0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: chania2005 στις Δεκεμβρίου 08, 2007, 02:14:26 pmΛες να μην εχω παρει utenar??? Καταρχην ΔΕΝ υπαρχει τμημα ωρομισθιων στο υπουργειο!!! Απιστευτο, ετσι???Καλα κι εγω με ποιον ειχα μιλησει τοτε? Ειχα παρει κι εγω φετος για ενα θεμα (δε θυμαμαι σε ποιο τηλ) και μου ειχαν πει οτι ειναι το τμημα των ωρομισθιων! Μας δουλευουν εντελως, τελικα?!?!Καλυτερα να παρεις στη
Λες να μην εχω παρει utenar??? Καταρχην ΔΕΝ υπαρχει τμημα ωρομισθιων στο υπουργειο!!! Απιστευτο, ετσι???
δηλαδη παιδια να ρωτησω κατι?εγω που δουλευω πχ πρωι σε ιεκ 2 ωρες και μεσημερι στην ΠΔΣ ενα ενσημο θα παρω για όλη την ημερα?>?αλλος φορέας είναι ο ΟΕΕΚ και αλλό το σχολείο.
Και σιγα μην ξερουν απ'τη δευτεροβαθμια..
Όσοι (μόνιμοι ή αναπληρωτές) υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές παίρνουν επιπλέον χρήματα (επίδομα παραμεθορίου)Παράθεσηκαλό είναι κι αυτό! Οπότε ioanna89 κάποια στιγμή που θα ευκαιρείς (λέμε τώρα), δώσε μας κι ένα link για τις παραμεθόριες, γιατί κάποιοι από μας έχουν αυξημένες ανάγκες... (όλοι, βέβαια, αλλά κάποιοι ίσως περισσότερο)
Καλημέρα!Γνωρίζει κανείς αν τα Γιαννιτσά θεωρούνται δυσπρόσιτο μέρος και οι ωρομίσθιοι εκεί παίρνουν διπλά μόρια?
Παράθεση από: chania2005 στις Δεκεμβρίου 09, 2007, 11:38:49 pmΚαι σιγα μην ξερουν απ'τη δευτεροβαθμια.. Εγω που ξαναπηρα το Υπουργειο σημερα (στο τμημα ΠΔΣ, επειδη ειχε κανει ενα λαθος η Δ/βαθμια) ετυχε να μιλησω και με μια υπαλληλο που μου ειπε οτι η τοπικη αργια δεν ειναι αργια για ολη την Ελλαδα, αλλά ουτως ή αλλως την ευθυνη για τα θεματα των ωρομισθιων την εχουν οι Δ/βαθμιες γιατι αυτες τους προσλαμβανουν. Γι'αυτο, καλυτερα να παρεις τη Δ/βαθμια σου και μετα ενημερωσε μας κι εμας! Οπως ειπε κι η tihea, υπαρχουν συγκεκριμενοι υπαλληλοι σε καθε Δ/βαθμια που ασχολουνται με διαφορα θεματα των ωρομισθιων. (π.χ. στη Δ'Αθηνων αλλος ειναι υπευθυνος για να περναει τις ωρες των ωρομισθιων κι αλλος για τα μισθοδοτικα των ωρομισθιων - σε μικροτερες Δ/βαθμιες ισως ενα ατομο κανει περισσοτερες απο μια δουλειες)
Ξέρω σίγουρα ότι επιβάλλεται οι ωρομίσθιοι να έχουν συνεχόμενο πρόγραμμα, χωρίς κενά, διότι έτσι και γραφτεί κενό, θεωρείται ότι ο ωρομίσθιος είναι στο χώρο του σχολείου, άρα πρέπει να πληρωθεί και για την ώρα αυτή. Κατά συνέπεια, το διάλειμμα μετράει μάλλον ως εργάσιμος χρόνος, οπότε μάλλον είναι μέσα και οι εφημερίες. Δεν παίρνω κι όρκο, αλλά έτσι μου φαίνεται!