Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mariefrance στις Μαΐου 22, 2011, 02:42:40 pmΠαράθεση από: glaukos στις Μαΐου 22, 2011, 03:32:25 amΔΕΝ ειναι δουλεια των ξενογλωσσων να διδαξουν ιστορια .Συζηταμε το αυτονοητο αν θα πρεπει την ιστορια να την διδασκουν οι φιλολογοι ? Οι ξενογλωσοι σωστα διεκδικουν την 1 ωρα που αφαιρεθηκε. Ομως μεσω των ενωσεων τους της γαλλικης και γερμανικης γλωσσας θα επρεπε να αρνηθουν να παρουν τις ωρες αλλων συναδελφων τους αν ειχαν την αξιοπρεπεια και την αλληλεγγυη που θα επρεπε .Επειδη απεδειξαν οτι δεν την εχουν και τσεπωνουν τις ωρες διδασκαλιας της ιστοριας να μην ενοχλουνται και να μην λενε αλλος ειναι ο εχθρος γιατι αν και θελουν να τον δειχνουν δεν παυουν να γινοηται ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΕ
Παράθεση από: glaukos στις Μαΐου 22, 2011, 03:32:25 amΔΕΝ ειναι δουλεια των ξενογλωσσων να διδαξουν ιστορια .Συζηταμε το αυτονοητο αν θα πρεπει την ιστορια να την διδασκουν οι φιλολογοι ? Οι ξενογλωσοι σωστα διεκδικουν την 1 ωρα που αφαιρεθηκε. Ομως μεσω των ενωσεων τους της γαλλικης και γερμανικης γλωσσας θα επρεπε να αρνηθουν να παρουν τις ωρες αλλων συναδελφων τους αν ειχαν την αξιοπρεπεια και την αλληλεγγυη που θα επρεπε .Επειδη απεδειξαν οτι δεν την εχουν και τσεπωνουν τις ωρες διδασκαλιας της ιστοριας να μην ενοχλουνται και να μην λενε αλλος ειναι ο εχθρος γιατι αν και θελουν να τον δειχνουν δεν παυουν να γινοηται ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΕ
ΔΕΝ ειναι δουλεια των ξενογλωσσων να διδαξουν ιστορια .Συζηταμε το αυτονοητο αν θα πρεπει την ιστορια να την διδασκουν οι φιλολογοι ? Οι ξενογλωσοι σωστα διεκδικουν την 1 ωρα που αφαιρεθηκε. Ομως μεσω των ενωσεων τους της γαλλικης και γερμανικης γλωσσας θα επρεπε να αρνηθουν να παρουν τις ωρες αλλων συναδελφων τους αν ειχαν την αξιοπρεπεια και την αλληλεγγυη που θα επρεπε .Επειδη απεδειξαν οτι δεν την εχουν και τσεπωνουν τις ωρες διδασκαλιας της ιστοριας να μην ενοχλουνται και να μην λενε αλλος ειναι ο εχθρος γιατι αν και θελουν να τον δειχνουν δεν παυουν να γινοηται ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΕ
Συνάδελφοι έχετε αντιληφθεί ότι χάνονται 1000 θέσεις φιλολόγων επειδή το μάθημα της ιστορίας δίνεται ως β. ανάθεση?
«Για μας είναι θέμα αρχής και έτσι υπερασπιζόμαστε τη ρύθμιση», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, υπογραμμίζοντας ότι «η αύξηση αυτή του ωραρίου ισοδυναμεί με ένα παραγόμενο έργο που για να αποδοθεί θα έπρεπε να προσληφθούν 46.000 εργαζόμενοι».http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&pubid=63069214
Και οι υπόλοιπο οδύρονται ποιος μπορεί να διδάξει καλύτερα ιστορία... Το Σεπτέμβριο κινδυνεύουμε να μείνουμε χωρίς δουλειά.. το έχετε καταλάβει αυτό... μην το προχωρήσω... πιο πολύ... και αναφερθώ για μόνιμο διορισμό... που όπως πολύ σωστά είπε ο συνάδελφος ΑΛΕΞ οι οργανικές θέσεις εξαφανίζονται με τις β' αναθέσεις... Συνεχίστε εσείς..... να λογομαχείται για το ποιος έχει δώσει πιο πολλά μαθήματα ιστορίας στο πανεπιστήμιο...
ΔΕ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ... ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ............................................................. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eσύ δηλαδή που ζεις την πραγματικότητα.. έχεις βρει εναλλακτικές? Γιατί αν μιλάς εκ του ασφαλούς.. τότε δεν μιλάμε επί ίσοις όροις.. Αν τώρα είσαι στην ίδια θέση με εμένα... γιατί χάνεις το χρόνο σου στο φόρουμ και δεν ασχολείσαι με τις εναλλακτικές που έχεις βρει... Μήπως τελικά αν δεν μιλάς εκ του ασφαλούς η εναλλακτική σου είναι η διδασκαλία... Αυτό λέει η λογική... όχι εγώ....
Παράθεση από: GERMANOS στις Μαΐου 23, 2011, 04:57:01 pm Eσύ δηλαδή που ζεις την πραγματικότητα.. έχεις βρει εναλλακτικές? Γιατί αν μιλάς εκ του ασφαλούς.. τότε δεν μιλάμε επί ίσοις όροις.. Αν τώρα είσαι στην ίδια θέση με εμένα... γιατί χάνεις το χρόνο σου στο φόρουμ και δεν ασχολείσαι με τις εναλλακτικές που έχεις βρει... Μήπως τελικά αν δεν μιλάς εκ του ασφαλούς η εναλλακτική σου είναι η διδασκαλία... Αυτό λέει η λογική... όχι εγώ....Εγώ απλά σου εξήγησα πώς έχει η κατάσταση. Δεν σου είπα ότι πρέπει να χαίρεσαι μ' αυτήν. Το αν μιλάω εκ του ασφαλούς ή όχι, δεν έχει σχέση με το θέμα, κυρίως όμως, δεν έχει σχέση με την ορθότητα ή μη όσων έγραψα, τα οποία και μόλις τώρα, στο παραπάνω σου μήνυμα, βλέπω ότι ΔΕΝ αμφισβήτησες. Άλλο ατόπημά σου... Οι εκπαιδευτικοί αν πιστεύουν ότι ξύ... αρχίζω να αμφιβάλλω αν είσαι εκπαιδευτικός... Αλλά ας αφήσουμε αυτό το θέμα... έχω πολλά στο κεφάλι μου για να ασχοληθώ και με αυτό...Και αυτό είναι και η ταμπακιέρα τελικά. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το ..... βαρκούλες αρμενίζουν, που λένε. Αν και τελικά ούτε να σε κατηγορήσω μπορώ, ούτε να σε αδικήσω. Ο καθένας από την πλευρά του βλέπει τα πάντα μέσα από το πρίσμα του μικρόκοσμού του, λογικό είναι αλλά από την άλλη είναι και τελείως άσχετο με το γεγονός ότι απλά το δημόσιο έχει πεθάνει, όπως είπα. Μια ειλικρινή συγγνώμη όμως αν ακούγομαι κάπως κυνικός, αλλά το προτιμώ από το να παραμυθιάζομαι και να φαντασιώνομαι λευκούς ελέφαντες, όπως μια πρόσληψη στο δημόσιο και το ξύσιμο/άραγμα που αυτή συνεπάγεται (για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους), ειδικά μάλιστα υπό τις παρούσες συνθήκες.