0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση
Σωστό αυτό που γράφεις, αλλά δεν είναι λίγο περίεργο το 9% των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να έχουν κάνει επερώτηση (είτε ομαδική, είτε ατομική). Εδώ πάει ένας πολίτης για ένα πιο σοβαρό θέμα και δεν κάνουν τίποτα. Όσο για φανταστικά σενάρια, καθηγητής του ΤΕΙ Αθήνας τμήματος Πληροφορικής, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν σύμβουλος στο ΥΠΕΠΘ επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και είχε μπλοκάρει το θέμα αυτό. Αυτά που λένε οι Αυτοματιστές ότι υπήρχε γνωμοδότηση από το τμήμα διορισμών του ΥΠΕΠΘ να ενταχθούν στο ΠΕ20 είναι αλήθεια και μάλιστα είναι από το 2000 με 2001, ενώ το ΠΙ που αναφέρεις από το 1999 τους αναφέρει στις αναθέσεις των μαθημάτων για την Πληροφορική. Αυτά όσο αναφορά τα φανταστικά σενάρια. Αυτά που γράφω τα έχω 1000% διασταυρώσει. Δεν τα έχω πάρει από τους Αυτοματιστές.
Αν εγώ έχω άδικο και δεν τα γνωρίζω καλά. Τότε ο ΟΤΕ γιατί σας έκανε δεκτούς, αφού πουθενά στα Ε.Δ σας δεν υπάρχουν Επικοινωνίες – Τηλεπικοινωνίες? Επειδή τους στείλατε Υπόμνημα με τα μαθήματα που κάνετε? Άρα παρανόμως έγινε αυτό!!!!!! Με τα λεγόμενά σου..
Εγώ πάντως θα σας έβγαζα το καπέλο αν είχατε την μαγκιά και λέγατε ότι το κάνουμε για τις θέσεις. Άλλωστε γι’ αυτό δεν ασχοληθήκατε (νομικά) με το άλλο Π.Δ για το ευρύτερο δημόσιο τομέα. Οι θέσεις ήταν λίγες αλλά και το ΠΑΣΟΚ.
Και νομίζω ότι είναι λάθος να δίνουμε πολιτικές προεκτάσεις στο θέμα.
Τι πιστεύεται ότι θα γίνει εάν μετά τον Οκτώβριο που θα γίνουν οι εκλογές γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. αξιωματική αντιπολίτευση;
Εγω θα ηθελα να ρωτησω εαν στο ΠΔ268 περιλαμβανεται και το τμημα Τηλεπληροφορικης και Διοικησης και φυσικα οσα το ΠΔ268 οριζει αν ισχυουν για το συγκεκριμενο τμημα .Αν μπορει καποιος να με διαφωτισει θα το εκτιμουσα!
'Ομως αν γίνει εκδίκαση και πέσει το ΠΔ τότε νομικά είμαστε στον αέρα,
Παράθεση από: automation στις Απριλίου 30, 2007, 11:06:06 pmΤι πιστεύεται ότι θα γίνει εάν μετά τον Οκτώβριο που θα γίνουν οι εκλογές γίνει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. αξιωματική αντιπολίτευση; Μόλις βγει το ΠΑΣΟΚ, θα καταργήσει το ΠΔ 268 γιατί ο ΣΤΕΜΠ σχετίζεται με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό ήθελες να ακούσεις? Τι νσ πω..... Αν πιστεύει κάποιος τα παραπάνω που αναφέρει ο automation ή άλλοι εδώ, τότε να μου το πείτε να σταματήσω να απαντάω...Επίσης, έχω απαντήσει και σε αυτά που λένε οι remo και John_PE20. Ειλικρινά βαρέθηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια.
Παράθεση από: John_PE20 στις Απριλίου 30, 2007, 05:45:34 pm'Ομως αν γίνει εκδίκαση και πέσει το ΠΔ τότε νομικά είμαστε στον αέρα, Νομικά δεν είμαστε στον αέρα συνάδελφε. Όταν αλλάζει ένας νόμος, ισχύει από τη στιγμή που αλλάζει και μετά!Ποτέ αναδρομικά. Αν ήταν έτσι, αυτή τη στιγμή είναι παράνομο ένας φυσικός ή ένας μαθηματικός να διδάσκει πληροφορική, άρα όσοι είχαν μπει αρχικά και ήταν από τέτοιες σχολές έπρεπε να είχαν απολυθεί, ή να είχαν γυρίσει στο αντικείμενό τους. Οπότε δεν ισχύει για όσους είναι ήδη μέσα. Απλά, αν πολλά απο αυτά τα ΤΕΙ δεν έχουν πρόσβαση στην πληροφορική, οι νέοι απόφοιτοί τους δε θα έχουν καμία τύχη στην Ελληνική εργασιακή πραγματικότητα! Οπότε δε θα εκπλαγώ αν τα δω ένα-ένα να μετονομάζονται σε ΤΕΙ πληροφορικής, οπότε βλέπω τον ΣΤΕΜΠ να παθαίνει δεύτερη νευρική κρίση
Κάνεις ένα τεράστιο λάθος. Οι μαθηματικοί- φυσικοί-θεολόγοι-κ.τ.λ.π. που διορίστηκαν με το Π.Δ 118/95 σαφώς και δεν κινδυνεύουν γιατί το Π.Δ. το άλλαξε η πολιτεία και όχι μια δικαστική απόφαση όπως αυτή του Σ.τ.Ε. Στην Ελλάδα του ΦΑΙΝΕΣΤΕ και όχι του τι πραγματικά ΕΙΣΤΕ (αρκεί κάποιος να φέρει τον όρο πληροφορική ή παράγωγό - να σας θυμίσω ότι αυτή ήταν η απάντηση του Π.Ι. για το ποιος μπορεί να διδάξει πληροφορική)όλα μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι. Γενικεύονται τα πάντα. Στην νομική δεν ερμηνεύονται όλα με την λογική.