Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Bellaspir ακούς τι λες;
Ειμαι μονιμη γαλλικων ,διοριστηκα μετα κοπων και βασανων με ΑΣΕΠ ενω δουλευα και ειχα και ενα μωρο, οποτε διαβαζα τις νυχτες που κοιμοταν.Οι επιλογες μου ηταν δυο: Η γυμνασιο και να διδασκω Ιστορια να κανω τη γραμματεα , βιβλιοθηκαριο, σε λιγο Κυλικειο , καθαριστρια ετσι οπως παμε ή Πρωτοβαθμια σε 4-5 σχολεια. Επελεξα το δευτερο γιατι δεν ΘΕΛΩ να κανω κατι που δεν ξερω και δε μου αρεσει, αλλα με την ταλαιπωρια που υφισταμεθα γενικως εμεις της β ξενης γλωσσας το τελευταιο που θα κανω ειναι να ζητησω συγνωμη που κοβω διορισμους απο τους φιλολογους, αν ειναι πια δυνατον.
Nομίζω ότι πρέπει να δράσουμε ταχύτατα.... Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που εργάζομαι σε γυμνάσιο... Όλες οι ιστορίες δίνονται στους ξενόγλωσσους παρόλο που οι μόνιμοι φιλόλογοι παρακαλούν να διδάξουν ιστορία... Ποιος είναι ο λόγος? Γιατί αν δεν δώσουν την ιστορία στους ξενόγλωσσους, τότε οι ξενόγλωσσοι μόνιμοι θα αναγκαστούν να διδάσκουν σε τουλάχιστον 2 σχολεία... Φέτος συνάδελφος φιλόλογος εργάζεται σε 2 σχολεία, γιατί η ίδια προέκυψε υπεράριθμη, δεδομένου ότι όλες τις ιστορίες τις είχαν πάρει οι καθηγητές ξένων γλωσσών... η αναπληρώτρια ιταλικών που διορίστηκε πριν από λίγες ημέρες θα πηγαίνει σε 4 σχολεία, προκειμένου να καλύψει το ωράριο της... Απ' ότι γνωρίζω οι δεύτερες αναθέσεις δίνονται σε περίπτωση που δεν υπάρχει φιλόλογος και όχι για να έχουν δουλειά οι ξενόγλωσσοι...Το ερώτημά μου είναι γιατί διορίζονται τόσοι ξενόγλωσσοι? Ξέρετε πόσες ώρες φιλολογικές χάνονται από αυτή τη διαδικασία?3 * 4 τμήματα κάθε τάξης = 12 ώρες * 3 τάξεις του Γυμνασίου = 36 ώρες δηλαδή 1 θέση αναπληρωτή και 1 θέση ΑΚΩ... Γιατί να συμβαίνει αυτό όταν υπάρχουν τόσοι φιλόλογοι άνεργοι?[/quoteΠρέπει να κινηθούμε άμεσα. Οι ώρες που χάνονται για φιλολόγους είναι πάρα πάρα πολλές
μόνο εσύ κουράστηκες να διαβάζεις και είχες παιδιά και δουλειά;προτείνω όποιος από τους ξενόγλωσσους θέλει να παίρνει ιστορία ως β' ανάθεση να εξεταστεί στον επόμενο ασεπ στο μάθημα της ιστορίας και να του ζητείται να πιάνει άντε 30 βάση Αυτο καταλαβες εσυ? Ειπα οτι εχω καθε δικαιωμα να ειμαι εκει που ειμαι γιατι δεν αυτοδιοριστηκα, με διορισαν και κουραστηκα γι΄αυτο.Αν διαβασες προτιμησα την Πρωτοβαθμια για να μη βλεπω τα ξυνισμενα μουτρα των φιλολογων και να διδασκω και κατι που δεν ξερω.Κανεις δεν θελει να κανει Ιστορια αναγκαζονται.Επισης μια φιλη μου αναπληρωτρια Θεολογος πηρε φετος Ιστορια, θα τα βαλετε και με τους Θεολογους τωρα? Ποιος ειναι ο επομενος?