0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων ή του Προγράμματος Σπουδών Επιλογής "Επιστήμες και Πολιτισμός" με κατεύθυνση "Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και εφαρμογές τους..."Νομίζω αυτά είναι τα τμήματα ΑΕΙ
Παράθεση από: tsipouro στις Ιουνίου 05, 2007, 06:05:58 pmπτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων ή του Προγράμματος Σπουδών Επιλογής "Επιστήμες και Πολιτισμός" με κατεύθυνση "Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και εφαρμογές τους..."Νομίζω αυτά είναι τα τμήματα ΑΕΙδηλαδή τα ΑΕΙ είναι 3 και όχι 4 όπως κυκλοφόρησε(το τελευταίο είναι είναι Π.Σ.Ε.)
Παιδιά νομίζω οτι η συζήτηση κατάντησε προσωπική επίθεση μεταξύ των δυο σας οπότε καλό είναι να μή συνεχίσετε έτσι...Απλά κάνω μια παρατήρηση!φιλικά πάντα έτσι...
2ον τι ύφάκι είναι αυτό δέν κατάλαβα?
Ξαναδιάβασε το ποστ μου να καταλάβεις για ποιό πράγμα μιλάω....Είναι αλήθεια οτι η συζήτηση κατάντησε προσωπική επίθεση μεταξύ 2-3 ατόμων?Εγώ σε αυτό στέκομαι, ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα παρα μόνο έκανα μια παρατήρηση για το γεγονος αυτο...!
Δεν αμφισβητώ τα υπόλοιπα απ'αυτά που λές και άν μάλιστα δείς στο τέλος υπογράφω φιλικά, αλλα απο το ποστ σου καταλαβαίνω οτι μάλλον μπήκα σε εχθρικό περιβάλλον και δεν καταλαβαίνω και το γιατί...!
Παιδία το θέμα είναι άλλο. Ο sniper έχει την άποψη του, αυτό κάνουν και όλοι εδώ μέσα. Εγώ πάντως λέω ότι το θέμα θα έχει αίσιο τέλος για όλα τα τμήματα και ο sniper θα μείνει μόνος του με τις απόψεις του, που είναι σεβαστές, δεν το λέω ειρωνικά. Τέλος η ειρωνεία είτε έχει δίκαιο κάποιος, είτε όχι.