*

Αποστολέας Θέμα: Δικαστήριο ΠΕ19-ΠΕ20  (Αναγνώστηκε 234818 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος John_PE20

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Π.Δ. 268 (συνέχεια)
« Απάντηση #1078 στις: Ιουνίου 27, 2007, 09:20:49 pm »
Ή μήπως θέλετε ακόμα να έχετε το μονοπώλιο στην πληροφορική με τέτοιου επιπέδου ερωτήσεις για διορισμό,και να μην τα καταφέρνεται;

Αυτά σου τα λέει ένας Αυτοματιστής επιτυχών του ΑΣΕΠ με καλή σειρά.

Θα πρέπει κάποτε να ζητήσεις συγνώμη από τους Αυτοματιστές για όσα λες για το επίπεδο  τους πάνω στην Πληροφορική.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:40:24 »

Αποσυνδεδεμένος Prosagon

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1079 στις: Ιουνίου 28, 2007, 02:36:21 am »
Ή μήπως θέλετε ακόμα να έχετε το μονοπώλιο στην πληροφορική με τέτοιου επιπέδου ερωτήσεις για διορισμό,και να μην τα καταφέρνεται;

Θα πρέπει κάποτε να ζητήσεις συγνώμη από τους Αυτοματιστές για όσα λες για το επίπεδο  τους πάνω στην Πληροφορική.
φίλε john το 2005 που έδωσα ΑΣΕΠ η αίθουσα που έγραφα ήταν γεμάτη αυτοματιστές οι οποίοι μόλις πήραν τα θέματα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ

Αποσυνδεδεμένος arsenLOOPen

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1080 στις: Ιουνίου 28, 2007, 11:17:36 pm »
|ΣΥΜΦΩΝΩ|

Αποσυνδεδεμένος sniper_hellas_1

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την αλήθεια και την δικαιοσύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #1081 στις: Ιουνίου 29, 2007, 12:34:58 am »
Στο παρελθόν είχες ισχυριστεί ότι είσαι απόφοιτος από το τμήμα της Λάρισας (με το όνομα john-pe20). Τώρα έγινες Αυτοματιστής?  ???

Αν έχεις προσέξει, έχω πει τα καλύτερα λόγια για τους Αυτοματιστές σχετικά με τις γνώσεις τους στον Αυτοματισμό. Δυστυχώς έχουν ελάχιστη σχέση και συνάφεια με την Πληροφορική. Εγώ φταίω για αυτό?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:40:24 »

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1082 στις: Ιουνίου 29, 2007, 12:37:19 am »
sniper, μου φαίνεται ότι μάλλον σας έπιασαν στον ύπνο... ;D
Μάλλον δεν ανακοινώθηκε νωρίτερα για να αποφευχθεί κάποια αντίδραση από εσάς... Όποιος καεί στο χυλό φυσά και το γιαούρτι!!!

Νομίζω ότι άλλος είναι ο λόγος.... απλά θέλουν τους Πληροφορικούς διχασμένους και κατά του ΣΤΕΜΠ ώστε να ακολουθήσουν και άλλα κάστρα που θα πέσουν. Θυμηθείτε ότι σύντομα θα θέλουν οι απόφοιτοι Αυτοματισμού να διορίζονται σαν ΤΕ Πληροφορικής. Τότε πάλι θα είναι αργά...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1083 στις: Ιουνίου 29, 2007, 12:43:27 am »
η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοματιστών που διορίστηκαν ήταν μέσω των πινάκων των αναπληρωτών. πήραν 2 μόρια βάζοντας τα πιτσιρίκια του ολοήμερου να παίζουν τον πέρη και την κάτια και την επόμενη χρονιά διορίστηκαν. έτσι για να ξέρουμε τι λέμε.....

στη λογική του βολέματος και του να προλάβω να αρπάξω μια θέση ναι έχετε δίκιο και πρέπει να σας ζητήσουμε και συγγνώμη αλλά εάν επιθυμούμε να μιλήσουμε σοβαρά και αντικειμενικά ο μηχανικός πληροφορικής πρέπει να ασχολείται με την πληροφορική και ο μηχανικός αυτοματισμού με τους αυτοματισμούς. όπως οι απόφοιτοι της σχολής καλών τεχνών δεν μπορούν να διδάξουν μουσική παρόλο που κάνουν κάποια μαθήματα.

Αυτά είναι τα καλύτερα επιχειρήματα που έχω ακούσει. Ελπίζω να αντιληφθούν όλοι οι Πληροφορικοί το νοήμα τους  :D

Αποσυνδεδεμένος Prosagon

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1084 στις: Ιουνίου 29, 2007, 01:12:25 am »
Μάλλον δεν ανακοινώθηκε νωρίτερα για να αποφευχθεί κάποια αντίδραση από εσάς... Όποιος καεί στο χυλό φυσά και το γιαούρτι!!!

Νομίζω ότι άλλος είναι ο λόγος.... απλά θέλουν τους Πληροφορικούς διχασμένους και κατά του ΣΤΕΜΠ ώστε να ακολουθήσουν και άλλα κάστρα που θα πέσουν. Θυμηθείτε ότι σύντομα θα θέλουν οι απόφοιτοι Αυτοματισμού να διορίζονται σαν ΤΕ Πληροφορικής. Τότε πάλι θα είναι αργά...
φίλε μου νομίζω ότι αυτό γίνεται ήδη! όπου ζητάνε ΤΕ Πληροφορικής σε αρκετές από τις προκηρύξεις ζητάνε και αυτοματιστές. αυτά να τα βλέπουν οι νέοι πληροφορικοί που βιάστηκαν να τους υποστηρίξουν.
είναι ωραίο πράγμα να σου παίρνει κάποιος τη δουλειά δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα απλά μια γνωριμία στο υπουργείο......

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #1085 στις: Ιουνίου 29, 2007, 12:55:53 pm »

φίλε μου νομίζω ότι αυτό γίνεται ήδη! όπου ζητάνε ΤΕ Πληροφορικής σε αρκετές από τις προκηρύξεις ζητάνε και αυτοματιστές. αυτά να τα βλέπουν οι νέοι πληροφορικοί που βιάστηκαν να τους υποστηρίξουν.
είναι ωραίο πράγμα να σου παίρνει κάποιος τη δουλειά δίχως να έχει τα απαραίτητα προσόντα απλά μια γνωριμία στο υπουργείο......

Ποιες είναι αυτές οι προκηρύξεις ρε παιδιά να κάνουμε κι εμείς τα χαρτιά μας???  ;D Μας έχει φάει η άγνοια μου φαίνεται
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος vmak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1086 στις: Ιουνίου 29, 2007, 02:00:22 pm »

Για ποια γνωριμία μιλάς όταν όλα αυτά τα χρόνια οι Αυτοματιστές δεν είχαν δικαιώμα συμμετοχής σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικών αφού δεν άνηκαν σε κανένα κλάδο; Γνωριμίες στα υπουργεία είχαν όλοι αυτοί που φρέναραν όλα αυτά τα χρόνια την ένταξη των αυτοματιστών στο ΠΕ20 για να διορίζονται πιο εύκολα οι απόφοιτοι των δύο τμημάτων άλλα και κάποιοι φιλόλογοι μαθηματικοί και θεολόγοι που με ένα απλό σεμινάριο διορίστηκαν σαν πληροφοριακοί.   

Αποσυνδεδεμένος Prosagon

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1087 στις: Ιουνίου 29, 2007, 05:55:28 pm »

Για ποια γνωριμία μιλάς όταν όλα αυτά τα χρόνια οι Αυτοματιστές δεν είχαν δικαιώμα συμμετοχής σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικών αφού δεν άνηκαν σε κανένα κλάδο; Γνωριμίες στα υπουργεία είχαν όλοι αυτοί που φρέναραν όλα αυτά τα χρόνια την ένταξη των αυτοματιστών στο ΠΕ20 για να διορίζονται πιο εύκολα οι απόφοιτοι των δύο τμημάτων άλλα και κάποιοι φιλόλογοι μαθηματικοί και θεολόγοι που με ένα απλό σεμινάριο διορίστηκαν σαν πληροφοριακοί.   
και οι θεατρολόγοι τόσα χρόνια δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής σε διαγωνισμούς των εκπαιδευτικών αφού δεν άνηκαν σε κανέναν κλάδο. έπρεπε να τους βάλουν στο ΠΕ 20 όπως βάλανε εσάς; απλά αυτοί δεν είχαν γνωριμίες ενώ εσείς είχατε. αυτοί που θα γευτούν τη γλύκα όμως δεν θα ήμαστε εμείς οι "παλαιοί" πληροφορικοί αλλά τα παιδιά από τις σχολές πληροφορικής που εντάχθηκαν πρόσφατα. οι πιθανότητες επιτυχίας τους μειώθηκαν δραματικά χάρις στους νεόκοπους "πληροφορικούς" που δεν σπούδασαν πληροφορική. τότε θα είναι αργά όμως......

Αποσυνδεδεμένος vmak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση-ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1088 στις: Ιουνίου 29, 2007, 10:32:25 pm »

και οι θεατρολόγοι τόσα χρόνια δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής σε διαγωνισμούς των εκπαιδευτικών αφού δεν άνηκαν σε κανέναν κλάδο. έπρεπε να τους βάλουν στο ΠΕ 20 όπως βάλανε εσάς; απλά αυτοί δεν είχαν γνωριμίες ενώ εσείς είχατε. αυτοί που θα γευτούν τη γλύκα όμως δεν θα ήμαστε εμείς οι "παλαιοί" πληροφορικοί αλλά τα παιδιά από τις σχολές πληροφορικής που εντάχθηκαν πρόσφατα. οι πιθανότητες επιτυχίας τους μειώθηκαν δραματικά χάρις στους νεόκοπους "πληροφορικούς" που δεν σπούδασαν πληροφορική. τότε θα είναι αργά όμως......

Από το 1999 υπάρχει εισήγηση του Π.Ι. για το τμήμα Αυτοματισμού ότι οι απόφοιτοι του μπορούν να διδάξουν μαθήματα Πληροφορικής στα τότε νεοϊδρυθέντα ΤΕΕ. Αυτό δεν σου λέει κάτι;
Όσο για το παράδειγμα σου για τους θεατρολόγους, τι να πω; Πέρασε και ο καύσωνας

Αποσυνδεδεμένος paphar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1089 στις: Ιουνίου 30, 2007, 10:00:15 am »
Θυμίζω (για όσους το ξεχάσανε) ότι σε αυτά που έλεγα είχα δίκιο.... Κανείς δεν κινδυνεύει να απολυθεί! Δεν υπάρχει και δεν υπήρχε ΠΟΤΕ καμιά τέτοια περίπτωση!
Και αφού δεν υπήρχε περίπτωση να απολυθεί κανείς, τότε γιατί η νέα νομοθετική ρύθμιση έχει αναδρομική ισχύ από 1/1/2005??? Απλώς επειδή όντως κινδύνευαν οι θέσεις όλων. Τέλος. Και ευτυχώς που το ΥΠΕΠΘ φρόντισε να ρυθμίσει νομοθετικά το πρόβλημα που εντόπισε ο εισηγητής του ΣτΕ. ΤΩΡΑ δεν υπάρχει φόβος απόλυσης. Ότι άλλο και να λες μεγάλε, η αναστάτωση, η ανασφάλεια και το πρόβλημα που δημιούργησες σε εκατοντάδες αποφοίτους των 11 τμημάτων θα μείνει στην Ιστορία.

Παράθεση από: sniper_hellas_1
Αν έχεις προσέξει, έχω πει τα καλύτερα λόγια για τους Αυτοματιστές σχετικά με τις γνώσεις τους στον Αυτοματισμό. Δυστυχώς έχουν ελάχιστη σχέση και συνάφεια με την Πληροφορική. Εγώ φταίω για αυτό?
Δεν έχεις καμία γνώση πάνω στην επιστήμη του Αυτοματισμού. Δε μπορείς να ξεχωρίσεις την θεωρία από την εφαρμογή. Όρισέ μου τις "γνώσεις στον Αυτοματισμό". Όρισέ μου την έννοια "αυτοματισμός". Όρισε το πεδίο εφαρμογής και, κυρίως, τον τρόπο υλοποίησης.

Όντας πλήρως άσχετος, χρησιμοποιούσες μόνο το επιχείρημα "δείτε το site του τμήματος". Παρόλο το ότι είσαι άσχετος όμως, συνεχίζεις να μας δυσφημείς δογματικά. Στα μισά ποστς αυτού του forum (και του παλιού των ΚΕΠ) δυσφημείς εμένα και όλους τους συναδέλφους μας. Και (ακόμη χειρότερα) από τον Μάρτιο, όταν όλοι κατάλαβαν ότι είχαμε δίκιο που προσπαθούσαμε να τους ξυπνήσουμε, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ 10 ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ. Και όλα αυτά από την ψύχωσή σου για τους Αυτοματιστές.
Τελικά είσαι πάρα πολύ κακός άνθρωπος. Κακός και υποκριτής.
Φταίς στο ότι μας έχεις πνίξει στη λάσπη. Άσχετε τύπε!!!

απλά θέλουν τους Πληροφορικούς διχασμένους και κατά του ΣΤΕΜΠ ώστε να ακολουθήσουν και άλλα κάστρα που θα πέσουν.
Τί λες μωρέ? Διχασμένους τους θέλεις εσύ που φώναζες "κάντε συλλόγους ανά τμήμα". Απλά ο ΣΤΕΜΠ, παρασυρόμενος από την αλαζονεία του πρώην προέδρου του στράφηκε εναντίον όλων, πιστεύοντας ότι όντας ο μόνος σωστά οργανωμένος σύλλογος, θα λύνει και θα δένει. Το πρόβλημα δεν είναι ο ΣΤΕΜΠ. Εϊναι η αλλαζονια 2-3 λαοπλάνων που παρέσυραν τότε τους υπόλοιπους (μάντεψε ποιός ήταν ο αρχηγός).

Θυμηθείτε ότι σύντομα θα θέλουν οι απόφοιτοι Αυτοματισμού να διορίζονται σαν ΤΕ Πληροφορικής. Τότε πάλι θα είναι αργά...
Και επειδή για άλλη μια φορά ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ τους Αυτοματιστές, σε προκαλώ να αποδείξεις την φράση σου: "σύντομα θα θέλουν οι απόφοιτοι Αυτοματισμού να διορίζονται σαν ΤΕ Πληροφορικής". Άλλη μια προσπάθεια να στρέψεις τους πάντες κατά υμών...

Παράθεση
φίλε john το 2005 που έδωσα ΑΣΕΠ η αίθουσα που έγραφα ήταν γεμάτη αυτοματιστές οι οποίοι μόλις πήραν τα θέματα ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑ
Πιστεύω και νοιάζομαι, αφού...

Αποσυνδεδεμένος remo

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1090 στις: Ιουνίου 30, 2007, 10:52:17 am »
Προς τον sniper_hellas1

Δεν μπορώ να καταλάβω ποίο είναι το πρόβλημα σου. Όταν το αρμόδιο υπουργείο λέει ότι αυτά τα 11 πτυχία μου κάνουν(προσοντολόγιο), από εκεί και πέρα τέλος. Επίσης θα ήθελα να σου πω ότι δεν πιστεύω ότι θα περιμένατε να είχαν τα πράγματα άλλη εξέλιξη. Το υπουργείο επιμένει και για τους αυτοματιστές, όπως βλέπεις  και από την νομοθετική ρύθμιση.

Αποσυνδεδεμένος arsenLOOPen

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1091 στις: Ιουνίου 30, 2007, 03:11:54 pm »
είναι ντροπή απόφοιτοι ανώτατης εκπαίδευσης να συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν παιδαία...σε σένα αναφέρομαι paphar, γιατί δεν κάνεις τίτοτε άλλο παρα να "βρίζεις" τον sniper.
...Δεν παίρνω το μέρος κανενός, όμως αν πρόσεξες κανένας δε μιλάει μ'αυτόν τον τρόπο σε σένα, ενώ εσύ το κάνεις! Επομένως λογικό είναι να μή γίνεται συζήτηση...(αλλα τσακομός)..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182557
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)