0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτά είναι επιχειρήματα από σοβαρό καθηγητή. Μπράβο μόνο που ξεχνάς ένα πράγμα. Όταν εμένα με ρωτάνε οι μαθητές μου πως διορίστηκα θα λέω ότι έδωσα εξετάσεις και πέτυχα με ΑΣΕΠ, αξιοκρατικά, ενώ εσύ θα περηφανεύεσαι για τους αγώνες που έκανες και λες με διόρισε το δικαστήριο, τόσα λεφτά έδωσα. Τι πτυχίο έχω ? έλα μωρέ λεπτομέρειες... Αφού μίλησε η δικαιοσύνη, αλήθεια τι σχολή έχεις τελειώσει, άσε μη μου πεις ΤΕΙ Αυτοματισμού με εφαρμογές στα Κσζανάκια με Αισθητήρες PLC. Πάντως εκτός από Αυτοματιστές, Πληροφορικοί ίσως να μπορρείτε να διεκδικήσετε και τα δικαιώματα των υδραυλικών, γιατί όχι?Παράθεση από: vmak στις Μαρτίου 26, 2007, 09:50:32 pmΠρόσεξε να μην καταπιείς το σάλιο σου γιατι θα δηλητηριαστείς.Και μετά τι θα γίνει η εκπαίδευση αν χάσει έναν άνθρωπο που θέλει να λέγεται εκπαιδευτικός και χρησιμοποιεί εκφράσει του στυλ <<θα φάτε την κρυάδα>>.Σε τσούζει βλέπω η ζητιανιά στον ΟΤΕ
Πρόσεξε να μην καταπιείς το σάλιο σου γιατι θα δηλητηριαστείς.Και μετά τι θα γίνει η εκπαίδευση αν χάσει έναν άνθρωπο που θέλει να λέγεται εκπαιδευτικός και χρησιμοποιεί εκφράσει του στυλ <<θα φάτε την κρυάδα>>.Σε τσούζει βλέπω η ζητιανιά στον ΟΤΕ
Αυτό είναι, έγινε ο άλλος moderator και την ψώνισε, ε ρε τι κάνει η εξουσία. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΠαράθεση από: Lenazagor στις Μαρτίου 26, 2007, 10:14:23 pmΘα σε παρακαλούσα πολύ να αλλάξεις το υφάκι σου. Εδώ μέσα γίνεται διάλογος, λέγονται διαφορες απόψεις και όσο καυστικές κι αν είναι δεν επεμβαίνουμε όταν "πατάνε' πάνω σε κάποια επιχειρήματα.Οι προσβολές όμως δεν χωράνε εδώ μέσα. Άλλαξε το μήνυμα σου, πέτα ότι προσβλητικό υπάρχει εκεί μέσα και την επόμενη φορά πρόσεχε πως γράφεις.... αν θες να συνεχίσεις να γράφεις.
Θα σε παρακαλούσα πολύ να αλλάξεις το υφάκι σου. Εδώ μέσα γίνεται διάλογος, λέγονται διαφορες απόψεις και όσο καυστικές κι αν είναι δεν επεμβαίνουμε όταν "πατάνε' πάνω σε κάποια επιχειρήματα.Οι προσβολές όμως δεν χωράνε εδώ μέσα. Άλλαξε το μήνυμα σου, πέτα ότι προσβλητικό υπάρχει εκεί μέσα και την επόμενη φορά πρόσεχε πως γράφεις.... αν θες να συνεχίσεις να γράφεις.
Εάν όλοι αυτοί που διορίζονταν στα σχολεία αγαπούσαν την εκπαίδευση τότε τα σχολεία θα λειτουργούσαν σωστά
Κάθομαι εδώ και μια εβδομάδα και παρακολουθώ το forum σχετικά με το δικαστήριο..Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: * Οι ανεργοι πληροφορικάριοι ας ψαξουν δουλειά στον ιδιωτικό τομεα γιατι οι θέσεις στην εκπαιδευση θα ανοιξουν μετά απο 20 χρονια.* Οσοι εχουμε διοριστεί απο τα 11 τμηματα εχουμε πιάσει τις θέσεις και δεν μας κουνάει καμία αποφαση δικαστηρίου ή οποιαδήποτε αλλη σπασμοδική κινηση. (ανεργων πιτσιρικάδων που δέν έχουν τα κότσια να πάνε στον ιδιωτικο τομέα)* Φτάνει πιά αυτή η κατάντια που διακατέχει το forum απο κάποιους ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ !!! που βλέποντας το τρένο της ανεργείας ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ....Υ.Σ Μετά απο 10 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα που εργαζόμουν (μια απο τις 3 μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής software στη Ελλάδα)δέν ειδα σχεδόν κανένα ΤΕ Πληροφορικής να ξέρει κατι πάνω στην πληροφορική ..... Πάρτε το χαμπάρι τα πανεπιστήμια βγάζουν πτυχιούχους και οχι επιστήμονες
Σοβαρά τι λες ρε? ο ΣΤΕΜΠ υπήρχε τόσα χρόνια, και δεν ασχολείται μόνο με την εκπαίδευση όπως ο σύλλογος της πλάκας που έχετε φτιάξει. Δηλαδή είναι να τρελαίνεσαι, να έρχεται ο κάθε απίθανος και να οικοιοποιείται την πληροφορική. Τέλος πάντων θα φάτε την κρύαδα τον Οκτώβριο και θα πάτε σπίτια σας. Προλαβαίνετε να πάρετε και δώρο χριστουγέννων από το ταμείο ανεργίας. Πως τον είπατε τον σύλλογό σας? Σύλλογο Αποφοίτων Μειωμένων Προσόντων και Αναξιοπαθούντων Πληροφορικών για
Αγαπητοί κύριοι του ΣΤΕΜΠ (sniper_hellas, pe20 κ.α)Θα συμφωνούσα μαζί σας απόλυτα, αν δεν κάνατε τα παρακάτω δύο ατοπήματα:1ο : μιλάτε για τους αυτοματιστές ότι δεν πρέπει να είναι στο ΠΕ20. Θα είχατε δίκαιο αν δεν υπήρχε το τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων. Ως γνωστών το τμήμα αυτό από την ίδρυσή του έως το 2004 είχε το ίδιο πρόγραμμα σπουδών με το τμήμα Αυτοματισμού (πέντε μαθήματα διαφορά). Άρα εάν αυτοί ανήκουν στον κλάδο της πληροφορικής, τότε ανήκει και το τμήμα Αυτοματισμού. Εάν όχι τότε το ίδιο ισχύει και για τους Αυτοματιστές. 2ο
Λοιπόν επειδή έγινε πολύς ντόρος με τους πληροφορικάριους,εγώ προσωπικά τελειώνω το τμήμα πληροφορικής και επικοινωνιών(ΤΕΙ Σερρών)!Μπείτε στο www.teiser.gr ακολουθήστε το link σχολές και τμήματα και πηγαίνετε στο νέο πρόγραμμα σπουδών του τμήματος μου το οποίο ισχύει τα τελευταία 2-2μιση χρόνια(αλλα και με το παλιό δεν είχα κάποιο πρόβλημα σύγκρισης)......τα λόγια περιττεύουν!!!!!Απλά ήθελα να ρωτήσω,εγώ τι πρέπει να πω και να κάνω μετά απο λιγούς μήνες με το πτυχίο που θα έχω στα χέρια μου μετά και απο αυτές τις τελευταίες εξελίξεις και σε τι μπορώ να ελπίζω πια στο χώρο της εκπαίδευσης;;;;;