0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και να ρωτήσω εγώ τώρα με το αθώο μου το μυαλουδάκι.... Έχουμε άποψη για το πότε θα πληρωθούμε αυτό το εξάμηνο που μόλις τελείωσε?
Το Επιπρόσθετο (;;...) λέει ότι είμαστε που Είμαστε κατακερματισμένοι ως "κατηγορίες" Εκπαιδευτών ... σε άγνωστες μεταξύ μας ειδικότητες ... "πιστοί" - "άπιστοι" (που λέω και γω ...πιστοπ. απιστόπ. ) , ΔΕΝ βρισκόμαστε καν στα ίδια Δ.Ι.Ε.Κ. που διασταυρωνόμαστε στους διαδρόμους και τις Γραμματείες .. Πόσο μάλλον στα Διάσπαρτα στις "Μητροπόλεις" και τις Περιφέρειες ...
Καλησπέρα μήπως γνωρίζεται ποιο είναι το όριο από σύμβαση παροχής υπηρεσιών του προηγούμενου έτους (παλιά ήταν 5.000 ευρώ) ώστε να μην υποχρεωθείς να μπεις στον ΟΑΕΕ και να κόβεις τιμολόγιο για το 2016;;; ευχαριστώ
22 Μαρτίου 2016ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Πληρωμή Εκπαιδευτών ΙΕΚΘα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η πληρωμή των εκπαιδευτών ΙΕΚ, για το 2ο εξάμηνο του 2015, δεν έχει καταστεί δυνατή μέχρι σήμερα, λόγω καθυστέρησης στην εκταμίευση της ετήσιας τακτικής επιχορήγησης του ΙΝΕΔΙ
Καλησπέρα σε όλες/όλους,Μήπως όσοι/ες εργάστηκαν το εξάμηνο 2015
Για μενα που δεν ημουν με μπλοκακι τα χρηματα μπηκαν αυτοματα στο 5. Ακαθάριστα έσοδα από επιχειρηματική δραστηριότητα για μη επιτηδευματίες και στο 10. Φόροι 1%,3%,4%,8%,,15% και 20% που παρακαρατήθηκαν (παρ. 1δ, 2 άρθ. 64 και 5γ άρθ. 69 Κ.Φ.Ε.) ο φορος..διακρινω ομως μια δυσαρμονια κανοντας τους υπολογισμους της ταξεως των 50 ευρω περιπου..Μπηκνα σε καποιον στο 1. Αθροισμα καθαρών ποσών από μισθούς, ημερομίσθια κλπ (εκτός περιπτ. 2, 3) ;;;
Πιστευω πως η απαντηση μου θα σε διευκολυνει γιατι η περιπτωση μου ειναι πιο απλη.Εγω δεν ημουν εκπαιδευτης στο 2014