*

Ψηφοφορία

να υπάρχει αξιολόγηση;

ναι
οχι

Αποστολέας Θέμα: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών  (Αναγνώστηκε 937897 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« Απάντηση #938 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:01:37 am »
bitch, μάλλον δεν εκφράστηκα καλά. Οκ κατέθεσες τα πτυχία σου και τις περγαμηνές σου ή τα ανέφερες στην απογραφή. Όμως οι άνθρωποι σε αυτή τη ζωή μπορεί να έχουν εργασιακή εμπειρία που δεν την γνωρίζει ή και μερικές φορές δεν την αναγνωρίζει του υπουργείο γιατί πχ κρίνει ότι δεν αφορά άμεσα την εκπαίδευση. Δεν αναφέρομαι τέλος πάντων στα βασικά τυπικά του βιογραφικού ενός ανθρώπου. Θα προσπαθήσω να γίνω πιο συγκεκριμένη. Το υπουργείο για λόγους "οικονομίας" δεν αναγνωρίζει την προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα ας πούμε, ακόμα κι όταν αφορά πχ παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Επαγγελματικού Προσανατολισμού ή άλλα Ερευνητικά Προγράμματα που υλοποιούνταν στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων κι αυτό γιατί οι εργαζόμενοι σε αυτά τα προγράμματα δουλεύουν ως "ελεύθεροι επαγγελματίες". Με άλλα λόγια δεν ξέρει ποιοί είμαστε παρά μόνο πόσα "χαρτιά" έχουμε. Και επιτρέψτε μου να σας πω επειδή κατά τύχη στην προηγούμενη ζωή μου που λέω κι εγώ, έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα στην επιλογή και διαχείριση προσωπικού επιχειρήσεων, "τα χαρτιά" από μόνα τους δεν λένε τίποτα.
Υπήρχαν περιπτώσεις που οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για μια θέση δεν είχαν ούτε διδακτορικό, ούτε μεταπτυχιακό. Αρκούσαν μόνο το πτυχίο τους και άλλα στοιχεία της προσωπικότητας τους και της εργασιακής τους εμπειρίας που τους καθιστούσαν κατάλληλους. Και υπήρχαν πάλι κάτι τύποι με κάργα τα "χαρτιά" αλλά ακατάλληλοι για τη δουλειά που πήγαιναν να προσληφθούν.
Από την άλλη τι θέλετε να μου πείτε ότι όσοι δεν έχουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά και μετά διδακτορικά και από δύο τρία πρώτα πτυχία θα τους "ξεσκαρτάρει" το υπουργείο και θα τους πετάξει στο καλάθι των αχρήστων? Τι είναι αυτά που ακούνε τα αυτάκια μου και βλέπουν τα ματάκια μου?
Δηλαδή, ο καλός ο εκπαιδευτικός είναι αυτός που έχει διδακτορικό και μεταπτυχιακό? και οι υπόλοιποι είναι τι?
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι θέλει κάποιος στη μέση εκπαίδευση με διδακτορικό, άντε το μεταπτυχιακό να το καταλάβω γιατί είναι μια επιπλέον εξειδίκευση σε ένα θέμα αλλά, το διδακτορικό και απλός καθηγητής ή δάσκαλος της ΔΕ δεν το καταλαβαίνω.
Ξέρετε στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει και το overqualified που έχει αρνητική σημασία στην αξιολόγηση του προσωπικού και νομίζω ότι πρέπει να λάβει υπόψη του και ο δημόσιος τομέας άμα θέλει να λειτουργήσει ανταγωνιστικά και παραγωγικά όπως τάχα μου και ο ιδιωτικός.
Άντε γιατί σε αυτή τη χώρα έχουμε όλοι μπερδέψει, όπως λέει και ο MARKOS, τις βούρτσες :P
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:45:11 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #939 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:05:32 am »
Δεν ειναι πάντα 10 ή 9,7 άσε που η αξιολογηση ειναι και περιγραφικη. Πχ αναγράφεται το σύνολο των αδειών μας και των  επιμορφώσεών μας, τα αντικείμενά μας και ένα σωρο΄άλλα και κάποιοι προσκομίζουμε και αξιιολογητικά έγγραφα από τους ....πελάτες μας.

οκ τώρα θα ειναι ίσως αυστηρότερα. Δε θα πρεπε; Εσύ αισθάνεσαι ωραια να σκιζεσαι στη δουλειά και να παίρνεις τα ίδια λεφτά με αυτον που ξύνεται; Αισθάνεσαι ωραία να πληρώνονται πέντε άτομα που θα πρεπε να χουν απολυθεί απο χρόνια Γιατί  τα λεφτά αυτά να μη δωθούν πχ στις υποδομες που τόσο τις θες ή ακόμα και να μοιραστούν στους μισθούς των υπολοίπων;

τώρα όσο για την τρομολαγνεία....αυτή εσύ την επιλέγεις ... ή που θα τσιμπήσεις το δόλωμα ή που δε θα μασήσεις μία...
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος mariacurie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #940 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:09:46 am »
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου mat , και με τον τρόπο σου απάντησες στην ερωτησή μου. Θυμάμαι αφότου είχα πάρει το πτυχίο μου και ήμουν άνεργη (φυσικα!) πήγα να ζητήσω εργασία. Ήταν μια δουλειά γραφείου(οτιδήποτε έπρεπε να δουλέψω), ο εργοδότης κοίταξε το

Αποσυνδεδεμένος actor

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #941 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:12:13 am »
Bitch, (δεν είναι προσωπικό...έτσι...σε θεωρώ αρκετά νοήμων εδώ μέσα) θα ήθελα να προσθέσω το εξής:
α) Εάν θέλει το Υπουργείο να προβεί σε αξιολόγηση = απολύσεις τότε είναι εύκολο

β) Η αξιολόγηση δεν πρέπει να είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να μας βοηθήσει και όχι να μας βάλει το πιστόλι στον κρόταφο ?

γ) Γιατί το Υπουργείο να αρχίζει να ψάχνει τι χαρτιά έχω ? Μπορεί να μην έχω τα βαριά χαρτιά - μεταπτυχιακό, διδακτορικό, (δεν είχα χρόνο και χρήμα για να ασχοληθώ) αυτό με κάνει λιγότερο καλό εκπαιδευτικό ? Αγαπώ τόσο πολύ το αντικείμενο που κάνω και τα δίνω όλα μέσα στην τάξη...και σε εκπαιδευτικό αλλά και σε παιδαγωγικό επίπεδο....αυτό πρέπει να αξιολογηθεί περισσότερο...

δ) Η αξιολόγηση επαναλαμβάνω ΠΡΕΠΕΙ να έχει αρχικό σκοπό την βελτίωση μας....Εάν είναι να απολύσουν εκπαιδευτικούς μπορεί κάλλιστα να γίνει αυτό μέσω : Δεν έχει μεταπτυχιακό, δεν μπήκες με ΑΣΕΠ, δεν παρακολούθησες σεμινάρια - επιμορφώσεις (άσχετα αν γίνονται ή όχι) ΤΙ ΕΙΣΑΙ ? Κάποιος που κάνεις μάθημα......Α είσαι και υπεράριθμος ? ε τότε μία ώρα νωρίτερα σπίτι σου...Απλοϊκό το παράδειγμα αλλά ....

Ευχαριστώ για την ανάγνωση

Πιστεύω σε μια αξιολόγηση που δεν θα ξεκινάει τι "χαρτιά" έχει ο καθένας μας. Οχι ότι δεν αποτελεί κάτι σημαντικό...αλλά
π.χ. Εγώ δεν έχω ούτε μεταπτυχιακό , ούτε διδακτορικό, Δηλ, είμαι στην εκπαίδευση είτε από ΑΣΕΠ είτε απο ενιαίο πίνακα....Τώρα θέλω να μάθω απο ΕΔΩ και πέρα τι είδους αξιολόγηση θα γίνει για να ξέρω...Αν είναι να έρθει κάποιος (Υπουργείο κ.λ.π.) και να μου πει Α! δεν έχεις μεταπτυχιακό, διδακτορικό, ούτε το ένα ούτε το άλλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:45:11 »

Αποσυνδεδεμένος Giannis1

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #942 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:13:01 am »
@bitch
Δυστυχώς για να μη "μασήσεις μία" θα πρέπει να έχεις μαζέψει και "ράμματα για τη γούνα τους" όπως λες περίπου, μερικά πόστ πιο πάνω. Και πραγματικά, πολλοί απλά δε θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία να λέμε "αν μου κάνει παρατήρηση αυτός ο φελλός (γιατί συνήθως οι πιο άχρηστοι είναι "τα πιο σκληρά καρύδια και έτσι ναούμ'") θα του πώ κι εγώ το τάδε και το δείνα".
Σε διαφορετική περίπτωση, θα είσαι εκτεθειμένος. Και ειδικά οι νέοι, που δε ξέρουν προφανώς τί παίζεται, θα είναι σίγουρα εκτεθειμένοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 29, 2012, 12:28:22 am από Giannis1 »
Οι υπουργοί, τσεκάρουν κι αυτοί κουτάκι "δέχομαι τοποθέτηση και στα υπόλοιπα υπουργεία"?

Αποσυνδεδεμένος actor

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #943 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:14:53 am »
bitch, μάλλον δεν εκφράστηκα καλά. Οκ κατέθεσες τα πτυχία σου και τις περγαμηνές σου ή τα ανέφερες στην απογραφή. Όμως οι άνθρωποι σε αυτή τη ζωή μπορεί να έχουν εργασιακή εμπειρία που δεν την γνωρίζει ή και μερικές φορές δεν την αναγνωρίζει του υπουργείο γιατί πχ κρίνει ότι δεν αφορά άμεσα την εκπαίδευση. Δεν αναφέρομαι τέλος πάντων στα βασικά τυπικά του βιογραφικού ενός ανθρώπου. Θα προσπαθήσω να γίνω πιο συγκεκριμένη. Το υπουργείο για λόγους "οικονομίας" δεν αναγνωρίζει την προϋπηρεσία στον ιδιωτικό τομέα ας πούμε, ακόμα κι όταν αφορά πχ παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Επαγγελματικού Προσανατολισμού ή άλλα Ερευνητικά Προγράμματα που υλοποιούνταν στα πλαίσια Ευρωπαϊκών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων κι αυτό γιατί οι εργαζόμενοι σε αυτά τα προγράμματα δουλεύουν ως "ελεύθεροι επαγγελματίες". Με άλλα λόγια δεν ξέρει ποιοί είμαστε παρά μόνο πόσα "χαρτιά" έχουμε. Και επιτρέψτε μου να σας πω επειδή κατά τύχη στην προηγούμενη ζωή μου που λέω κι εγώ, έχω δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα στην επιλογή και διαχείριση προσωπικού επιχειρήσεων, "τα χαρτιά" από μόνα τους δεν λένε τίποτα.
Υπήρχαν περιπτώσεις που οι πιο κατάλληλοι άνθρωποι για μια θέση δεν είχαν ούτε διδακτορικό, ούτε μεταπτυχιακό. Αρκούσαν μόνο το πτυχίο τους και άλλα στοιχεία της προσωπικότητας τους και της εργασιακής τους εμπειρίας που τους καθιστούσαν κατάλληλους. Και υπήρχαν πάλι κάτι τύποι με κάργα τα "χαρτιά" αλλά ακατάλληλοι για τη δουλειά που πήγαιναν να προσληφθούν.
Από την άλλη τι θέλετε να μου πείτε ότι όσοι δεν έχουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά και μετά διδακτορικά και από δύο τρία πρώτα πτυχία θα τους "ξεσκαρτάρει" το υπουργείο και θα τους πετάξει στο καλάθι των αχρήστων? Τι είναι αυτά που ακούνε τα αυτάκια μου και βλέπουν τα ματάκια μου?
Δηλαδή, ο καλός ο εκπαιδευτικός είναι αυτός που έχει διδακτορικό και μεταπτυχιακό? και οι υπόλοιποι είναι τι?
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω τι θέλει κάποιος στη μέση εκπαίδευση με διδακτορικό, άντε το μεταπτυχιακό να το καταλάβω γιατί είναι μια επιπλέον εξειδίκευση σε ένα θέμα αλλά, το διδακτορικό και απλός καθηγητής ή δάσκαλος της ΔΕ δεν το καταλαβαίνω.
Ξέρετε στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει και το overqualified που έχει αρνητική σημασία στην αξιολόγηση του προσωπικού και νομίζω ότι πρέπει να λάβει υπόψη του και ο δημόσιος τομέας άμα θέλει να λειτουργήσει ανταγωνιστικά και παραγωγικά όπως τάχα μου και ο ιδιωτικός.
Άντε γιατί σε αυτή τη χώρα έχουμε όλοι μπερδέψει, όπως λέει και ο MARKOS, τις βούρτσες :P

Με πρόλαβες mat...περίπου αυτά ανέφερα και εγώ παρακάτω.....καλή τοποθέτηση

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #944 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:23:34 am »
 ;D ;D ;D mat   

δε διαφωνώ με το σκεπτικό σου.  Πράγματι οι πολλές περγαμηνές δεν αποδεικνύουν απαραίτητα ικανότητα.Μπορεί να αποδείξουν οικονομική ευχαίρεια, ενιοτε κατάλληλες γνωριμίες αλλά κάποιες φορές και ροπή στην έρευνα, ερευνητικό μυαλό, πάθος με την επιστήμη. Όπως και να το κάνεις όμως δε γινεται να ζητάς αντικειμενική αξιολόγηση και να αφαιρείς εντελώς μετρήσιμα αντικειμενικά κριτήρια...

Έχεις διαβάσει το Νούμερο του Η.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος emnaypli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #945 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:29:01 am »
Δεν ειναι πάντα 10 ή 9,7 άσε που η αξιολογηση ειναι και περιγραφικη. Πχ αναγράφεται το σύνολο των αδειών μας και των  επιμορφώσεών μας, τα αντικείμενά μας και ένα σωρο΄άλλα και κάποιοι προσκομίζουμε και αξιιολογητικά έγγραφα από τους ....πελάτες μας.

οκ τώρα θα ειναι ίσως αυστηρότερα. Δε θα πρεπε; Εσύ αισθάνεσαι ωραια να σκιζεσαι στη δουλειά και να παίρνεις τα ίδια λεφτά με αυτον που ξύνεται; Αισθάνεσαι ωραία να πληρώνονται πέντε άτομα που θα πρεπε να χουν απολυθεί απο χρόνια Γιατί  τα λεφτά αυτά να μη δωθούν πχ στις υποδομες που τόσο τις θες ή ακόμα και να μοιραστούν στους μισθούς των υπολοίπων;

Δηλαδή θα απολύσουν εκπαιδευτικούς για να αυξήσουν τον προυπολογισμό για την Παιδεία μας??? Και εγώ η αφελής που νόμιζα ότι θα τα δώσουν στα διεθνή τοκογλυφικά αρπακτικά??? Μερικές φορές δε σκέφτομαι τα αυτονόητα...

τώρα όσο για την τρομολαγνεία....αυτή εσύ την επιλέγεις ... ή που θα τσιμπήσεις το δόλωμα ή που δε θα μασήσεις μία...
>:(
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 29, 2012, 12:30:48 am από emnaypli »

Αποσυνδεδεμένος emnaypli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #946 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:30:12 am »
Δε διαφωνώ.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 14, 2014, 09:50:05 am από emnaypli »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #947 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:35:58 am »
Ωστόσο αυτο δε σημαίνει οτι το δημόσιο πρέπει να συνεχίσει να ειναι "άσυλο ανιάτων" να είναι " κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα"
ούτε εγώ διαφωνώ ειδικά με αυτό το τελευταίο που γράφεις. Πάντως ένας τρόπος πιο αποτελεσματικός για να πάψει το υπουργείο παιδείας να είναι "άσυλο ανιάτων" που λες κι εσύ, είναι να μας περάσει όλους από ψυχοθεραπεία ομαδική, για να στοιχίσει λιγότερο  ;D Όσοι αντέξουν και δεν αποδειχθούν "διαταραγμένοι" θα μπορούν μετά να επιμορφωθούν και μετά να αξιολογηθούν και να καλοπληρωθούν  ;D
Αυτή είναι η κανονική σειρά των πραγμάτων, πρώτα οι πάσης φύσεως "διαταραγμένοι" και μετά οι υπόλοιποι  :P
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #948 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:36:43 am »
ωρέ πότε προλάβατε και γράψατε ένα σωρό; ένας  ένας και με τη σειρά...

είχα γράψει σε κάποια ποστ πιο πίσω ( ίσως και σε άλλο νήμα αλλά έχω και μια ηλικία η γυναίκα οπότε δε θυμάμαι και ακριβώς) ότι ο ΑΣΕΠ πιστοποιεί την επάρκειά σου στο γνωστικό σου αντικείμενο όχι την παιδαγωγική και μεταδοτική σου ικανότητα.  Το αυτό ισχύει και για τα μεταπτυχιακά / διδακτορικά.

Αλλά απ την άλλη υπάρχουν κάποιοι που έκαναν έναν κόπο παραπάνω,προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα. Αυτοί δεν πρέπει να "τσιμπήσουν" λίγο παραπάνω στην αξιολόγηση; ( οπως πχ τσιμπάει κάτι παραπάνω ο τρίτεκνος απο τον δίτεκνο).

΄τωρα όσον για όσα ρωτάς mallioni θα προσπαθήσω να σου απαντήσω σε όλα :

1. δεν υπάρχει ελληνική κυβέρνηση και νομίζω σ αυτό θα συμφωνήσουμε. Η Τρόικα κάνει ό,τι θέλει και επομένως αν η Τρόικα θέλει απολύσεις θα τις κάνει ό,τι και να πούμε εμείς ( εκτός και αν στο μεταξύ αποφασίσουμε να τους πάρουμε με τις πέτρες οπότε εκεί μιλάμε σε διαφορετική βαση ).

2. η αξιολόγηση θα πρέπει να είναι και τα δύο. Και να μας βελτιώσει αλλά και να μας βάλει το πιστόλι στον κρόταφο. είχε τον χρόνο ο κλάδος να προτείνει πράγματα ( εδώ και δέκα χρόνια έτρεχε το σχέδιο αξιολόγηση ) αλλά κώφευε πεισματιικά....τώρα ας φάει ο καθένας τη σούπα του.  Ακούγεται κυνικό  αλλά τη λέξη αξιολόγηση την ακούμε εδώ και πολλά χρόνια. Δε φταίει το Υπουργείο αν δεν την πήρε κανείς σοβαρά.

3 και 4 - σου απάντησα πιο πάνω....

Ωστοσο συμβαίνει το εξής παράλογο: Υπάρχουν καποιοι που είναι σίγουροι πως οι αξιολογητές θα είναι ΦΕΛΛΟΙ ( και μπορεί και να ειναι οκ, δεν αντιλέγω αν και στατιστικά κάποιοι ΔΕΝ θα είναι ). Μάλιστα κάποιοι αναρωτιούνται αν θα ειναι μάχιμοι εκπαιδευτικοί ώστε να είναι ικανοί να τους κρινουν... καλά ως εδώ ρε παιδιά αλλά....

όταν οι ΙΔΙΟΙ ακριβώς άνθρωποι  ( οι μη μάχιμοι φελλοί ) διορθώνουν τα γραπτά του ΑΣΕΠ και με τη βαθμολογία τους σας χαρίζουν "μια θέση στον ήλιο " τότε είναι καλοί  και άξιοι και ξέρουν πολύ καλά τι τους γίνεται και κρίνουν και αξιοκρατικά!! 

Αποφασίστε... Υπάρχει ένας παραλογισμός εδω, έτσι; νομίζω τον βλέπετε....

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #949 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:43:29 am »
mat κάπως έτσι θα πάει στο πρώτο αυτό στάδιο.... να φύγουν οι καραμπιινάτες περιπτώσεις  ( και όλοι τις ξέρουμε ) και να εδραιωθεί στην κοινωνική συνείδηση η ανάγκη της αξιολόγησης.... το οτι ας πούμε διαρρέουν αριθμοί της τάξης των 4500 ψυχολογικά διαταραγμένων εκπαιδευτικών δεν είναι τυχαίο... και όκ, ακόμα και τόσοι να μην ειναι ας φύγουν έστω και οι μισοί... πρέπει το πράγμα κάπως να αρχίσει να ξεκαθαρίζει...

emmaypli
προτιμώ να δοθούν αυτά τα λεφτά για τους διεθνεις τοκογλύφους παρά να δίνω αυτά τα λεφτά  στους εγχώριους "αδυνατούντες να προσφέρουν διδακτικό έργο" και άλλα τόσα στους διεθνείς τοκογλύφους...
παραλογίζομαι που δε θέλω να μου κατεβάσουν κι άλλο τον μισθό μου ε; για να μη χάσουν οι 'συνάδελφοι" το δικαίωμα να βρίσκονται σπίτι τους επειδή δεν τους βολεύει το σχολείο τοποθέτησης;

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #950 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:50:51 am »
bitch

άσε τώρα το έπιασα το νόημα! ξέρω γιατί θέλεις αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Θέλεις να απολυθούν όλοι αυτοί οι εκνευριστικοί τύποι που σου σπάνε τα "νεύρα" με ηλίθιες ερωτήσεις είτε στα τηλέφωνα είτε δια ζώσεις στην δ/νση και το παίζουν και μάγκες.

Αν φύγουνε αυτοί, εσύ θα έχεις λιγότερη χασούρα χρόνου για να εξηγείς τα αυτονόητα και να τους βάζεις στην θέση τους ενώ ταυτόχρονα να γίνεσαι παραγωγικότερη και ποιοτικότερη στην δουλειά σου καθώς και με ποιότητα ζωής και υγείας.

Ε ε ε ? το βρήκα ?  ;) ;) ;) ;)

Στην θέση σου αυτό θα έλεγα πάντως  8)  :-*

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #951 στις: Αυγούστου 29, 2012, 12:52:37 am »
ωωωω αγαπημενε kinegire!!

πού έχεις χαθεί τόσο καιρό ;   
 λοιπόν, εγώ είμαι ξανθιά και δεν κάνω τόσο πολύπλοκες σκέψεις... Αλλά ακούγεται πολύ ωραιο και εμπεριστατωμένο!! Το υιοθετώ πάραυτα λοιπόν!! Respect!!  :P :P

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)