0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή εσύ "έλειπες" όταν συζητήθηκαν αρκετά πράγματα, δεν σου φταίω εγώ ή κάποιος άλλος. Δες παλιότερα μηνύματα και θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς. (γράφτηκες σήμερα στις 06:25:57 PM και έστειλες μήνυμα στις 06:56:24 PM, άρα μάλλον δεν τα διάβασες όλα καλά..).
Αυτό που ρωτάς για το "φανταστικό τίτλο πτυχίου" είναι αόριστο και φυσικά δεν μπορεί να στο απαντήσει κανείς.
Επίσης, εδώ είναι φόρουμ συζήτησης στο οποίο είμαστε όλοι ανώνυμοι. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σου απαντάει, ούτε είναι αγενής. Όλοι λέμε την γνώμη μας, αν θέλουμε (εγώ την λέω αλλά όπως είπα δεν εκπροσωπώ κανένα εκτός από τον ευατό μου)
Αυτό που λεςι εσύ ο ίδιος "Επειδή δεν έχω καμία σχέση με τον αυτοματισμό και την πληροφορική ", φαίνεται να είναι αλήθεια. Γιατί?
ΜΑΛΛΟΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ SNIPER HELLAS 1
Αυτό που λεςι εσύ ο ίδιος "Επειδή δεν έχω καμία σχέση με τον αυτοματισμό και την πληροφορική ", φαίνεται να είναι αλήθεια. Γιατί?Γιατί αυτό που ρωτάς για το "φανταστικό τίτλο πτυχίου" είναι αόριστο και φυσικά δεν μπορεί να στο απαντήσει κανείς. Το θέμα που συζητάμε εδώ και μέρες είναι το κατά πόσο είναι ή δεν είναι κάποιος κατάλληλος με βάση το πρόγραμμα σπουδών του να διορίζεται και να αποκαλεί τον ευατό του Πληροφορικό. Τίποτα παραπάνω από αυτό!
Ο ΣΤΕΜΠ όφειλε να κάνει μια επίσημη ανακοίνωση (από την κατάθεση της προσφυγής) και να πάρει επακριβή θέση για τα υπόλοιπα τμήματα του ΠΔ268. Γιατί (εκτός από τον αυτοματισμό) εσύ έχεις αναφέρει και την Γεωπληροφορική (και ένα ακόμα που δε το διευκρίνησες), ο συνάδελφός σου abcdef στο φόρουμ του ΚΕΠ ανέφερε 5 τμήματα , παλιότερα οι φοιτητές σας ανέφεραν περισσότερα και γενικότερα περιπλανιέται μια ασάφεια.Δες και μόνος σου αγαπητέ snipper στο Φόρουμ του ΚΕΠ, εδώ και 3-4 μέρες, σχεδόν πιο πολύ κατα της τηλεπληροφορικής καταφέρονται όλοι παρά κατά του Αυτοματισμού.Οφείλει λοιπόν ο Σύλλογός σας να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Ποιά τμήματα ονομαστικά θα επιδιώξει ο δικηγόρος σας να αποδείξει ότι κακώς συμπεριλήφθηκαν στο ΠΔ268? Έτσι οι μεν να μην ανησυχούν και οι δε να φροντίσουν να χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματά τους.Δεν έχει ουσία για τον απόφοιτο του κάθε τμήματος να το γνωρίζει αυτό? Δηλαδή λέτε "Μόνο τον αυτοματισμό και μερικούς άλλους (αλλά δε σας λέμε ποιούς) θα βγάλουμε από το ΠΔ268. Μή στεναχωριέστε οι υπόλοιποι, είμαστε μαζί σας" Και γιατί συνεχίζετε να μη συγκρίνετε το πρόγραμμα σπουδών σας με το πρόγραμμα των Η/Υ συστημάτων? Πόσο κατάλληλοι για καθηγητές πληροφορικής είναι αυτοί?(με τα ίδια κριτήρια που δεν είμαστε εμείς κατάλληλοι)....
Ας με βοηθήσει κάποιος...
Δεν πέρασες απαρατήρητος... Απλά δεν διαβάζεις τις απαντήσεις των άλλων (ή δεν τις καταλαβαίνεις)
Γι’ αυτό λοιπόν ,επειδή δεν απαντάς σε υποθετικές ερωτήσεις, ανασκευάζω την ερώτηση μου και περιμένω απάντηση από κάποιον ο οποίος είναι καθαρός πληροφορικός και όχι όπως οι αυτοματιστές. Μήπως θα μπορούσες να μας πεις ακριβώς τι μαθήματα θα πρέπει να έχει κάποιος στο πρόγραμμα σπουδών του τμήματός του για να μπορεί να αποκαλείται Πληροφορικός έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας άλλος να απασχολείτε και να μιλάει για την πληροφορική;
Γι’ αυτό λοιπόν ,επειδή δεν απαντάς σε υποθετικές ερωτήσεις, ανασκευάζω την ερώτηση μου και περιμένω απάντηση από κάποιον ο οποίος είναι καθαρός πληροφορικός και όχι όπως οι αυτοματιστές.
Μήπως θα μπορούσες να μας πεις ακριβώς τι μαθήματα θα πρέπει να έχει κάποιος στο πρόγραμμα σπουδών του τμήματός του για να μπορεί να αποκαλείται Πληροφορικός έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας άλλος να απασχολείτε και να μιλάει για την πληροφορική;
Εξακολουθώ να ισχυρίζομαι ότι είναι αγένεια να μην απαντάς σε κάποιον που σε ρωτάει κάτι. Αν σε ρωτήσει κάποιος όταν περπατάς στον δρόμο , εσύ δεν του δίνεις σημασία; Αυτό δεν είναι αγένεια;
Μήπως θα μπορούσες να μας πεις ακριβώς τι μαθήματα θα πρέπει να έχει κάποιος στο πρόγραμμα σπουδών του τμήματός του για να μπορεί να αποκαλείται Πληροφορικός έτσι ώστε να μην μπορεί κανένας άλλος να απασχολείτε και να μιλάει για την πληροφορική; Περιμένω μία σαφή και ξακάθαρη απάντηση φιλτατε sniper_hellas_1 απάντηση .
Μιλάμε για τα υπάρχοντα τμήματα που υπάρχουν και όχι γενικά πόσα μαθήματα.
Το θέμα που συζητάμε εδώ και μέρες είναι το κατά πόσο είναι ή δεν είναι κάποιος κατάλληλος με βάση το πρόγραμμα σπουδών του να διορίζεται και να αποκαλεί τον ευατό του Πληροφορικό. Τίποτα παραπάνω από αυτό!
και όχι γενικά πόσα μαθήματα
με βάση το [/color] πρόγραμμα σπουδών του
Για να καταλάβεις τι ρωτάς, για απάντησε το εξής: "ακριβώς τι μαθήματα θα πρέπει να έχει κάποιος στο πρόγραμμα σπουδών του τμήματός του για να μπορεί να αποκαλείται Πολιτικός Μηχανικός?"
Εσύ τελικά τι είσαι?
Αφού δεν έχεις σχέση με Πληροφορική-Αυτοματισμό (μάλλον έχεις τελικά αλλά δουλευόμαστε), γιατί καίγεσαι για το θέμα? Δεν μας είπες με τι ασχολείσαι εσύ για να καταλάβουμε που το πας....
Καποιος περίεργος πατέρας που έτυχε το παιδί του να τελειώνει ένα από τα 11 τμηματα τα οποία έχετε στείλει στο Σ.τ.Ε. παίζοντας με το μέλλον τους.
Εσύ που δεν έχεις καμία σχέση με τον αυτοματισμό και δεν γνωρίζεις την επιστήμη του αυτοματισμού και την σχέση της με την πληροφορική όπως ισχυρίζονται κάποιοι αυτοματιστές , πως έναι δυνατόν να βγάζεις το συμπέρασμα ότι ο αυτοματισμός δεν έχει σχέση με την πληροφορική;
Εσυ που είσαι καθαρός πληροφορικός, δώσε λοιπον σε όλους αυτούς εδω μεσα άναν ελάχιστο αριθμό μαθημάτων (και τους τίτλους τους φυσικά) για να μπορεί να απόκαλείται Πηροφορικός και να σταματήσει αυτή η διαμάχη μεταξυ πληροφορικών και μη.
Πάλι δεν κατάλαβες τι λέω.... Εννοώ ότι δεν έχει νόημα η ερώτηση σου. Αναφερόμαστε στα υπάρχοντα τμήματα και όχι γεινκά και αόριστα.
Επειδή είσαι περίεργος και πατέρας, θα σου πρότεινα να ψάξεις από μόνος σου κάποια πράγματα και να μην ακούς εμένα ή τον οποιοδήποτε. Αν περιμένεις να μάθεις το μέλλον το δικό σου ή του παιδιού σου από τα φόρουμ, τότε...
Επίσης, εγώ δεν παίζω με το μέλλον κανενός και δεν πήγα κανέναν στα δικαστήρια.
Αν πιστεύω όμως ότι το Χ και το Υ είναι λάθος, τότε θα το λέω άσχετα αν είναι ενάντια σε σένα ή σε κάποιον άλλον.
Εσύ που δεν έχεις καμία σχέση με τον αυτοματισμό και δεν γνωρίζεις την επιστήμη του αυτοματισμού και την σχέση της με την πληροφορική όπως ισχυρίζονται κάποιοι Αυτοματιστές , πως είναι δυνατόν να βγάζεις το συμπέρασμα ότι ο αυτοματισμός δεν έχει σχέση με την πληροφορική;
Γνωρίζω αρκετά για να κρίνω.
π.χ. Δεν νομίζω για κάποιον που είναι Πολιτικός Μηχανικός ότι είναι δύσκολο να κρίνει έναν Μηχανολόγο Μηχανικό. άρα αυτό που λες, δεν στέκει.
Επίσης, εσύ που δεν έχεις σχέση (εσύ το είπες) ούτε με αυτοματισμούς ούτε με πληροφορική, γιατί κρίνεις???
Εγώ δεν έκρινα κανέναν.
Εσύ που είσαι καθαρός πληροφορικός, δώσε λοιπόν σε όλους αυτούς εδώ μέσα έναν ελάχιστο αριθμό μαθημάτων (και τους τίτλους τους φυσικά) για να μπορεί να αποκαλείται κάποιος Πληροφορικός και να σταματήσει αυτή η διαμάχη μεταξύ πληροφορικών και μη.
Ποια διαμάχη? Αυτή που καλλιεργούν κάποιοι για να ωφεληθούν?
Αν σου πω 10 ή 30 ή 50 μαθήματα το θεωρείς απάντηση στο ερώτημα σου? Μάλλον όχι...
Όποτε γιατί το ρωτάς? Να σου πω γιατί? Γιατί είμαστε στην Ελλάδα του συμφέροντος. Ο καθένας από εμάς το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βολευτεί, άσχετα αν είναι σωστό ή όχι.
Είναι καιρός όμως να καταλάβουμε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση. Έτσι περιμένει κανείς να πάμε μπροστά στην Πληροφορική? Θέλει κανείς στα παιδιά του ή στα εγγόνια του να διδάσκει κάποιος "βαπτισμένος σε Πληροφορικό" Μαθηματικός ή Φυσικός ή Τοπογράφος?
Να πω κάτι γενικό χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας:Όσοι είναι Πληροφορικάριοι μπορούν να καταλάβουν γιατί ένας Αυτοματιστής ή Γεωπληροφορικός (Τοπογράφος δηλαδή) δεν είναι Πληροφορικός. Όσοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ποιος είναι ο Πληροφορικός, τότε τζάμπα πήγανε τα 4 χρόνια σπουδών τους...
Επίσης, όποιος περιμένει από τον sniper_hellas ή κάποιον άλλο να του λύσει τα προβλήματα σε ένα φόρουμ συζήτησης, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά....