*

Αποστολέας Θέμα: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 235002 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20
« Απάντηση #882 στις: Απριλίου 28, 2007, 09:58:56 pm »
Πιστεύω και νοιάζομαι, αφού...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:57:16 »

Αποσυνδεδεμένος remo

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Απριλίου 30, 2007, 11:06:05 am »
Προς sniper_hellas1

Σωστό αυτό που γράφεις, αλλά δεν είναι λίγο περίεργο το 9% των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να έχουν κάνει επερώτηση (είτε ομαδική, είτε ατομική). Εδώ πάει ένας πολίτης για ένα πιο σοβαρό θέμα και δεν κάνουν τίποτα. Όσο για φανταστικά σενάρια,  καθηγητής του ΤΕΙ Αθήνας τμήματος Πληροφορικής, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν σύμβουλος στο ΥΠΕΠΘ επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και είχε μπλοκάρει το θέμα αυτό. Αυτά που λένε οι Αυτοματιστές ότι υπήρχε γνωμοδότηση από το τμήμα διορισμών του ΥΠΕΠΘ να ενταχθούν στο ΠΕ20 είναι αλήθεια και μάλιστα είναι από το 2000 με 2001, ενώ το ΠΙ που αναφέρεις από το 1999 τους αναφέρει στις αναθέσεις των μαθημάτων για την Πληροφορική. Αυτά όσο αναφορά τα φανταστικά σενάρια. Αυτά που γράφω τα έχω 1000% διασταυρώσει. Δεν τα έχω πάρει από τους Αυτοματιστές.   
"Ξαναλέω ότι πραγματικά δεν γνωρίζω το παρασκήνιο που αναφέρεις. Αν θέλεις στείλε μου pm."

Δεν το γνωρίζεις το παρασκήνιο, αλλά γνωρίζεις το παρασκήνιο για τον Αυτοματισμό. Κατι δεν μου κάθετε καλά.

Το ξαναγράφω και είναι 1000%.Αυτά που λένε οι Αυτοματιστές ότι υπήρχε γνωμοδότηση από το τμήμα διορισμών του ΥΠΕΠΘ να ενταχθούν στο ΠΕ20 είναι αλήθεια και μάλιστα είναι από το 2000 με 2001, ενώ το ΠΙ που αναφέρεις από το 1999 τους αναφέρει στις αναθέσεις των μαθημάτων για την Πληροφορική. Και μην μου πείς οτι δεν το γνωρίζατε. Αλλά είπαμε υπήρχε ο ανθρωπός μας στο ΥΠΕΠΘ.....

Για πες μας τι έγινε με το Αυτοματισμό για το ΠΕ20, γιατί δεν το γνωρίζω, αλλά θέλω να το γράψεις και να το δούν όλοι. Όπως εγώ έγραψα για σας και τα κονέ σας στο ΥΠΕΠΘ επι ΠΑΣΟΚ.

Αν εγώ έχω άδικο και δεν τα γνωρίζω καλά. Τότε ο ΟΤΕ γιατί σας έκανε δεκτούς, αφού πουθενά στα Ε.Δ σας δεν υπάρχουν Επικοινωνίες – Τηλεπικοινωνίες???? Επειδή τους στείλατε Υπόμνημα με τα μαθήματα που κάνετε???????  Άρα παρανόμως έγινε αυτό!!!!!! Με τα λεγόμενά σου..
"Προσοχή γιατί τα έχουμε μπερδεύσει... Το προσοντολόγιο χρησιμοποιείται για διορισμό στο δημόσιο. Ο ΟΤΕ δεν ακολουθεί διαδικασίες ΑΣΕΠ. Άρα...."

Σωστά τα λές Προσοχή γιατί τα έχουμε μπερδεύσει... άλλα μέτρα άλλα σταθμά. Εκεί δεν είναι δημόσιο, άρα δεν υπάρχει προσοντολόγιο κτλ κτλ. 

"Επίσης, ξαναλέω ότι σωστό θα ήταν να μην μπορεί να εργαστεί κάποιος που δεν έχει ΕΔ. Αυτό θα σύμφερε αυτούς που έχουν ΕΔ (π.χ. εμένα).
Αλλά δεν θεωρώ σωστό να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν θεωρώ σωστό να την πληρώσουν άλλοι συνάδελφοι επειδή η Πολιτεία δεν έβγαλε ΕΔ για αυτούς!"

Λάθος είσαι και το ξέρεις. πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει αυτό το οποίο λές και ούτε νομικά θα μπορούσες να το πείς. Γι' αυτο και το Ευρωπ. Δικαικ. έχει διαχωρισμό μεταξυ προσοντολογίου και Ε.Δ. Για να μπορεί το κάθε κράτος να νομοθετέι ανάλογα. Δηλ. θα μπορούσε να σας έχει και σε κάποιο άλλο ΠΕ... και όχι μόνο σ' αυτό.

Εγώ πάντως θα σας έβγαζα το καπέλο αν είχατε την μαγκιά και λέγατε ότι το κάνουμε για τις θέσεις. Άλλωστε γι’ αυτό δεν ασχοληθήκατε (νομικά) με το άλλο Π.Δ για το ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι θέσεις ήταν λίγες αλλά και το ΠΑΣΟΚ.
"Πες μου τι χρειάζεται να κάνει ο ΣΤΕΜΠ ή εγώ για να πειστείς ότι δεν γίνονται όλα αυτά για τις θέσεις!
Επίσης να το δούμε και από την ανάποδη μεριά. Να πω και εγώ ότι όλοι οι πτυχιούχοι εκτός των 3 τμημάτων ενδιαφέρονται μόνο για τις θέσεις και για τίποτα άλλο. Δεν το λέω όμως γιατί θέλω να πιστεύω ότι δεν το κάνουν. Άρα αυτό το επιχείρημα λειτουργεί και από τις 2 πλευρές.  :)"

Σωτά. Αλλά αν λές οτι έχετε πρόβλημα με τα 2 τμήματα Χ και Υ τότε στη προσφυγή που κάνατε γιατί ο δικηγόρο σας τα έχει βάλει όλα σε ένα τσουβάλι. Δες την προσφυγή για να καταλάβεις. Πουθενά δεν λέει οτι μόνο αυτά τα 2 τμήματα δεν πρέπει να είναι, αλλά ολα δεν πρέπει να είναι για του παρακάτω λόγους........

"Στα υπόλοιπα που λένε οι Paphar,remo και άλλοι (π.χ. για τα Υ/Σ), έχω απαντήσει πολλές φορές. Γιατί δεν πάτε να δείτε και ξαναρωτάτε?  ???

Είναι περιέργο να θέτει ο Χ κάποια ερωτήματα, να του απαντάω και να εξαφανίζεται. Μετά από λίγο καιρό έρχεται ο Χ ή ο Υ και ρωτάει τα ίδια ακριβώς πράγματα!
Ε.... καταντάει ανούσιο και βαρετό. Μήπως γίνεται επίτηδες από κάποιους?  ???
Παράθεση
"[/b]

Γιατί δεν απαντάς!!!! Για τα μαθήματα των Αυτοματιστών μας έλεγες, αλλά δεν μας λές τίποτα για τα μαθήματα των Η/Υ/Σ. Για παράδειγμα δες post μου για επικοινωνίες και την απάντηση που μου έδωσες (για την εμπειρία κτλ...) αλλά οταν σου είπα για το 90 με 95% του Προ. Σπουδ. των 2 τμημάτων και τι τους δίνει δεν απάντησες.

Τώρα δες τι λάθος κάνετε και με το Γεωπληροφορικής. Αυτοί έχουν και ξεχωριστές θέσεις στον ευρ. Δημόσιο τομέα αλλά και θέσεις στο ΤΕ πληροφορικής. Αυτό ισχύει και για σχεδόν όλα τα τμήματα πληροφορικής που είναι απο την Σ.Δ.Ο. Αυτό είναι που σας τρελένει, γιατί και στα 2.
Αλλά είναι αυτό που είπα και πιο πάνω το προσοντολόγιο και όχι τα Ε.Δ.......

Αν το πρόβλήμα ήταν τα 2 τμήματα δεν κάνεις προσφυγή στο ΣτΕ αλλά μέσο ΥΠΕΠΘ το κυνηγάς. Άλλωστε και το ΣτΕ δεν δέχετε αυτό που λέτε για τα τμήματα αλλά, άλλο πρόβλημα (νομικό) δηλαδ. λέει στο ΥΠΕΠΘ καλός με τα τμήματα αλλά θα έπρεπε να το κάνετε με νόμο και όχι Π.Δ.

Αποσυνδεδεμένος dkerami

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Απριλίου 30, 2007, 11:49:44 am »

Αποσυνδεδεμένος John_PE20

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Απριλίου 30, 2007, 05:45:34 pm »
Γειά σας συνάδελφοι.
Θέλω και εγώ να συνεισφέρω στην συζήτηση αυτήν, η οποία απασχολεί πολλούς από εμάς οι οποίοι είμαστε διορισμένοι μεσω ΑΣΕΠ   'καινούργιο' πτυχίο (και μάλιστα από το 'αμαρτωλό' ΤΕΙ Αυτοματισμού όπως εγώ).
Καταρχήν νομίζω ότι όλες οι κινήσεις του ΣΤΕΜΠ είναι λάθος απο τη στιγμή που υπάρχει θετική εισήγηση  του ΠΙ για το ΤΕΙ Αυτοματισμού (ήδη από το 1999-2000) και για τα υπόλοιπα τμήματα το 2004.Αν δεν είναι αρμόδιο το ΠΙ για την εκπαίδευση ποιος μπορεί να είναι (ο ΣΤΕΜΠ μήπως;).
Αρά σωστά συμπεριλήφθηκαν και τα 11 τμήματα στο ΠΔ 268/2004. Και νομίζω ότι είναι λάθος να δίνουμε πολιτικές προεκτάσεις στο θέμα.
Αν κατάλαβα καλά από όσα έχω διαβάσει σε αυτό το site, το πρόβλημα του εισηγητή είναι ότι ακριβώς κατατέθηκε ΠΔ και όχι σχέδιο νόμου (παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος).Αυτό εκ πρώτης όψεως δεν πρέπει να μας ανασυχεί και πολύ.
Επειδή όμως στην Ελλάδα ζούμε (που πολλά γίνονται 'υπόγεια' και στα κρυφά) αυτό που θα πρέπει να μας ανησυχεί είναι αν το ΥΠΕΠΘ διορθώσει αυτό το 'νομικό' θέμα ή θα περιμένει να γίνει εκδίκαση της υπόθεσης και μετά. Να θυμίσω ότι τα λόγια του εισηγητή ήταν 'το θέμα είναι ξεκάθαρο'.Πιθανόν το ΥΠΕΠΘ θέλει να υπάρχει πρώτα απόφαση απο το ΣτΕ.
'Ομως  αν γίνει εκδίκαση και πέσει το ΠΔ τότε νομικά είμαστε στον αέρα, έστω για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να γίνει κάποια ρύθμιση ίσως  αμφιβόλου νομικής υποστήριξης.
Και μετά έχουμε και την εκδίκαση για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, του οποίου το αποτέλεσμα μπορεί να συνδέεται με την τύχη του ΠΔ268 μπορεί και όχι.
Επειδή όμως στην Ελλάδα ζούμε, την χώρα που έχει δεχτεί σφαλιάρες ακόμα και από την ΕΕ για τους νόμους της και τα διατάγματα της, πρέπει να αφυπνιστούμε τώρα που είναι νωρίς για να διασφαλίσουμε τα κεκτημένα δικαιώματά μας. 
Πρέπει να μάθουμε καταρχήν ποιες είναι οι προθέσεις του ΥΠΕΠΘ και τι θα πράξει έτσι ώστε να διασφαλίσει τα δικαιώματά μας. Και πως θα το μάθουμε αυτό;
Κατά την γνώμη μου πρέπει να ασκήσουμε πιέσεις με όποιον τρόπο μπορούμε.Πρέπει να συνεννοηθούμε με όποιο σωματείο,ένωση ή και συνδικαλιστικό φορέα μπορούμε  (ΟΛΜΕ,ΠΕΚΑΠ,ΕΤΕ(τεχνολόγοι εκπαιδευτικοί),ΔΑΚΕ,ΠΑΣΚ κτλ) ώστε να ασκηθούν πιέσεις παράλληλα με την πολύ θετική κίνηση της ΕΤΕΠ.
Και φυσικά όλα αυτά πρέπι να γίνουν άμεσα γιατί έρχεται καλοκαίρι, και όπως ξέρουμε τίποτα δεν δουλεύει στην Ελλάδα το καλοκαίρι, και μετά μένει πολυ μικρό χρονικό διάστημα για οποιεσδήποτε κινήσεις.Αν γίνουν και εκλογές το Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο όπως πιθανολογείται (που κατά συνέπεια σημαίνει νέα ανάβολή) θα μπούμε σε καινούργια περίοδο αγωνίας.
Ελπίζω να συνεισέφερα στην συζήτηση και περιμένω να ακούσω την γνώμη σας πάνω στην πρόταση μου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:57:16 »

Αποσυνδεδεμένος automation

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Απριλίου 30, 2007, 11:06:06 pm »
Και νομίζω ότι είναι λάθος να δίνουμε πολιτικές προεκτάσεις στο θέμα.
Δεν δίνει κανένας εδώ μέσα πολιτικές προεκτάσεις. Απλά αναφέρει την ιστορία όπως ακριβώς διαδραματίζεται πάνω από 2 χρόνια. Η υπόθεση Π.Δ.268/2004 κατάντησε πολιτικό θέμα την στιγμή που βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκαναν επερωτήσεις στην βουλή για το συγκεκριμένο Π.Δ. και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας. Δείτε περισσότερα (http://www.automatismos.gr/modules.php?name=FreeContent&pa=list_pages_categories&cid=4 οι επερωτήσεις τους υπάρχουνε και στο www.edra.gr) Προσωπική μου άποψη επί των τοποθετήσεων των βουλευτών; Κακώς κάνανε το χατίρι των ανθρώπων που τους παρακινήσανε (λέγοντας τους ανακρίβειες και ψέματα) να κάνουνε τις επερωτήσεις. Αλλά γενικότερα η ταχτική της κάθε αντιπολίτευσης είναι να δημιουργεί θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Τώρα με τι γνώσεις διαπίστωσαν ότι τα 11 τμήματα δεν έχουν την επάρκεια να διδάξουν πληροφορική ???.... οι παντογνώστες. Ελπίζω οι εκλογές (που πιθανότατα θα γίνουν τον Οκτώβριο και η απόφαση από το ΣΤΕ δεν θα έχει βγεί) να τους δώσουν ένα πολύ ωραίο μάθημα (14 τμήματα επί 1000 φοιτητές επί 3μέλη κάθε οικογένεια φοιτητή……  περίπου 42000 ψήφοι, μιας και την Ελλάδα όλα μέτριονται με κουκιά.
Θα θέσω ένα ερώτημα και ο καθένας ας δώσει (από μέσα του) την απάντηση. Τι πιστεύεται ότι θα γίνει εάν μετά τον Οκτώβριο που θα γίνουν οι εκλογές γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. αξιωματική αντιπολίτευση; 

Αποσυνδεδεμένος sniper_hellas_1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την αλήθεια και την δικαιοσύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Μαΐου 01, 2007, 09:18:17 am »
Τι πιστεύεται ότι θα γίνει εάν μετά τον Οκτώβριο που θα γίνουν οι εκλογές γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. αξιωματική αντιπολίτευση; 

Μόλις βγει το ΠΑΣΟΚ, θα καταργήσει το ΠΔ 268 γιατί ο ΣΤΕΜΠ σχετίζεται με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό ήθελες να ακούσεις?  Τι νσ πω..... ;D

Αν πιστεύει κάποιος τα παραπάνω που αναφέρει ο automation ή άλλοι εδώ, τότε να μου το πείτε να σταματήσω να απαντάω...

Επίσης, έχω απαντήσει και σε αυτά που λένε οι remo και John_PE20. Ειλικρινά βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια.

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Μαΐου 01, 2007, 03:54:39 pm »
Εγω θα ηθελα να ρωτησω εαν στο ΠΔ268  περιλαμβανεται  και το τμημα Τηλεπληροφορικης και Διοικησης    και φυσικα οσα το ΠΔ268 οριζει αν ισχυουν για το συγκεκριμενο τμημα .Αν μπορει καποιος να με διαφωτισει θα το εκτιμουσα!

Δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω αλλά.. NAI

Τα τμήματα που έχουν "πρόβλημα" με το ΠΔ268  είναι τα εξής:

Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων
(ΑΤΕΙ Κρήτης)
Τμήμα Πληροφορικής και Τεχνολογίας Υπολογιστών
(ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ΑΤΕΙ Λαμίας)
Τμήμα Πληροφορικής και Επικοινωνιών
(ΑΤΕΙ Σερρών)
Τμήμα Επιχειρηματικού σχεδιασμού και Πληροφοριακών
Συστημάτων
(ΑΤΕΙ Πάτρας)
Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και
Οικονομία
(ΑΤΕΙ Μεσολογγίου, ΑΤΕΙ Πάτρας, ΑΤΕΙ Ιονίου, ΑΤΕΙ
Δυτικής Μακεδονίας)
Τμήμα Διαχείρισης Πληροφοριών
(ΑΤΕΙ Καβάλας)
Τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης
(ΑΤΕΙ Ηπείρου)
Τμήμα Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας
(ΑΤΕΙ Σερρών)
Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
(ΑΤΕΙ Λάρισας, ΑΤΕΙ Καλαμάτας)
Τμήμα

Αποσυνδεδεμένος prde

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Μαΐου 01, 2007, 07:19:39 pm »
 Πω πω! Συνάδελφοι! Τι γκρίνια είναι τούτη;
Τελικά δικαιώνεται το ρητό "Όπου φτώχια και μουρμούρα!"
Την ώρα που αλληλοσφαζόμαστε για το ποιος είναι πιο "πληροφορικός" από τον άλλο,
την ώρα που μετράμε βαθμούς πανελληνίων εξετάσεων για να δούμε ποιός είναι καλύτερος από τον άλλο,
την ίδια ώρα οι ώρες της Πληροφορικής στα Τεχνικά Λύκεια έχουν μειωθεί στο μισό και αντικαταστάθηκαν
από Νέα Ελληνικά (!) Μαθηματικά και Φυσική (φαντάζομαι γιατί αυτοί οι κλάδοι δεν ασχολούνται με ηλιθιότητες, αλλά ενωμένα και μεθοδικά διεκδικούν ώρες!).
Η Πληροφορική έπαψε να είναι βασίλισσα και είναι απλά μια φτωχή συγγενής στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.
Ήδη, όπως βλέπετε, δε γίνονται πλέον διορισμοί στις τεχνικές ειδικότητες.
Κάποτε καθόταν ο πληροφορικός  καναδυό χρόνια στην επαρχία και μετά επέστρεφε σπίτι του. Τώρα; Ποιός ξέρει;
Σκοτωθείτε, λοιπόν, φίλοι μου! Και σύντομα η πληροφορική θα φτάσει να διδάσκεται απλά ως μάθημα επιλογής
στην Γ' Λυκείου!
Τώρα, αφού οι απόφοιτοι του Τμήματος Πληροφορικής ΤΕΙ ήταν τόσο "μάγκες" στην πληροφορική  όπως λένε, γιατί στο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ του 2005 έμειναν κενές πάνω από τις μισές θέσεις των ΠΕ20; (205/400 κενές!)
Κατά το κοινώς λεγόμενο "Τσάμπα Μάγκες!"

Αποσυνδεδεμένος prde

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Μαΐου 01, 2007, 07:30:53 pm »

'Ομως  αν γίνει εκδίκαση και πέσει το ΠΔ τότε νομικά είμαστε στον αέρα,

Νομικά δεν είμαστε στον αέρα συνάδελφε. Όταν αλλάζει ένας νόμος, ισχύει από τη στιγμή που αλλάζει και μετά!
Ποτέ αναδρομικά. Αν ήταν έτσι, αυτή τη στιγμή είναι παράνομο ένας φυσικός ή ένας μαθηματικός  να διδάσκει πληροφορική, άρα όσοι είχαν μπει αρχικά και ήταν από τέτοιες σχολές έπρεπε να είχαν απολυθεί, ή να είχαν γυρίσει στο αντικείμενό τους. Οπότε δεν ισχύει για όσους είναι ήδη μέσα. Απλά, αν πολλά απο αυτά τα ΤΕΙ δεν έχουν πρόσβαση στην πληροφορική, οι νέοι απόφοιτοί τους δε θα έχουν καμία τύχη στην Ελληνική εργασιακή πραγματικότητα! Οπότε δε θα εκπλαγώ αν τα δω ένα-ένα να μετονομάζονται σε ΤΕΙ πληροφορικής, οπότε βλέπω τον ΣΤΕΜΠ να παθαίνει δεύτερη νευρική κρίση  ;D

Αποσυνδεδεμένος nchristina

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Μαΐου 01, 2007, 08:26:05 pm »
Συμφωνώ με τον/την prde.
Επίσης ήθελα να προσθέσω ότι αυτό το θέμα έχει ξεφύγει λιγάκι. Συνεχώς γίνονται λογομαχίες.
Αυτό το forum είναι για να ενημερωνόμαστε και όχι να τσακωνόμαστε.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Μαΐου 01, 2007, 10:43:52 pm »
Τι πιστεύεται ότι θα γίνει εάν μετά τον Οκτώβριο που θα γίνουν οι εκλογές γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. αξιωματική αντιπολίτευση; 
Μόλις βγει το ΠΑΣΟΚ, θα καταργήσει το ΠΔ 268 γιατί ο ΣΤΕΜΠ σχετίζεται με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό ήθελες να ακούσεις?  Τι νσ πω..... ;D
Αν πιστεύει κάποιος τα παραπάνω που αναφέρει ο automation ή άλλοι εδώ, τότε να μου το πείτε να σταματήσω να απαντάω...
Επίσης, έχω απαντήσει και σε αυτά που λένε οι remo και John_PE20. Ειλικρινά βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια.

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Μαΐου 01, 2007, 10:55:39 pm »
'Ομως  αν γίνει εκδίκαση και πέσει το ΠΔ τότε νομικά είμαστε στον αέρα,
Νομικά δεν είμαστε στον αέρα συνάδελφε. Όταν αλλάζει ένας νόμος, ισχύει από τη στιγμή που αλλάζει και μετά!
Ποτέ αναδρομικά. Αν ήταν έτσι, αυτή τη στιγμή είναι παράνομο ένας φυσικός ή ένας μαθηματικός  να διδάσκει πληροφορική, άρα όσοι είχαν μπει αρχικά και ήταν από τέτοιες σχολές έπρεπε να είχαν απολυθεί, ή να είχαν γυρίσει στο αντικείμενό τους. Οπότε δεν ισχύει για όσους είναι ήδη μέσα. Απλά, αν πολλά απο αυτά τα ΤΕΙ δεν έχουν πρόσβαση στην πληροφορική, οι νέοι απόφοιτοί τους δε θα έχουν καμία τύχη στην Ελληνική εργασιακή πραγματικότητα! Οπότε δε θα εκπλαγώ αν τα δω ένα-ένα να μετονομάζονται σε ΤΕΙ πληροφορικής, οπότε βλέπω τον ΣΤΕΜΠ να παθαίνει δεύτερη νευρική κρίση  ;D
Κάνεις ένα τεράστιο λάθος. Οι μαθηματικοί- φυσικοί-θεολόγοι-κ.τ.λ.π. που διορίστηκαν με το Π.Δ 118/95 σαφώς και δεν κινδυνεύουν γιατί το Π.Δ. το άλλαξε η πολιτεία και όχι μια δικαστική απόφαση όπως αυτή του Σ.τ.Ε. Στην Ελλάδα του ΦΑΙΝΕΣΤΕ και όχι του τι πραγματικά ΕΙΣΤΕ (αρκεί κάποιος να φέρει τον όρο πληροφορική ή παράγωγό - να σας θυμίσω ότι αυτή ήταν η απάντηση του Π.Ι. για το ποιος μπορεί να διδάξει πληροφορική)όλα μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Γενικεύονται τα πάντα. Στην νομική δεν ερμηνεύονται όλα με την λογική.

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Μαΐου 01, 2007, 11:49:14 pm »
Συμφωνώ με τον automation φίλε John_PE20... Aν ακυρωθεί το Π.Δ , είμαστε νομικά στον αέρα. Μην πιστεύεις ότι σου λένε για αναδρομική ισχύ. Αν τον Οκτώβρη , τα πράγματα πάνε αρνητικά για εμάς , τότε δυστυχώς όλοι οι διορισμένοι και τα παιδιά στους πίνακες θα βγούμε εκτός εκπαίδευσης... Επιβεβαιωμένο 1000%

Ξαναθέτω την ερώτηση...
Φίλε snipper_hellas1, θέλω να σου κάνω μια ερώτηση που δίνει και απάντηση σε όλα αυτά που γράφεις... Αν ήσουν απόφοιτος ενός από τα καινούρια τμήματα και βίωνες αυτό το καθεστώς της ανασφάλειας και αβεβαιότητας , πως θα ήσουν ψυχολογικά? Αν σου λέγαν ότι η προσφυγή γίνεται για το καλό κλπ κλπ...
Επίσης , αν το ΠΔ 118/95 που βάζει στην εκπαίδευση τα 2 τμήματα Πληροφορικής που ισχύει από το 1995 , ήταν σε διαδικασία προσφυγής και αυτό από άλλους που να είχαν "έννομο συμφέρον" πάλι πως θα αισθανόσουν?

Αυτά...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 02, 2007, 11:59:28 am από amstrad »
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος prde

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Μαΐου 02, 2007, 12:47:10 pm »
Κάνεις ένα τεράστιο λάθος. Οι μαθηματικοί- φυσικοί-θεολόγοι-κ.τ.λ.π. που διορίστηκαν με το Π.Δ 118/95 σαφώς και δεν κινδυνεύουν γιατί το Π.Δ. το άλλαξε η πολιτεία και όχι μια δικαστική απόφαση όπως αυτή του Σ.τ.Ε. Στην Ελλάδα του ΦΑΙΝΕΣΤΕ και όχι του τι πραγματικά ΕΙΣΤΕ (αρκεί κάποιος να φέρει τον όρο πληροφορική ή παράγωγό - να σας θυμίσω ότι αυτή ήταν η απάντηση του Π.Ι. για το ποιος μπορεί να διδάξει πληροφορική)όλα μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Γενικεύονται τα πάντα. Στην νομική δεν ερμηνεύονται όλα με την λογική.

Παράνομος είναι όποιος τη στιγμή που διορίζεται ο νόμος που ίσχυε τότε τον καθιστά παράνομο. Επιμένω!
Ποτέ κανένας νόμος δεν ισχύει αναδρομικά.
Αυτά συμβαίνουν μόνο στην Μπανανία.
Έχετε άλλο παράδειγμα που να διορίστηκαν , να έκατσαν 2 χρόνια και μετά να απολύθηκαν;  :P :P :P
Ανέκδοτα λέμε παίδες...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182583
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144