Σύνολο ψηφοφόρων: 118
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: may22 στις Οκτωβρίου 23, 2007, 11:48:09 pmΣυμφωνώ ότι είναι ανεπίτρεπτο να διδάσκουν οι καθηγητές των Ξένων Γλωσσσών Ιστορία και άλλα φιλολογικά μαθήματα αλλά μην πάτε πολύ μακριά..Όλοι όσοι έχουν Proficiency και άδεια διδασκαλίας διδάσκουν Αγγλικά και οποιαδήποτε άλλη γλώσσα σε φροντιστήρια και στερούν με τον ίδιο τρόπο θέσεις από εμάς που έχουμε σπουδάσει αυτό.Αυτό δηλαδή γιατί δεν το βλέπει κανείς αγαπητή μου
Συμφωνώ ότι είναι ανεπίτρεπτο να διδάσκουν οι καθηγητές των Ξένων Γλωσσσών Ιστορία και άλλα φιλολογικά μαθήματα αλλά μην πάτε πολύ μακριά..Όλοι όσοι έχουν Proficiency και άδεια διδασκαλίας διδάσκουν Αγγλικά και οποιαδήποτε άλλη γλώσσα σε φροντιστήρια και στερούν με τον ίδιο τρόπο θέσεις από εμάς που έχουμε σπουδάσει αυτό.Αυτό δηλαδή γιατί δεν το βλέπει κανείς αγαπητή μου
.Δε λέω να διδάσκουμε εμείς Ιστορία αλλά να μη διδάσκετε ούτε εσείς οι άσχετοι Αγγλικά..
Τώρα για το γεγονός ότι οι καθηγητές ξένων γλωσσών διδάσκουν ιστορία στην δευτεροβάθμια ίσως να φταίει το ότι το πτυχίο μας γράφει "την αγγλικήν τε την ελληνικήν φιλολογίαν σπουδάσασα" το οποίο σε μπερδεύει . Εγώ δεν ε΄ιχα καν προσέξει αυτή την φράση μέχρι που την παρατήρησε μία φίλη μου γεωλόγος όταν καταθέταμε τα χάρτια μας για τον ΑΣΕΠ.