0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να υποθέσουμε (ένα λογικό σενάριο) ότι κάθε χρόνο μπαίνουν 100(και πολλούς λέω γιατί το 1990 έμπαιναν 70 άτομα και καμιά 10ρια πηγαίνανε την επόμενη χρονιά πανεπιστήμιο) φοιτητές στον «κακό» αυτοματισμό κάθε χρόνο. Δηλαδή στον Πειραιά από το 1987-2004=17 χρόνια έχουν μπει 1700 φοιτητές-400φοιτητές που τα τελευταία 4 χρόνια που δεν έχουν πάρει ακόμα πτυχίο =1300 απόφοιτοι. Η Θεσσαλονίκη λειτούργησε το 1988-1989 δηλαδή 16χρόνια επί 100 φοιτητές την χρονιά =1600φοιτητές-400φοιτητές που τα τελευταία 4 χρόνια που δεν έχουν πάρει ακόμα πτυχίο =1100απόφοιτο. Η Χαλκίδα λειτούργησε το 2000 άρα μέχρι το 2004 δεν έχει βγάλει ακόμα απόφοιτους. Δηλαδή στην καλύτερη των περιπτώσεων μιλάμε για 2400 άτομα. Στον αυτοματισμό δεν ισχύει το όσοι μπαίνουν-βγαίνουν.
Και για να γελάσουμε και λίγο: paphar λέω να κάνω ένα σύστημα ελέγχου χρησιμοποιώντας τεχνιτή νοημοσύνη αλλά αντί για υπολογιστή θα χρησιμοποιήσω μία .......υδραυλική-ηλεκτρολογική-μηχανική….. μηχανή!!!!!
Παράθεση από: Lenazagor στις Μαΐου 31, 2007, 12:36:29 pmΤα μέλη: Xlempouras, Plastic_Tree διαγράφηκαν ως διπλοεγγραφή. Υπήρχε και ένας τρίτος λογαριασμός ο οποίος δεν ενεργοποιήθηκε και διαγράφηκε και αυτός.Για τον plastictree θελω να μαθω ποια είναι η πρωτη εγγραφη που έκανε,για ναχω την ευκαιρεια να τσεκαρω τις προθεσεις του και τα κινιτρα που εχει.αν δε γνωρισεις τον εχθρο…Συγχαρητίρια που αντιλιφθικατε την πανουργια,δοστε και το αρχικο του ονομα ώστε η zoitsa και όλοι να καταλαβουμε τι παιζει μαυτον.
Τα μέλη: Xlempouras, Plastic_Tree διαγράφηκαν ως διπλοεγγραφή. Υπήρχε και ένας τρίτος λογαριασμός ο οποίος δεν ενεργοποιήθηκε και διαγράφηκε και αυτός.
Tελικά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει λεπτομερώς αν και τα 4 ΠΕ19 τμήματα έχουν πρόβλημα? Προσωπικά , πιστεύω ότι ναι! Αλλά υπάρχει κάποιος ΠΕ19 εδώ μέσα από τα καινούρια τμήματα που να έχει γνώση του προβλήματος και της προσφυγής κατά του Π.Δ?
Που διάβασες αυτό που λέει η ΕΠΕ?Επίσης , κανένα τμήμα ΠΕ19 δεν δίνει παιδαγωγική επάρκεια. όχι μόνο ΤΕΙ.Το κακό είναι φίλε μου , ότι κανένας από τα 4 καινούρια τμήματα ΑΕΙ δεν έχει ιδέα για το τι κακό μπορεί να τους βρει τον Οκτώβρη! Εμείς σαν ΤΕΙ ξέρουμε , αλλά σε αυτούς θα τους έρθει ο ουρανός...ανάποδα!
Το κακό είναι φίλε μου , ότι κανένας από τα 4 καινούρια τμήματα ΑΕΙ δεν έχει ιδέα για το τι κακό μπορεί να τους βρει τον Οκτώβρη! Εμείς σαν ΤΕΙ ξέρουμε , αλλά σε αυτούς θα τους έρθει ο ουρανός...ανάποδα!
Γεία σας.Είμαι διορισμένος με Ασεπ και απόφοιτος ενός απο τα 4 τμήματα ΑΕΙ που κινδυνέυουν.Λυπάμαι που ακούγονταιι τόσες ανακρίβειες εδω μέσα.Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι πως αποτελεί αστειότητα να συζητάμε οτι η κυβέρνηση μπορεί να πάρει διορισμούς πίσω οι οποίοι μάλιστα έγιναν με νόμιμο τρόπο και εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ.Κατάργηση ΠΔ νομίζω έχει γίνει μια μόνο φορά επι χούντας.'Αμα συνομιλήσετε με ένα σοβαρό δικηγόρο θα βάλει τουλάχιστον τα γέλια (μου συνέβη).Αυτό που ευσταθεί μέχρι κάποιο σημείο είναι ότι στην ακραία περίπτωση που καταργηθεί το ΠΔ (Γυρίσουμε χούντα δηλαδη) για του μελοντικούς αποφοίτους των σχολών μπορεί να δημιουργηθεί ζήτημα το οποίο όμως θα ρυθμιστεί σε βάθος χρόνου.