. Δεν είναι μόνο Δανία και
Συγγνώμη εσύ σαν εκπαιδευτικός ή σαν γονέας, θα ήθελες να μεσολαβησει ένα ολόκληρο σ/κ χωρίς να γνωρίζεις ότι έχεις έρθει σε επαφή εσύ ή το παιδί σου με κρούσμα την Παρασκευή, και να το μάθεις Δευτέρα;
Για ποιό λόγο ξεχωρίζεις τους Ρομά ως ομάδα που δεν εμβολιαζεται; Όπως σε κάθε υποομαδα της κοινωνίας μας κάποιοι έχουν εμβολιαστεί και κάποιοι οχι. Δεν κατανοώ την αναφορά.. Με προβληματίζει μάλλον
Όσο δημοκρατικό είναι να πιάνεις θέση στη μεθ επειδή δεν γουστάρεις το εμβόλιο γιατί φοβάσαι τις παρενέργειες περισσότερο από τον ιό. Χορτάσαμε δημοκρατία.
ΈΣΠΕΡΟΣ, εφόσον χρυσοπληρώνουμε φόρους στο κράτος με τη φοροληστεία χρόνων και χρόνων, γιατί δεν θα πρέπει να δικαιούμαστε νοσηλεία στις ΜΕΘ όσοι δεν τρυπηθήκαμε ;;;; Με την παράλογη λογική σου ούτε εγώ θεωρώ δημοκρατικό να πιάνουν τις ΜΕΘ τα πειραματόζωα που σακατεύτηκαν από τις παρενέργειες και να ξέρεις ότι είναι πολλά! Επίσης οι εισαγόμενοι τριτοκοσμικοί ''επενδυτές'' και οι Ρομά δεν γουστάρουν να τρυπηθούν αλλά ούτε εκβιάζονται ούτε απειλούνται και νοσηλεύονται κατά προτεραιότητα. Με αυτούς δεν έχεις πρόβλημα ''δημοκρατικό'';;;;;Υ.Γ Γράψε πάλι καμιά πενηνταριά σελίδες, όπως κάνεις εδώ και πάρα πολύ καιρό από το ξημέρωμα μέχρι τα μεσάνυχτα.....
Προσωπικά μπορεί να θέλω αυτό που λέτε αλλά δεν είναι δυνατόν 300 παιδια με συνεχείς επαφές -ζωντανοί άνθρωποι- να ελέγχονται με τέτοιο τρόπο ώστε να καθεται ο υπεύθυνος covid 24/24ωρο stand by. Δεν είναι σκλάβος εργαζόμενος είναι και βεβαίως με το που θα επιστρέψουν τα παιδια θα ενημερωθουν. Κάθε μέρα τα παιδια κάνουν τεστ που επιβεβαιώνονται ή ανατρέπονται... Δεν είναι δυνατόν Παρασκευή βράδυ να γνωρίζουμε τι γίνεται στο σπίτι του καθενός. Έτσι και αλλιώς όλοι όσοι έχουμε κοινωνική ζωή κάνουμε έλεγχο ασχέτως αν πηγαινουμε ή όχι σχολείο. Όπως θέλω εγώ να γνωρίζω έτσι τηλεφωνούν άλλοι 30 γονείς και λένε ότι είναι υπερβολικό όλο αυτό και ότι θα μας ενημερώνουν όταν μπορούν.
Έχεις δει πολλούς Ρόμα να πληρώνουν πρόστιμα σε οτιδήποτε;άσε που προβληματίζεται κιόλας ευιθικτη με τα τελευταία μνμ πολλών μελών...αλήθεια εσύ που θίγεσαι και προβληματίζεσαι ...μήπως άκουσες πόσους από τους συνωστισμενους μη Έλληνες του Συντάγματος της Πρωτοχρονιάς στο ΣΥνταγμα που και πάλι δεν είχαν κυρώσεις από την πολιτεία σε αντίθεση με τους ΕΛληνες που τους τσεκουρωνουν,νόσησαν από τον ιό και τον συνωστισμό γιατί εγώ δεν έχω ακούσει κάτι η αυτό δε σε προβληματίζει;
Ο κάθε πολίτης δικαιούται πλήρη υγειονομική περίθαλψη. Ότι το ΕΣΥ δεν ανταποκρίνεται οφείλεται στην υποχρηματοδότηση εκ μέρους της κυβέρνησης κι όχι στους πολίτες.
Και πώς ξέρεις ότι ο συνομιλητής σου δεν είναι Ρομά;Με ποιόν ρόλο υπαγορεύεις στους άλλους πώς θα πρέπει να νιώθουν για την μία ή την άλλη φυλή. Και τι σχέση έχει η ορθή ή εσφαλμένη αντιμετώπιση μιας ομάδας ανθρώπων από την κοινωνία με το όποιο θέμα. Εκτός αν ζηλεύεις την αντιμετώπιση της κοινωνίας απέναντι στις λεγόμενες μειονότητες και διεκδικείς αντίστοιχη μεταχείριση.