0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα ίδια ισχύουν και για μένα, τώρα μπήκα και είδα τι συμβαίνει, από ότι φαίνεται όλοι όσοι βρίζουν και έχουν αντίθετη άποψη μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι, πραγματικά λυπάμαιΠαράθεση από: euler στις Μαρτίου 29, 2007, 10:48:52 am Μήπως θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο προσεκτικός? Παράδεχομαι ότι είχα δυο λογαριασμους euler-drj (γιατί είχα ένα πρόβλημα με τον πρώτο λογαριασμό μου), αλλά δεν έχω βρίσει κανέναν και δεν έχω καμία σχέση με όλους του άλλους λογαριασμούς που παραθέτεις, Φαντάζομαι ότι αν ελέγξεις τα IP όλων αυτών θα το δεις. Σε παρακαλώ να ζητήσεις ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΜΕΣΩΣ.Παράθεση από: Lenazagor στις Μαρτίου 29, 2007, 10:24:13 amdrj=euler=pliroforikosPE20=anakin=automatistis=anetos=dawkins=obijuan=pe2020 (Ολα αυτά τα accounts αναλογούν σε ένα άτομο)
Μήπως θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο προσεκτικός? Παράδεχομαι ότι είχα δυο λογαριασμους euler-drj (γιατί είχα ένα πρόβλημα με τον πρώτο λογαριασμό μου), αλλά δεν έχω βρίσει κανέναν και δεν έχω καμία σχέση με όλους του άλλους λογαριασμούς που παραθέτεις, Φαντάζομαι ότι αν ελέγξεις τα IP όλων αυτών θα το δεις. Σε παρακαλώ να ζητήσεις ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΜΕΣΩΣ.Παράθεση από: Lenazagor στις Μαρτίου 29, 2007, 10:24:13 amdrj=euler=pliroforikosPE20=anakin=automatistis=anetos=dawkins=obijuan=pe2020 (Ολα αυτά τα accounts αναλογούν σε ένα άτομο)
drj=euler=pliroforikosPE20=anakin=automatistis=anetos=dawkins=obijuan=pe2020 (Ολα αυτά τα accounts αναλογούν σε ένα άτομο)
Για την ακρίβεια μπορείς να διαβάσεις περισσότερα από την πηγή που τα πήρε το βιβλίο, που είναι "Η ιστορία της πληροφορικής" του Philip Breton. Όλο το πρώτο κεφάλαιο είναι αφιερωμένο στον αυτοματισμό. Από εκεί ξεκίνησε και η πληροφορική, και σίγουρα τα δυο αυτά έχουν μεγάλη σχέση. Δεν είναι ίδια όμως, ένας πληροροφορικός δεν είναι αυτοματιστής και ένας αυτοματιστής δεν είναι πληροφορικός. Η πληροφορική έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που είναι ξεχωριστή επιστήμη. Για αυτό και δε μπορεί σε 4 χρόνια να βγει κάποιος που είναι ειδικός και στην πληροφορική και στον αυτοματισμό. Και τα μαθηματικά έχουν μεγάλη σχέση με την πληροφορική αλλά οι μαθηματικοί δεν είναι πληροφορικοί. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αυτοματισμό, και όποιος δεν το δέχεται αυτό μπορεί να ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμα σπουδών όπου θα δει την απουσία βασικών μαθημάτων που πρέπει να γνωρίζει οπωσδήποτε ένας πληροφορικός. Μαθήματα τα οποία δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα σπουδών του αυτοματισμού, υπάρχουν όμως σε προγράμματα σπουδών τμημάτων Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Αυτοί κατά κάποιο τρόπο μαθαίνουν περισσότερα για την πληροφορική από τους αυτοματιστές, γιατί να μη μπουν και αυτοί στο ΠΕ19?Παράθεση από: automation στις Μαρτίου 28, 2007, 09:50:12 pm Για το πόσο είναι άσχετος ο αυτοματισμός με την πληροφορική σου παραθέτω: το βιβλίο Εφαρμογές Πληροφορικής – Υπολογιστών της Α’,
Για το πόσο είναι άσχετος ο αυτοματισμός με την πληροφορική σου παραθέτω: το βιβλίο Εφαρμογές Πληροφορικής – Υπολογιστών της Α’,
Παράθεση από: vasg στις Μαρτίου 28, 2007, 11:45:34 pmΈγινε εμφανές σε όλους μας ο ειρωνκό σου ύφος περί Dr_Micahael.Μην το συνεχίζεις άλλο γιατί ή πρέπει να έισαι πολύ μικρός ή το παίζεις χαζός και μας δουλεύεις.Και δεν υπάρχει όρεξη για αστεία.Και μικρός είμαι και χαζός... Είπα σοβαρά κάτι και το πιστεύω. Ότι μέχρι τώρα ο δημιουργός του PDE Dr_Michael είναι σοβαρός και θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά..... δεν είναι γιατί κάποιοι δεν ακολουθούν το παράδειγμα του.Πιστεύει κανείς ότι μίλησα ειρωνικά? Δικαιώμα του! Από εδώ και πέρα, δεν θα λέμε καλές κουβέντες γιατί παρεξηγούνται.Κάποιοι από την πόρωση δεν καταλαβαίνουν πότε τους επαινούν.... Κατά τα άλλα οι geok_salonika και automation δεν έχουν βάλει μυαλό και συνεχίζουν τις προσωπικές επιθέσεις... Γϊνεται συζήτηση με αυτές τις συνθήκες?
Έγινε εμφανές σε όλους μας ο ειρωνκό σου ύφος περί Dr_Micahael.Μην το συνεχίζεις άλλο γιατί ή πρέπει να έισαι πολύ μικρός ή το παίζεις χαζός και μας δουλεύεις.Και δεν υπάρχει όρεξη για αστεία.
Το συμπέρασμα βγήκε βάση του συνδυασμού των εικόνων που περιεχει το επισυναπτόμενο. Οι ip είναι σβησμένες λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αν κάπου κάνω λάθος ζητάω συγνώμη και παραθέτω το αρχείο για να δείξω που στήριξα τα λεγόμενα μου(Υπάρχουν και άλλα πολλά παρόμοια). Το ένα μέλος με οδήγησε στο άλλο και κάπου όλα συναντιόντουσαν. Και πάλι ζητάω συγνώμη αν κάπου έκανα λάθος και ας βγάλει ο καθένας το συμπέρασμα του απο το επισυναπτόμενο. Πάντως αν κάποια ατομα χρησιμοποιούν κοινό υπολογιστή καλό είναι να το αναφέρουν στους συντονιστές για να αποφεύγονται τα λάθη και οι παρεξηγήσεις.
Και μια ερώτηση; Αφού είστε πληροφορικοί για την εκπαίδευση, γιατί δεν είστε το ίδιο πληροφορικοί για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα. (Θεωρώ ότι ασκείτε αντίστοιχες πιέσεις και ίσως να πετύχετε τον αντίστοιχο χαρακτηρισμό)
Φίλε automation, Εγώ ξέρω από Java, από C, από SQL, από HTML, από λειτουργικά, από δίκτυα και γενικά από software. Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι κάτι άλλο. Είμαι απλά πληροφορικός.
Αν κατά τη διάρκεια της καριέρας μου ασχοληθώ με ένα αντικείμενο περισσότερο θα αποκτήσω περισσότερα εφόδια σε αυτό και μόνο αυτό. Εσύ ξέρεις να σχεδιάζεις λογικά κυκλώματα, να υλοποιείς λογικές πύλες και οτιδήποτε άλλο διδάχθηκες.
Προσωπική άποψη (προσωπική) είναι ότι μάλλον σπουδάσαμε διαφορετικά πράγματα.
Αν θεωρείς ότι έχουμε και τον ίδιο επαγγελματικό χώρο τότε είναι δική σου άποψη (επίσης προσωπική).
Το ζητούμενο ότι μας αρέσει δε μας αρέσει, οι προσωπικές απόψεις δεν είναι αυτές που μπορούν να δώσουν λύση. Γι αυτό υπάρχουν τα όργανα και οι διαδικασίες.
Επειδή μου ξαναλές για την "πληροφόρησή μου", εγώ απλά έτυχε να είμαι μπροστά σε κουβέντες Γενικών Γραμματέων του ΥΠΕΠΘ, όπου χαρακτηρίζαν συγκεκριμένο Διευθυντή και τις σχέσεις του με τους διαδρόμους. Κανένας δε μου έδειξε κάποιο μυστικό έγγραφο, ούτε με πήρε το βράδυ στο τηλέφωνο να μου πει τον πόνο του.
Το ότι ο Αυτοματισμός δεν έχει επαγγελματικά δικαιώματα είναι ένα πρόβλημα για τους απόφοιτούς του. Αυτό σημαίνει ότι είστε πληροφορικοί;
Εξακολουθώ να διατηρώ τις ενστάσεις μας σε σχέση ότι όλοι έχουμε τα ίδια επαγγελματικά δικαώματα, επειδή κάποια στιγμή διαλέγουμε το ίδιο πεδίο σχολών. Δηλαδή εγώ έχω τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με εσένα, με τον Γεωπληροφορικό και με οποιοδήποτε άλλο κάποια στιγμή επέλεξε κάτι παρόμοιο στα ΤΕΕ;
Κλείνω λέγοντας ότι εγώ μεταφέρω πράγματα που άκουσα και είδα και μπήκα στην κουβέντα για να ξέρετε τι παίχθηκε τότε.
Είναι ξεκάθαρο πως ότι έγινε, έγινε καθαρά με πλάγιους τρόπους. Ο ΣΤΕΜΠ έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να υπερασπιστεί αυτά που πρεσβεύει, όπως και εσύ οφείλεις να κάνεις ότι μπορείς για να υπερασπιστείς τα δικά σου. Ο ΣΤΕΜΠ υπερασπίστηκε τα μέλη του, έκανε αγώνες για να προστατεύσει το χώρο, και εάν δεν υπήρχε αυτή η σφήνα του Αυτοματισμού να είσαι σίγουρος πως θα ήταν γραφικός αν ξεκινούσε τέτοιες ιστορίες. (Είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν πτυχιούχοι τμημάτων πληροφορικής και αυτοί δε μπορούν αν μένουν ξεκρέμαστοι.) Ο ΣΤΕΜΠ θέλει τα τμήματα πληροφορικής να ισχυροποιηθούν (είναι γεγονός ότι υπάρχουν τμήματα πληροφορικής) να ξεκαθαρίσουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε.
Γιατί μέχρι και πριν από δύο χρόνια που τα προγράμματα σπουδών Αυτοματισμού και Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων, ήταν κατά 90% ΙΔΙΑ, δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα με το τμήμα ΗΥΣ, και το δεχόσασταν σαν ισότιμο στο ΠΕ20; Αν απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα, μόνο τότε μπορούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση.
Και για ακόμα μία φορά σκεφτείτε αυτή τη μοναδική ελληνική λέξη ΣΥΝΑΦΕΙΑ, και αν δε γνωρίζετε τι σημαίνει, δεν έχετε παρά να ανοίξετε ένα λεξικό. Άλλωστε ο ΣΤΕΜΠ αυτή τη λέξη είχε στο μυαλό του όταν πίεσε τον ΟΤΕ να τους εντάξει στην προκήρυξη και ειδικότερα στις θέσεις των Τεχνικών Δικτύων, που ως γνωστών δεν είναι εξ ορισμού και οι πλέον κατάληλοι. Λόγο της συνάφειας όμως μπορούν να επιλεγούν ΚΑΙ αυτοί. Έτσι λοιπόν κατ' αντιστοιχία και οι αυτοματιστές εντάσσονται και έχουν ΟΛΑ τα απαραίτητα εφόδια για να διδάξουν στον κλάδο ΠΕ20.
Και μην ξεχνάτε ούτε για μια στιγμή, ότι ο εισηγητής ζητά την κατάργηση ΟΧΙ γιατί κρίνει ότι δεν πρέπει τα 11 τμήματα να εντάσσονται στον ΠΕ20, αλλά γιατί έπρεπε να ενταχθούν με νομοθετική διάταξη.
Παράθεση από: homeboy στις Μαρτίου 29, 2007, 03:48:05 pmΓιατί μέχρι και πριν από δύο χρόνια που τα προγράμματα σπουδών Αυτοματισμού και Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων, ήταν κατά 90% ΙΔΙΑ, δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα με το τμήμα ΗΥΣ, και το δεχόσασταν σαν ισότιμο στο ΠΕ20; Αν απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα, μόνο τότε μπορούμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση. Νομίζω σου έχουνε απαντήσει (και εγώ και άλλοι). Το επιχείρημα "90%" ή "85%" ή οτιδήποτε έχει αναφέρει ο καθένας εδώ δεν στοιχειοθετεί το δικαίωμα του Αυτοματιστή στην ΠΕ20. Σου έχουνε απαντήσει με επιχειρήματα πολλές φορές, πήγαινε να δεις τις απαντήσεις.Το μυστικό κρύβεται στο γεγονός ότι η Πολιτεία για άλλο λόγο έκανε τα τμήματα Αυτοματισμού και για άλλο λόγο το Υ/Σ. Το δεύτερο (δυστυχώς ή ευτυχώς) έχει σαφώς μεγαλύτερη σχέση με την Πληροφορική. Αν δεν ήταν έτσι, τότε όλα τα τμήματα θα ήταν είτε Αυτοματισμού είτε Υ/Σ.Παράθεση από: homeboy στις Μαρτίου 29, 2007, 03:48:05 pmΚαι για ακόμα μία φορά σκεφτείτε αυτή τη μοναδική ελληνική λέξη ΣΥΝΑΦΕΙΑ, και αν δε γνωρίζετε τι σημαίνει, δεν έχετε παρά να ανοίξετε ένα λεξικό. Άλλωστε ο ΣΤΕΜΠ αυτή τη λέξη είχε στο μυαλό του όταν πίεσε τον ΟΤΕ να τους εντάξει στην προκήρυξη και ειδικότερα στις θέσεις των Τεχνικών Δικτύων, που ως γνωστών δεν είναι εξ ορισμού και οι πλέον κατάληλοι. Λόγο της συνάφειας όμως μπορούν να επιλεγούν ΚΑΙ αυτοί. Έτσι λοιπόν κατ' αντιστοιχία και οι αυτοματιστές εντάσσονται και έχουν ΟΛΑ τα απαραίτητα εφόδια για να διδάξουν στον κλάδο ΠΕ20. Η αλήθεια είναι ότι δεν άνοιξα λεξικό γιατί (νομίζω ότι) καταλαβαίνω τι σημαίνει. Ξαναείπα ότι διαφορετική έκταση έχουν το γνωστικό αντικείμενο των Δικτύων και αυτό της Πληροφορικής. Με μερικά μαθήματα μπορεί να πάρει κάποιος "επάρκεια" στα δίκτυα ή στο λογισμικό αλλά όχι στην Πληροφορική γιατί είναι αχανής η έκταση της. Έτσι και αλλιώς πολλά νέα τμήματα Πληροφορικής, ενώ έχουν λίγα μαθήματα Λογισμικού, καλώς έχουν επάρκεια σε αυτόν τον τομέα.Με την δικιά σου λογική οι απόφοιτοι των περισσοτέρων τμημάτων Πληροφορικής δεν πρέπει να δουλεύουν ως προγραμματιστές!Επίσης, το παράδειγμα των Μαθηματικών μάλλον δεν το κατάλαβες. Διδάσκεσαι αρκετά μαθηματικά (και εγώ) ώστε να διδάξουμε Μαθηματικά στην Δευτεροβάθμια. Προτείνεις να ζητήσουμε κάτι τέτοιο από το ΥΠΕΠΘ? Αυτό λες ουσιαστικά αν δεν το έχεις καταλάβει.Παράθεση από: homeboy στις Μαρτίου 29, 2007, 03:48:05 pmΚαι μην ξεχνάτε ούτε για μια στιγμή, ότι ο εισηγητής ζητά την κατάργηση ΟΧΙ γιατί κρίνει ότι δεν πρέπει τα 11 τμήματα να εντάσσονται στον ΠΕ20, αλλά γιατί έπρεπε να ενταχθούν με νομοθετική διάταξη. Μα δεν κατάλαβες την λειτουργία του ΣτΕ. Δεν είναι Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ούτε επιτροπή κρίσης Προγραμμάτων Σπουδών. Δεν μπορεί να κρίνει επί της ουσίας το ΠΔ!!!Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ΣΤΕΜΠ δεν ζήτησε να βγουν συγκεκριμένα τμήματα αλλά να καταργηθεί το ΠΔ. Γιατί όμως ζήτησε κατάργηση του ΠΔ? Για νομικούς μόνο λόγους? Σκέφτηκε να διοριστούν οι "δικοί μου" και οι απόφοιτοι των υπόλοιπων τμημάτων Πληροφορικής ας μείνουν ξεκρέμαστοι? Όχι! Ο λόγος ήταν ότι έπρεπε να πιεστεί το ΥΠΕΠΘ και δυστυχώς ήταν ο μόνος τρόπος! (αν υπάρχουν άλλες ιδέες, ας τις ακούσουμε εδώ)Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Πληροφορικοί. Συνάδελφοι, δεν θέλει ούτε εγώ ούτε κανείς ΣΤΕΜΠ να σας αφήσει έξω. Απλώς κάποιοι χρησιμοποιούν τη προσφυγή για να παραμείνει το ΠΔ ώστε να είναι μέσα και αυτοί.Στο κάτω κάτω, είναι τυχαίο ότι οι απόφοιτοι Πληροφορικής όλων των Πανεπιστημίων (δηλαδή η ΕΠΕ) συνεργάζονται άψογα με τον ΣΤΕΜΠ?Ότι η Πληροφορική είναι ο μόνος κλάδος που πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ συμφωνούν και εργάζονται Ι-Σ-Ο-Τ-Ι-Μ-Α για το καλό του κλάδου τους? Που αλλού το έχετε δει αυτό στην Ελλάδα? Προσωπικά, προσπαθώ υπεύθυνα να πω κάποια πράγματα (χωρίς εμπάθειες και προσωπικές επιθέσεις). Ο καθένας τα αξιολογεί όπως νομίζει. Υ.Γ. Κάτι για την ΕΤΕΠ (δεν έχω σχολιάσει τίποτα μέχρι στιγμής). Αν πιστεύουν οι συνάδελφοι Πληροφορικοί ότι η εν λόγω προσπάθεια είναι σωστή και ότι δεν γίνεται με μόνο σκοπό την παραμονή των φίλων Αυτοματιστών στην ΠΕ20, τότε να την υποστηρίξουν με νύχια και με δόντια!Αν πιστεύουν οι συνάδελφοι Πληροφορικοί ότι η ΕΤΕΠ θα λειτουργήσει για το καλό της Πληροφορικής, τότε να πάνε να εγγραφούν αμέσως.Αν όμως συνάδελφοι Πληροφορικοί δεν είστε σίγουροι για τα παραπάνω, τότε ....
Τις απαντήσεις αυτές όντως τις έχω ξανακούσει, αλλά να πως να το πω, ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΟΥΝ.
Ώστε τώρα το γυρνάμε στο εύρος το γνωστικό. Ε, βέβαια εκεί που μας συμφέρει τα δίκτυα είναι στενωπός, ενώ στην εκπαίδευση η πληροφορική είναι χαώδης. Λυπάμαι αλλά τέτοιες εξισώσεις μονά ζυγά δικά μου, δεν τις δέχομαι. Και αυτά για μαθηματικούς μας τα έχεις ξαναπεί και πολύ απλά είναι ένας ατυχέστατος παραλληλισμός.
Κατά τα άλλα, περί ακύρωσης για εξήγησέ μας μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα προκαλέσει η ακύρωση του προεδρικού η οποία θα συμπαρασύρει πολύ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κόσμο (και φυσικά και τις οικογένειές τους)
1) Όσοι φέτος δουλεύουν στα ολοήμερα, μένουν ή δε μένουν στον αέρα2) Όσοι διορίστηκαν μπαίνουν σε έναν Γολγοθά που ένας Θεός ξέρει πότε και πως θα τελειώσει3) Πόσο καιρό μετά την ακύρωση του προεδρικού θα γίνει η ρύθμιση από το υπουργείο για να ενταχθούν και πάλι κάποιες από τις 11 σχολές στην ΠΕ204) Ποιες σχολές θα είναι αυτές (θα είναι 5-7-8 πόσες). Και μη μου πείτε θα αποφασίσει το Π.Ι. γιατί από ότι έχω καταλάβει ο ΣΤΕΜΠ δεν αντιδρά στο προεδρικό στοχοποιώντας μόνο τους Αυτοματιστές. Αν δεν είναι έτσι να βγει και να πει ποια τμήματα θεωρεί ότι πρέπει να παραμείνουν στην ΠΕ20, και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το τι ΘΑ αποφασίσει το Π.Ι. Και αν τότε το Π.Ι. βάλει πάλι κάποια σχολή που δεν πολυαρέσει στον ΣΤΕΜΠ, τι θα κάνει; Πάλι προσφυγή στο ΣτΕ; Ή περιμένει το Π.Ι. να τον ρωτήσει για να πει τη γνώμη του. Γιατί τότε να 'στε σίγουροι ότι θα την πει. Τώρα όμως γιατί αποφεύγουν να μιλήσουν ανοιχτά, και απλά τα ρίχνουν όλα στους Αυτοματιστές;5) Γίνεται ή δε γίνεται όλο αυτό για να ανοίξουν κάποιες από τις θέσεις που καταλήφθηκαν από τους 11, που ως γνωστόν μάλλον είναι και οι τελευταίες στην εκπαίδευση, για να τις καταλάβουν ΜΟΝΟ πτυχιούχοι των δύο τμημάτων (Πληροφορικής, Υ/Σ). Μέχρι να γίνε δηλαδήι η ρύθμιση από το υπουργείο, θα έχουν προλάβει να καταλάβουν τις θέσεις και από εκεί και έπειτα δεν πα να μπουν και 20 τμήματα (αφού για να ξανανοίξουν θέσεις θα περάσουν μάλλον αρκετά χρόνια)6) Αν δεν υπήρχε η παραπάνω εκ του πονηρού σκέψη, γιατί μαζί με την προσφυγή κατά του προεδρικού, ασκήθηκε επίσης προσφυγή και κατά του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2005; Μήπως για το καλό της πληροφορικής όπως διατείνονται οι φίλτατοι κύριοι και κυρίες του ΣΤΕΜΠ; Τόσο πολύ κινδυνεύει το επίπεδο της πληροφορικής στην εκπαίδευση από τους διορισμένους των 11 σχολών;
7) Γιατί ο ΣΤΕΜΠ είχε ζητήσει από τον ΑΣΕΠ να του δοθούν τα ονόματα και οι σχολές των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ 2005; Μήπως για να τους γνωρίσει, να τους συγχαρεί και μετά να τους εξηγήσει ότι δεν κάνουν για την εκπαίδευση και ότι για το καλό της πληροφορικής πρέπει να τους κυνηγήσει έως ότου καταφέρει να τους πετάξει έξω από αυτή, ως σαν να είναι κοινοί εγκληματίες;
Καλά όσα λέει ο φίλος sniper και ως ένα σημείο τον κατανοώ, απλά αυτός υποστηρίζει ότι όλο αυτό γίνεται για να γίνει πιο ισχυρή η πληροφορική στην Ελλάδα, εγώ όμως βαθιά μέσα μου το νιώθω σαν ένα παιχνίδι συντεχνιακό, το οποίο όμως δεν έχει ούτε πιόνια, ούτε και θεμιτά μέσα. Απλά αυτοί που το ξεκίνησαν πίστεψαν ότι όλο αυτό θα τελείωνε αμέσως (γρήγορη ακύρωση του προεδρικού), οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά. Έλα όμως που εμπλέκονται πλέον μερικές εκατοντάδες άνθρωποι και οι οικογένειές τους. Άνθρωποι οι οποίοι ξεκίνησαν να εργαστούν με ζήλο και αφοσίωση και βλέπουν να αντιμετωπίζονται σαν οι απόκληροι ενός συστήματος, το οποίο αντιδρά και βάζει σε λειτουργία τη μηχανή του κιμά για να λιώσει κάθε τι που το ενοχλεί, λες και δε μιλάμε για ανθρώπους, αλλά για κακή αγορά υπολογιστών οι οποίοι κάνουν κακό στην πληροφορική, όπως τόσο κομψά έχει ακουστεί, και πρέπει να τους πετάξουμε, πάντα για το καλό της πληροφορικής φυσικά...
ολο σας το προβλημα ειναι οι αυτοματιστες!!με τις κινησεις σας ομως καλως ή κακως προκαλείτε μεγαλα προβληματα και στους αλλους!!
Γιατι ο ΣΤΕΜΠ δεν δεχεται μελη απο τα αλλα 10 τμηματα (πλην τους αυτοματιστες)??μπορεις να μου απαντησεις?
Η ΕΤΕΠ τους δεχεται ολους (πτυχιουχους των 14 ΤΕΙ που σχετιζονται με την πληροφορικη)χωρις καμια απολυτως εξαιρεση!!!Ας ενωθουμε επιτελους!!!Πιστευουμε στην ΕΤΕΠ και προσωπικα προσκαλω ολους τους συναδερφους που τελειωσαν τα τμηματα της Σινδου και του Πειραια να γινουν μελη!!