0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε και συνάδελφε ylem, την ίδια απορία έχω και εγώ.Και τώρα μπορείτε να πανα να γαμη...θείται.Εφτασε η ωρα η καλη για το τσιμπουκι το γλυκο η μάλλον το πικρο που πρεπει να παρετε.Τωρα θα παρετε την ψηφο μου την καλή.Τόσα χρόνια μας δουλευατε τώρα γλυψτε το παπάρι μου μπασταρδοι καθίκια πουτσολάγνοι της εξουσίας. για όλα αυτά τα χρόνια της αναμονής...τώρα σας φτυνω στην μάπα σας.καθίκια μουνοτσόλιαααααΕδώ μέσα μπαίνουν και γράφουν μερικοί προσπαθώντας να μας πείσουν ότι(ούτε λίγο ούτε πολύ).....φταίμε που ζητάμε τα ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ!!!!Κυριακή κοντή γιορτή.
Θα ήθελα με αφορμή κάποια τελευταία σχόλια συναδέλφων να αναφέρω κάτι που με ενόχλησε γενικά σε σχέση με τις πληρωμές των οφειλών του πρώην ΟΕΕΚ. Έχω δουλέψει κάποιες φορές ως εκπαιδευτής σε ΙΕΚ και την περσινή χρονιά ήμουνα αποσπασμένος σε Γραμματεία ΙΕΚ. αντε κλαρίνο και σε σένα Και τώρα μπορείτε να πανα να γαμη...θείται.Εφτασε η ωρα η καλη για το τσιμπουκι το γλυκο η μάλλον το πικρο που πρεπει να παρετε.Τωρα θα παρετε την ψηφο μου την καλή.Τόσα χρόνια μας δουλευατε τώρα γλυψτε το παπάρι μου μπασταρδοι καθίκια πουτσολάγνοι της εξουσίας. για όλα αυτά τα χρόνια της αναμονής...τώρα σας φτυνω στην μάπα σας.καθίκια μουνοτσόλιαααααΚατανοώ το θυμό και την αγανάκτηση των απλήρωτων συναδέλφων αλλά δεν είναι σωστό να την πληρώνει πάντα και να τα ακούει ο τελευταίος τροχός της αμάξης, δηλαδή ο αποσπασμένος στη Γραμματεία. Πέρισυ την άνοιξη που στάλθηκαν από την ομάδα που συστάθηκε στο ΙΔΕΚΕ (επί πληρωμή - επίδομα εξτρά) οδηγίες για το τι χρειάζονταν για να γίνουν οι πληρωμές είχαμε τρελαθεί!! Μιλάμε για απίστευτη χαρτούρα (έχω τα έγγραφα των οδηγιών αν κάποιος θέλει να δει) με εξωφρενική τυπολατρεία και γραφειοκρατία. Προς Θεού, δεν λέω ότι φταίει η ομάδα του ΙΔΕΚΕ, πάντα το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, και αυτοί εντολές εκτελούσαν. Μέσα στο καλοκαίρι έπρεπε να συγκεντρωθούν πάρα πολλά έγγραφα (περισσότερα από όσα χρειάζονταν αν οι πληρωμές γινόντουσαν στην ώρα τους), εκατοντάδες ή χιλιάδες υπογραφές από πρώην εκπαιδευτές από όλα τα μέρη της οικουμένης (!!!), να διασταυρωθούν οικονομικά στοιχεία και βέβαια να μετατραπούν δεκάδες αρχεία σε XML (χωρίς βέβαια να υπάρχει εκπαίδευση σε αυτό). Όλα αυτά παράλληλα με τις υπόλοιπες εργασίες της γραμματείας και έχοντας να αντιμετωπίσεις και από εκπαιδευτές μια αδιαφορία σαν να μην πάσχιζες για τη δική τους πληρωμή. Η μεγάλη πλειοψηφία των εκπαιδευτών αγνοούσε για ποιο χρονικό διάστημα δεν είχε πληρωθεί (δεν μιλάω για ώρες ή χρήματα - χρονικό διάστημα ζητούσαμε!!! - "
Εγώ προσωπικά αν δεν δω τα χρήματα στο λογαριασμό δεν πιστεύω τίποτα. Μην βιάζεστε να χαρείτε...γιαυτό βεντούζα βεντούζα
Πρέπει πρώτα να υπογράψουμε τις συμβάσεις μας?
1) Κατ αρχή να μη γίνει καμμία εγγραφή στα βιβλία και στοιχεία (ΑΠΥ), για ενδεχόμενη ακύρωσή τους χωρίς έλεγχο. Αν γίνουν εγγραφές, τότε ο έλεγχος για ακύρωσή των θα καθυστερήσει και ποιος ξέρει αν θα έχει επιπλοκές. Φυσικά επιπλοκές θα έχει και η εκπρόθεσμη ενημέρωσή τους (μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα).
με σημερινη γνωμοδοτηση της νομικης υπηρειας ΙΝΕΔΙ
Ξυπνησα ευχαριστημενος! στο καλαθι οι δυο πατρωνες της μεταπολιτευσης! Κατι ευχαριστο !!! με σημερινη γνωμοδοτηση της νομικης υπηρειας ΙΝΕΔΙ
Παράθεση από: palioseira στις Μαΐου 07, 2012, 01:18:28 pmΞυπνησα ευχαριστημενος! στο καλαθι οι δυο πατρωνες της μεταπολιτευσης! Κατι ευχαριστο !!! με σημερινη γνωμοδοτηση της νομικης υπηρειας ΙΝΕΔΙ
... κ το ΙΚΑ πέθανε;; Τελεσίδικα ;;; δλδ όλοι ΑΠΥ ή ΑΕΔ ;;;
άρθρο 46 του ν. 3996/2011, ΦΕΚ 170Α/5-8-2011......................