*

Αποστολέας Θέμα: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 235106 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Απ: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20
« Απάντηση #1050 στις: Ιουνίου 06, 2007, 04:06:14 pm »
πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων ή του Προγράμματος Σπουδών Επιλογής "Επιστήμες και Πολιτισμός" με κατεύθυνση "Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και εφαρμογές τους..."

Νομίζω αυτά είναι τα τμήματα ΑΕΙ
δηλαδή τα ΑΕΙ είναι 3 και όχι 4 όπως κυκλοφόρησε
(το τελευταίο είναι είναι Π.Σ.Ε.)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:57:00 »

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1051 στις: Ιουνίου 06, 2007, 04:10:55 pm »
Α, και κάτι που αξίζει να δούμε:
http://www.uoi.gr/students/spep/silogos3.pdf

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1052 στις: Ιουνίου 06, 2007, 08:06:33 pm »
πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Διδακτικής της Τεχνολογίας και Ψηφιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων ή Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων ή του Προγράμματος Σπουδών Επιλογής "Επιστήμες και Πολιτισμός" με κατεύθυνση "Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και εφαρμογές τους..."

Νομίζω αυτά είναι τα τμήματα ΑΕΙ
δηλαδή τα ΑΕΙ είναι 3 και όχι 4 όπως κυκλοφόρησε
(το τελευταίο είναι είναι Π.Σ.Ε.)

Είναι το Πρόγραμμα Σπουδών Επιλογής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Φίλε , psych@ara , δεν υπάρχει διαχωρισμός. Τμήμα Πανεπιστημίου είναι
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1053 στις: Ιουνίου 06, 2007, 08:55:43 pm »
Πιστεύω, άλλο "ισότιμα με ΑΕΙ" και άλλο "ΑΕΙ".
(..παράγραφος 9, http://www.aegean.gr/environmental-cartography/Information/Questions_Answers_GR.htm#1.%20Τι%20ε)
Η πιο σωστή έκφραση για μένα είναι ότι κινδυνεύουν 3 Α.Ε.Ι. 11 Τ.Ε.Ι. και τα Π.Σ.Ε. Δεν κάνω κανένα διαχωρισμό(σε θέμα επιπέδου..)*!
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον τίτλο όπως κάποιοι άλλοι, ούτε θέλω να αποκλείσω κανέναν από τη στιγμή που το αξίζει!

*ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ! Σημασία έχει ότι όλοι, τον ίδιο στόχο έχουμε και θα τον πετύχουμε! Να διατηρηθεί το ΠΔ!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2007, 10:36:18 pm από psych@ra »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:57:00 »

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1054 στις: Ιουνίου 09, 2007, 05:21:46 pm »
Παιδιά νομίζω οτι η συζήτηση κατάντησε προσωπική επίθεση μεταξύ των δυο σας οπότε καλό είναι να μή συνεχίσετε έτσι...
Απλά κάνω μια παρατήρηση!
φιλικά πάντα έτσι... ;)
Ένα παρεξηγημένο μάθημα στο σχολείο είναι η Ιστορία. Εδώ και καιρό συνειδητοποίησα ότι ήταν μεγάλη μου βλακεία που δεν της έδινα τόση σημασία τότε που ήμουν μαθητής. Έτσι πλέον άρχισα να διαβάζω Ιστορικά βιβλία, και να καταλαβαίνω ότι πολλά γεγονότα που φαίνονται άσχετα ή υπερβολικά τελικά κάπου κολλάνε, εξηγούνται, αποκτούν συνέχεια.

Πριν βγάλεις λοιπόν τα συμπεράσματά σου φίλε μου, κάνε τον κόπο να μάθεις όλη την Ιστορία του θέματος. Μετά ψάξε να μάθεις πόσες ώρες στεναχώριας, αγωνίας, αυπνίας, συζητήσεων και  δουλειάς  τόσων ανθρώπων και πόσες χιλιάδες ευρώ στοίχισε η ψύχωση του αξιότιμου κυρίου που υπερασπίζεσαι και θα δείς ότι και εγώ, και πολλοί άλλοι εδώ πέρα, αντιδρούμε αρκετά συγκρατημένα.
Και μια που μέχρι τον Οκτώβρη (την τελική εκδίκαση της δικαστικής ταλαιπωρίας στην οποία μας έμπλεξε ο αξιότιμος κύριος) έχουμε χρόνο αρκετό, τα λέμε λίγο πιο ζωντανά για να μη ξεχνιόμαστε...
Πιστεύω και νοιάζομαι, αφού...

Αποσυνδεδεμένος arsenLOOPen

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1055 στις: Ιουνίου 10, 2007, 04:13:11 am »
1ον  δεν υπερασπίζομαι κανέναν!!!
2ον  τι ύφάκι είναι αυτό δέν κατάλαβα?
Ξαναδιάβασε το ποστ μου να καταλάβεις για ποιό πράγμα μιλάω....Είναι αλήθεια οτι η συζήτηση κατάντησε προσωπική επίθεση μεταξύ 2-3 ατόμων?
Εγώ σε αυτό στέκομαι, ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα  παρα μόνο έκανα μια παρατήρηση για το γεγονος αυτο...!
Δεν αμφισβητώ τα υπόλοιπα απ'αυτά που λές και άν μάλιστα δείς στο τέλος  υπογράφω φιλικά,  αλλα απο το ποστ σου καταλαβαίνω οτι μάλλον μπήκα σε εχθρικό περιβάλλον και δεν καταλαβαίνω και το γιατί...!

και πάλι φιλικά
arsenLOOPen

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1056 στις: Ιουνίου 10, 2007, 08:54:50 am »
2ον  τι ύφάκι είναι αυτό δέν κατάλαβα?
Επειδή μάλλον δεν κατάλαβα, μπορείς να μου παραθέσεις την φράση που σε πείραξε ή δείχνει "ύφος"?
Ξαναδιάβασε το ποστ μου να καταλάβεις για ποιό πράγμα μιλάω....Είναι αλήθεια οτι η συζήτηση κατάντησε προσωπική επίθεση μεταξύ 2-3 ατόμων?
Εγώ σε αυτό στέκομαι, ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα  παρα μόνο έκανα μια παρατήρηση για το γεγονος αυτο...!
Η Συζήτηση σ' αυτό το πόστ είναι κατά 70% συκοφάντηση και διαβολή της ιδιότητας και των ικανοτήτων του μηχανικού Αυτοματισμού ΤΕ η οποία προέχεται κατά 90% από τον συγκεκριμένο αξιότιμο κύριο. Και στο κάτω - κάτω, ο καθείς είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και πρέπει να μάθει να δέχεται και τις συνέπειές τους. Εάν ο οποιοσδήποτε σου ρίξει τόνους λάσπης, κάνει άδικες διακρίσεις εις βάρος σου, σε υποβάλει σε άπειρη ταλαιπωρία, άγχος, έξοδα και στεναχώρια, -όχι μόνο σε εσένα αλλά σε εκατοντάδες ανθρώπους και φίλους σου- είσαι πλέον υποχρεωμένος να του μιλάς όμορφα και ωραία?
Και στο κάτω κάτω, ακόμη και μετά την γνωματευση του εισηγητή του ΣτΕ για το αν έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται οι συγκεκριμένες σχολές στο ΠΔ268, ο αξιότιμος κύριος όχι μόνο δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας για τις άπειρες επιθέσεις και συκοφαντίες, αλλά συνεχισε να προσπαθεί να στρέψει τους πάντες κατά των Αυτοματιστών. 
Δεν αμφισβητώ τα υπόλοιπα απ'αυτά που λές και άν μάλιστα δείς στο τέλος  υπογράφω φιλικά,  αλλα απο το ποστ σου καταλαβαίνω οτι μάλλον μπήκα σε εχθρικό περιβάλλον και δεν καταλαβαίνω και το γιατί...!
Ξαναζητώ να παραθέσεις την φράση που είχε εχθρικό ύφος κατά εσού. Δεν καταλαβαίνω. Σου εξήγησα ότι πρέπει να δείς όλα τα γεγονότα, να βάλεις τον εαυτό σου στη θέση μου και να δείς την ΟΛΗ κατάσταση. Δε σε κατηγόρησα που τοποθετήθηκες έτσι.

Περιμένω την άποψή σου
Πάντα φιλικά
Πιστεύω και νοιάζομαι, αφού...

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1057 στις: Ιουνίου 10, 2007, 10:33:45 am »
Παλικάρια, οι προσωπικές μονομαχίες δεν είναι και τόσο ευχάριστες. Ας ηρεμήσουμε λιγάκι και να επανέλθουμε στο θέμα που μας απασχολεί..

Αποσυνδεδεμένος remo

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1058 στις: Ιουνίου 12, 2007, 12:55:17 pm »
Παιδία το θέμα είναι άλλο. Ο sniper έχει την άποψη του, αυτό κάνουν και όλοι εδώ μέσα. Εγώ πάντως λέω ότι το θέμα θα έχει αίσιο τέλος για όλα τα τμήματα και ο sniper θα μείνει μόνος του με τις απόψεις του, που είναι σεβαστές, δεν το λέω ειρωνικά. Τέλος η ειρωνεία είτε έχει δίκαιο κάποιος, είτε όχι.   

Αποσυνδεδεμένος homeboy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20 - μάθε παιδί μου γράμματα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1059 στις: Ιουνίου 12, 2007, 01:29:40 pm »
Παιδία το θέμα είναι άλλο. Ο sniper έχει την άποψη του, αυτό κάνουν και όλοι εδώ μέσα. Εγώ πάντως λέω ότι το θέμα θα έχει αίσιο τέλος για όλα τα τμήματα και ο sniper θα μείνει μόνος του με τις απόψεις του, που είναι σεβαστές, δεν το λέω ειρωνικά. Τέλος η ειρωνεία είτε έχει δίκαιο κάποιος, είτε όχι.   

Και γω μαζί σου είμαι όχι 100 αλλά 1000%. Έλα μου όμως που εκτός από απόψεις υπάρχει και η ζωή, η οποία απ' ότι φαίνεται και χιούμορ μπόλικο διαθέτει και αλλά και ειρωνεία. Και μη βιαστείς να με χαρακτηρίσεις τρελό! Εξηγώ λοιπόν... είμαι διορισμένος εδώ και κάτι μήνες στην εκπαίδευση και ο διορισμός μου προέκυψε με το εν λόγο διάταγμα. Όλα καλά ως εδώ. Επίσης πριν από δύο χρόνια είχα δώσει εξετάσεις σε ένα διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας στον οποίο δεν πέτυχα για ελάχιστα. Για τον άλφα ή βήτα λόγο λοιπόν, μετά από τόσο καιρό μου ήρθε σήμερα μία ειδοποίηση από τη δ/νση προσωπικού της Ε.Τ. η οποία εν συντομία λέει ότι αποφασίσθηκε η πρόσληψή μου! Και σας ρωτώ σ' αυτό το σημείο, τι κάνω; Φυσικά οι περισσότεροι θα μου πείτε είσαι τρελός μόνο που το σκέφτεσαι να αφήσεις την εκπαίδευση για να γίνεις υπάλληλος τράπεζας. Εάν όμως, λέω εάν, ακυρωθεί το Π.Δ. και μ' αυτό και ο διορισμός, τότε τι γίνεται; Θα μιλάμε οικογενειακώς για ένα δράμα, ναι ή όχι;

Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εμπνευστές του όλου εγχειρήματος, που για το ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ μας έχουν βάλει σε ένα λούκι αβεβαιότητας και ταραχής. ΕΛΕΟΣ!!!  >:( >:( >:(
Μην αμφιβάλεις ποτέ γι'αυτόν που σου λέει ότι φοβάται! Να φοβάσαι, όμως πάντα αυτόν που σου λέει ότι δεν αμφιβάλει!

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1060 στις: Ιουνίου 12, 2007, 01:42:05 pm »
Φίλε homeboy , εγώ απέρριψα μόνιμο διορισμό στην Νομαρχία της περιοχής μου σαν ΤΕ Πληροφορικής! Φαντάσου να ακυρωθεί το ΠΔ , τι έχει να γίνει!
The poet and the pendulum...

Αποσυνδεδεμένος homeboy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ20 - μάθε παιδί μου γράμματα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1061 στις: Ιουνίου 12, 2007, 01:50:23 pm »
Και γω μια από τα ίδια. Πρέπει να απαντήσω ως τις 25/6. Μιλάμε πραγματικά για ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2007, 01:52:01 pm από homeboy »
Μην αμφιβάλεις ποτέ γι'αυτόν που σου λέει ότι φοβάται! Να φοβάσαι, όμως πάντα αυτόν που σου λέει ότι δεν αμφιβάλει!

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1062 στις: Ιουνίου 12, 2007, 03:30:04 pm »
Ξέρουμε ότι για να κάνει κάποιος αίτηση ως εκπαιδευτικός, πρέπει να κάνει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι δημόσιος υπάλληλος.
Τί θα λέγατε:
1) αν αποδεχτείτε το διορισμό στην άλλη θέση (π.χ. Νομαρχία),
2) στην υπεύθυνη δήλωση των εκπαιδευτικών, να γράψετε ότι είστε δημόσιοι υπάλληλοι και ότι θα παραιτηθείτε εφόσον σαν επιλέξουν ως εκπαιδευτικούς..  ;)
3) Να δηλώσετε παραίτηση*** από την άλλη θέση (π.χ. Νομαρχία),όταν σας καλέσουν ως εκπαιδευτικό
 ***ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ***
4) Να μπείτε στη εκπαίδευση!!  :D

Ψάξτε το, κακό δεν κάνει... ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2007, 03:33:27 pm από psych@ra »

Αποσυνδεδεμένος amstrad

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1063 στις: Ιουνίου 13, 2007, 12:34:53 am »
Η απάντηση είναι ΝΑΙ σε όλα