0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ θελω να ευχαριστήσω τη φίλη μας bitch!ξέρει εκείνη!!!είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
Η άδεια έχει προβλήματα κύησης?Βρε παιδιά......εντελώς φιλικά, προσέξτε πως διατυπώνεται τέτοια ερωτήσεις.Εμείς θα διδάξουμε στα παιδιά γλώσσα και φυσική?Πως?Όταν εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε σε θέση να γράψουμε σωστά έναν τίτλο θέματος!
Παράθεση από: klio στις Νοέμβριος 23, 2011, 09:42:21 μμνα σας ρωτήσω κι εγώ.. πήρα 3 ημέρες άδεια αναρρωτική λόγω εγκυμοσύνης. το τριπλότυπο ποιος το κρατάει ? η δ/νση π.ε? κια η πληρωμή γίνεται επίσης από την π.ε.?Το τριπλότυπο το πας στο ΙΚΑ , πληρώνεσαι από εκεί και στη ΔΔΕ πας το ροζ χαρτί
να σας ρωτήσω κι εγώ.. πήρα 3 ημέρες άδεια αναρρωτική λόγω εγκυμοσύνης. το τριπλότυπο ποιος το κρατάει ? η δ/νση π.ε? κια η πληρωμή γίνεται επίσης από την π.ε.?
και η ιστορία....ολοκληρώνεται....ελπίζω....μίλησα με το υπουργείο,με την υπεύθυνη των αδειών,και έπαθε σοκ!
Μην είσαι πολύ σίγουρη ότι είναι συνάδελφοι σου.
Παράθεση από: jak_13 στις Νοέμβριος 29, 2011, 02:36:36 πμΜην είσαι πολύ σίγουρη ότι είναι συνάδελφοι σου.τί εννοείς;ότι υπάρχουν και διοικητικοί ή ότι δεν είναι συνάδελφοι αφού συμπεριφέρθηκαν με αυτόν τον τρόπο;
αλήθεια,όσοι πήρατε αναρρωτική,άργησαν να σας ετοιμάσουν ή να σας στείλουν το χαρτί πίσω για το ικα;και τι ποσό πήρατε για τις 15 μέρες;;δεν έχει να κάνει το ικα στις 15;
Παράθεση από: mitsy στις Νοέμβριος 28, 2011, 02:23:10 μμαλήθεια,όσοι πήρατε αναρρωτική,άργησαν να σας ετοιμάσουν ή να σας στείλουν το χαρτί πίσω για το ικα;και τι ποσό πήρατε για τις 15 μέρες;;δεν έχει να κάνει το ικα στις 15;Αρχικα ο αντρας μου πηγε στο σχολειο μου και εκανε αιτηση για αναρρωτικη, επειτα την πηγε στη Β/βαθμια ο ιδιος μαζι με το τριπτυχο απο ΙΚΑ, στη Β/βαθμια του θεωρησαν το τριπτυχο και του το εδωσαν για να το παμε ΙΚΑ. Συνολο: 1 ωρα (επειδη ειναι σχετικα κοντα σχολειο + Β/βαθμια).Το ποσο που δινει το ΙΚΑ ειναι 16 Ευρω την ημερα (για την ακριβεια 15,99 Ευρω). Τις 3 πρωτες μερες δεν πληρωνει τιποτα το ΙΚΑ. Τα ποσα αυτα τα καταθετει το ΙΚΑ σε τραπεζικο λογαριασμο, αλλα τα θελει και η Β/βαθμια για να τα αφαιρεσει απο το μηνιατικο μας.Οσον αφορα την αδεια ανευ αποδοχων, παλι εγινε αιτηση μεσω σχολειου, στη Β/βαθμια πηγε η αιτηση αυτη, φωτοτυπια της αδειας απο την Α/βαθμια Υγειονομικη Επιτροπη και η Υπευθυνη Δηλωση που δινουν απο την επιτροπη (που συμπληρωνουν εργαζομενος και εργοδοτης), την οποια Υπευθυνη Δηλωση συμπληρωνει αμεσως η Β/βαθμια και την δινει πισω.Στο ΙΚΑ δεν πηγα ακομη για να δω τι ποσό δινουν για 15 ημερες αδειας ανευ αποδοχων. Οταν μαθω, θα σου πω.
Κατι σχετικο με τις αναρρωτικες,επειδη το εψαξα πολυ, τις πρωτες 15 μερες αναρρωτικης τα ενσημα ειναι μονο συνταξιμα,με κωδικο ασθενειας,οποτε δεν μετρανε για επιδομα οαεδ και περαν των 15 ημερων που δικαιουνται οι αναπληρωτες,πληρωνει το ικα καποιο ποσο,αλλα δεν κολλαει ενσημα,ουτε και στην αδεια κυησης-λοχειας,οποτε δυσκολα συμπληρωνονται τα ενσημα για ταμειο ανεργιας.